Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Artemis G. »

Anthimos έγραψε: Ρε Σωτο μα δουλεφκεις μας ??? Τουτοι οι περτιτζοι με τις κεφαλάδες τους γερμενες οπως τα τζελια εν του ψυγειου γιε μου??? Προσεξε τι θ απαντησεις επειδη κατα που θωρω Σωτηράκη μου το σταματουδι σου της πρωτης Κυριακης εκαμες το περιποιημενα. Καλλους τζαι πελλαρες αφηστα στην παντα , μπορει να εν στενα τ αρβυλα κι εγιναν στα εκπαιδευτικα του Λακη!!! :D
Ετω πε την αληθκεια τζαι κανει!!!! ;)

ΑΧΑΠΑΡΕ
:lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ρε Σωτηρη πε μου οτι ειναι ουλλα φημες σε παρακαλω και οτι δεν επηες σταμα!

Ερεξαν πας στη κελλε μου καμια 10αρκα περτιτζιοι που πανω μου εχτες τζιαι εν τους αξαμωσα για να σε υποστηριξω! :lol: :lol: :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

Browning Ultra plus έγραψε:Χαιρετιζω τη παρεα,

εμεισ εξορμισαμε για φασσες,
Παρεα 5 ατομα εχτυπησαμε 45 φασσες, 17 αρκοπεζουνα, 2 φιλικουτουνια, 1 περτικο (που ακομα παραξενευκουμαστεν που εβρεθηκε τζιμεσα γιατι Δεν εν τοποσ τους) τζαι καμια 15 κολιους

Στα πιο πανω να προσθεσω και πουλια που ειναι αγνοουμενα λογο του οτι επιαμας τα αλλοι που ηταν πιο χαμηλα τζαι αλλα που εππεσαν μεσ το κρεμμο με τη φορα που ερκουνταν (συνολο χαμενεσ φασσεσ/αρκοπεζουνα 25)
προσωπικα εχτυπησα 8 φασσες, 6 αρκοπεζουνα τζαι ενα φιλικουτουνι (εν θε το επαιζεα υπ κανονικεσ συνθηκεσ αλλα ειχα τον ηλιο μεσ τα μαθκια μου, τζαι ηρτε τζαι εδωκε πανω μου. εξυππαστικα, ενομισα ηταν φασσα τζαι αντιναξα του την) :oops:

Δοξα το θεο επιαμε τζαι ηρταμε πισω χωρις παρατραγουδα.

Μονο κακο της ημερας ηταν 1 η Θερμοκρασια και 2ον και κυριοτερο οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ/ΙΝΔΙΑΝΟΙ..

ΡΕ Κουμπαρε ειμαστε πανω στο υψωμα κρυμμενοι τζαι δεν επαιζαμε τισ φασσες που ηταν οριακεσ για να μην τισ φαρασουμε τζαι τισ επαιζαν αλλοι που ηταν στη Ριζα του ποταμου (100-120 μετρα πιο χαμηλα απο εμας). :evil: :evil:

Συν οτι ηρταν αλλοι Ταλιμπαν τζαι εσταθικαν στα 15-20 μετρα διπλα μασ τζαι δεν εφεφκαν τζαι επαιζαν τισ φασσεσ πανω που τη κελλε μασ :evil: (που εγω τζαι ο συντροφοσ επεριμεναμε να μπουν καλα μεσα για να μπορουμεν να παιξουμε και οι δυο μασ) αναγκαστηκαμε τζαι εκατσαμε εγω τζαι ο συντροφοσ σε αποσταση 5 μετρα ο ενασ που τον αλλο,...

Το Πιο ωραιο ομωσ τζαι πιο κλασσικο "ρε κουμπαρε ιντα μπου την πεζεισ τα ευλοιμενα που τζιμεσα. εν Κανονι που κρατασ? :?: " και Συνηθεσ απαντιση "γιατι κουμπαρε μου εννα την ξαναδω τιποτε? :evil: "
Τα σχολια περιττα.

Αυτα απο Μενα Και Ενα ακομα Μεγαλο Ευχαριστο στο ΠΡΟΦΕΣΟΡ (ξερει τζινοσ ;) ) που με εβοηθησε τζαι εδειξε μου καποια πραματα. Μεγαλη διαφορα Στισ Βολεσ μου Με Απιστευτα ΚατεΒασματε απο 50-60+ μετρα υψος. :o

RC2 WHITE PAPER, SERIE ORO FIBRE, SERIE ORO Πιστωνι = Απιστευτεσ βολες :o
φιλε εκαλαπερασεται α :D

