Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από marinos.a »

ρε μαστρε το watermark που βαλλεις χώνει τη μισή φωτογραφία
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Ρε Σωτηρη μιαν απορια!!!
Εν με την καρεκλου που ησουν στο κυνηγι???? :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

'petros' έγραψε:Ρε Σωτηρη μιαν απορια!!!
Γεια σου ρε Πετρη, επιας το που το στομα μου...
(εκαρφωθηκε μόνος του ο σταματζιης) :lol: :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

Anthimos έγραψε:
:lol: :lol: :lol: λαλω ζε εγω εν δινατον ο bereta να εσει ετσι σκοτομα ?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:ζε μια αλλη γονια του κοτα :D
MOLIS EPESEAN OI MASKES SOTIRAKI. AYTOPTIS MARTIRAS MOY EIPE OTI STO STAMA PIRES TA PERDIKIA SOY.
LOIPON PAIDES. LAIKO DIKASTIRIO .
PERIMENW TIN ETIMIGORIA GIA TON SOTIRAKI .
OXI APO KINITO . APO GA@@@@NO KEYBOARD
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Σωτηρη απολογουμε που τους εκουρτισα αλλα η φωτο σου ρε φιλε.........εν αντεξα :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Χαιρετιζω τη παρεα,

εμεισ εξορμισαμε για φασσες,
Παρεα 5 ατομα εχτυπησαμε 45 φασσες, 17 αρκοπεζουνα, 2 φιλικουτουνια, 1 περτικο (που ακομα παραξενευκουμαστεν που εβρεθηκε τζιμεσα γιατι Δεν εν τοποσ τους) τζαι καμια 15 κολιους

Στα πιο πανω να προσθεσω και πουλια που ειναι αγνοουμενα λογο του οτι επιαμας τα αλλοι που ηταν πιο χαμηλα τζαι αλλα που εππεσαν μεσ το κρεμμο με τη φορα που ερκουνταν (συνολο χαμενεσ φασσεσ/αρκοπεζουνα 25)
προσωπικα εχτυπησα 8 φασσες, 6 αρκοπεζουνα τζαι ενα φιλικουτουνι (εν θε το επαιζεα υπ κανονικεσ συνθηκεσ αλλα ειχα τον ηλιο μεσ τα μαθκια μου, τζαι ηρτε τζαι εδωκε πανω μου. εξυππαστικα, ενομισα ηταν φασσα τζαι αντιναξα του την) :oops:

Δοξα το θεο επιαμε τζαι ηρταμε πισω χωρις παρατραγουδα.

Μονο κακο της ημερας ηταν 1 η Θερμοκρασια και 2ον και κυριοτερο οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ/ΙΝΔΙΑΝΟΙ..

ΡΕ Κουμπαρε ειμαστε πανω στο υψωμα κρυμμενοι τζαι δεν επαιζαμε τισ φασσες που ηταν οριακεσ για να μην τισ φαρασουμε τζαι τισ επαιζαν αλλοι που ηταν στη Ριζα του ποταμου (100-120 μετρα πιο χαμηλα απο εμας). :evil: :evil:

Συν οτι ηρταν αλλοι Ταλιμπαν τζαι εσταθικαν στα 15-20 μετρα διπλα μασ τζαι δεν εφεφκαν τζαι επαιζαν τισ φασσεσ πανω που τη κελλε μασ :evil: (που εγω τζαι ο συντροφοσ επεριμεναμε να μπουν καλα μεσα για να μπορουμεν να παιξουμε και οι δυο μασ) αναγκαστηκαμε τζαι εκατσαμε εγω τζαι ο συντροφοσ σε αποσταση 5 μετρα ο ενασ που τον αλλο,...

Το Πιο ωραιο ομωσ τζαι πιο κλασσικο "ρε κουμπαρε ιντα μπου την πεζεισ τα ευλοιμενα που τζιμεσα. εν Κανονι που κρατασ? :?: " και Συνηθεσ απαντιση "γιατι κουμπαρε μου εννα την ξαναδω τιποτε? :evil: "
Τα σχολια περιττα.