εμεις επιαμεν απο νωρις ( εν θα πω ποσο :D )
και οι ωρα 5 κατεβαινουν κατι κοπελια 5-6 οπως ειμασταν μονοι μας και αρκευκουν ενα καρκασιαλικκη ...λαλο εφαμεν την !!
επιασαν γραμη πισω μας ...στα 20 λεπτα ειχα ενα 15-20 μ μπροστα μου λιο πιο χαμηλα !!
και στα 30 λεπτα 2 που πανω μου αριστερα και δεξια !!
επεριμενα τα πουλια να μπουν εσυρναν τους που το μιλι ...ο αλλος επιενεν και ερκετουν και εκοφκαν κουβεντες απο καμια 100 μ αποσταση !!!
την ωρα που εφευκαν λαλη μου ο ενας ( ηταν και ηλικομενος ,τελος παντων σεβασμος πανω απο ολα)
ρε φιλε μα εννα μεινης , εν εχει λαλη επεξα 2-3 , ειπα του που εννα παμεν ρε μαστρε αφου εν εχει εφαμεν την :lol: , λαλει μου περσι ηρτεν ενας ανηψιος μου και επιασε καμια 15 !!
τωρα τι να του πεις και να εξηγησεις για τις φασσες , και μετα εσυζητουσαν οτι η φασσα εν καλλητερη που τον περτικον ( σταμα μαλλον ) γιατι συρνεις παραπανω σιεπεδκιες!!
εως τζιν την ωρα εκρατουν 4 με χιλια ζορκα
και μετα αλλο 7 εος το δειλης !!
εχασα αρκετα πουλια που εποκαμνιζαν και δεν τα κρατιζα +++τις καλλιτζιες μου :mrgreen: :mrgreen:

επερασαμεν αλλα το τζινι εκαστραφηκε , εντωμεταξυ τα κοπελια απο τις 9 αρκεψαν τον τζικλον σπινον και εσυρναν σε οτι επεταν
ετσι τζινι εν εχει λαθος να καρτερας τοσες ωρες και τελικα αν ερκουνται κυριοι ( ποτζιαμε ερεξαν και ενν εμειναν ) και να καμνουν παναιρι ...αλλα εν ουλλα μες το παιχνιδι :D
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Κουλου κουλου
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Νομίζω να πούμε του Obama να στείλει λίγα στρατεύματα κατά Κύπρο, διότι οι περισσότεροι Ταλιμπάν μετανάστευσαν εδώ.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

δεν θα κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος που δεν έβαλε έστω και ένα σκυλί μου περδίκι στο στόμα του αλλα από την άλλη είμαι περήφανος που αναμετρήθηκα με αυτό το θήραμα στα ισα και με νίκησε

φιλε εισαι λεβεντης!!!ενα μεγααααλο μπραβο απο εμενα!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

english setter έγραψε: δεν θα κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος που δεν έβαλε έστω και ένα σκυλί μου περδίκι στο στόμα του αλλα από την άλλη είμαι περήφανος που αναμετρήθηκα με αυτό το θήραμα στα ισα και με νίκησε
Να και ένα ευγενής ανάμεσα μας. Παράδειγμα προς μήμησα για τους νέους κυνηγούς.
Πάνω από όλα κύριος με αθλητικό πνεύμα και μετά καρποφόρος.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Εμείς παιθκιά επηαμεν τα καλά εχτές. Σύνολο χτυπήσαμε 25 περδίκια, πρωινό και απογευματινό.
Εγώ σύνολικά έπιασα 5 και εκαλλίκωσα 3 (το ένα το καλλίκωμα πολλά σοβαρό, ακόμα θορώ το μάτι του πέρτικου που με κοιτάζει και περιπαίζει με :roll: )

Τα φυσίγγια που χρησιμοποίησα ήταν:
Top31.5 (πρωί - σηκωτός - σέκκος)
Victory 31gr λιλά (πρωί-σηκωτός-κουτσόφτερος)
Rottweil tiger (κατά τις 9 -έρκετουν που απέναντι - σέκκος)
Condor (ο ένας κατά τις 2 και ο άλλος κατά τις 4:30 - ο πρώτος σηκωτός - σέκκος ο άλλος όχι άλλα έρκετουν πάνω μου και ήταν γύρω στα 35 με 40 μέτρα)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

virtualgreek έγραψε:
english setter έγραψε: δεν θα κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος που δεν έβαλε έστω και ένα σκυλί μου περδίκι στο στόμα του αλλα από την άλλη είμαι περήφανος που αναμετρήθηκα με αυτό το θήραμα στα ισα και με νίκησε
Να και ένα ευγενής ανάμεσα μας. Παράδειγμα προς μήμησα για τους νέους κυνηγούς.
Πάνω από όλα κύριος με αθλητικό πνεύμα και μετά καρποφόρος.

Σ. Μακρής
Μεγάλος πειρασμός η κάρπωση
Πρέπει να αποβάλεις πολλά πράγματα μέσα σου και είναι δύσκολο
Νιώθεις και μαλ@€@ έστω και αν είσαι σωστός ειδικά άμαν βλέπεις γύρω σου τι γίνεται
Όταν βλέπεις και νεαρούς με σύνδρομα ψυχαναγκασμού και ναρκισισμού είναι ακόμα πιο λυπηρό διότι γίνεται η κάρπωση μανία
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

φίλε μου είσαι λεβέντης που πήγες σε εκείνο τον τόπο...είναι τα πιο δύσκολα περδίκια που είδα στη ζωή μου. Και με 2 και 3 άτομα δεν κόφκουνται. Βάλε τσόκ 3-1.
Μπράβο σου, είσαι σωστότατος με τους σκύλλους σου και θα ανταμειφθείς σύντομα.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”