Αυτα απο Μενα Και Ενα ακομα Μεγαλο Ευχαριστο στο ΠΡΟΦΕΣΟΡ (ξερει τζινοσ ;) ) που με εβοηθησε τζαι εδειξε μου καποια πραματα. Μεγαλη διαφορα Στισ Βολεσ μου Με Απιστευτα ΚατεΒασματε απο 50-60+ μετρα υψος. :o

RC2 WHITE PAPER, SERIE ORO FIBRE, SERIE ORO Πιστωνι = Απιστευτεσ βολες :o
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Anthimos έγραψε:
ε κοπελια επαρεξηγησετε με... εχτες εν εφκαλα φωτογραφιαν ορεαν το θηραμα, ηρτα το μεσημερι σπιτι εβαλα τα μες το ψυγειον μετα εξαναπια και εφκαλα την ζινη με τον σκυλο το ενα περδικη του απογευματος + την φραγκολινα μετα που ηρτα σπιτι ηταν νυχτα και εν εμπορουσα να φκαλω καμιαν καλη ετσι αφου τα πουλια ηταν ακαθαριστα ειπα να φκαλω μιαν σημερα εξω που το σπιτι! η τσεντουα του κυνηγου μου εν εβολεφκεν στο στημαν της φωτογραφιας ετσι επιασα ζινη που παω στες ζικλες που εχει και καρεκλουα για να σταθει πανω η ζονη και να εν πιο εφκολο το στιμαν της φωτογραφιας !!! :D
εεεε ΚΚΚΚΚΚολε ελα να γλυψεις τους ΚΚΚΚαλους μου να δεις αν εν του σταματου εχει 2 εφτομαες που ηρτα ακομα 1 φραπε εν εκαμες :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 05 Νοέμ 2012, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

marinos.a έγραψε:ρε μαστρε το watermark που βαλλεις χώνει τη μισή φωτογραφία
ε Μαρινο 1000 φορες να χωνει την μιση φωτογραφια παρα να ανοιγεις σαν εισαι ισπανια ενα αλλο κυπριακο κυνηγετικο περιοδικο και να βλεπεις μια φωτογραφια σου μεσα χωρις την συνκαταθεση σου !
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:
Anthimos έγραψε:
ε κοπελια επαρεξηγησετε με... εχτες εν εφκαλα φωτογραφιαν ορεαν το θηραμα, ηρτα το μεσημερι σπιτι εβαλα τα μες το ψυγειον μετα εξαναπια και εφκαλα την ζινη με τον σκυλο το ενα περδικη του απογευματος + την φραγκολινα μετα που ηρτα σπιτι ηταν νυχτα και εν εμπορουσα να φκαλω καμιαν καλη ετσι αφου τα πουλια ηταν ακαθαριστα ειπα να φκαλω μιαν σημερα εξω που το σπιτι! η τσεντουα του κυνηγου μου εν εβολεφκεν στο στημαν της φωτογραφιας ετσι επιασα ζινη που παω στες ζικλες που εχει και καρεκλουα για να σταθει πανω η ζονη και να εν πιο εφκολο το στιμαν της φωτογραφιας !!! :D
εεεε ΚΚΚΚΚΚολε ελα να γλυψεις τους ΚΚΚΚαλους μου να δεις αν εν του σταματου εχει 2 εφτομαες που ηρτα ακομα 1 φραπε εν εκαμες :lol:

Ρε Σωτο μα δουλεφκεις μας ??? Τουτοι οι περτιτζοι με τις κεφαλάδες τους γερμενες οπως τα τζελια εν του ψυγειου γιε μου??? Προσεξε τι θ απαντησεις επειδη κατα που θωρω Σωτηράκη μου το σταματουδι σου της πρωτης Κυριακης εκαμες το περιποιημενα. Καλλους τζαι πελλαρες αφηστα στην παντα , μπορει να εν στενα τ αρβυλα κι εγιναν στα εκπαιδευτικα του Λακη!!! :D
Ετω πε την αληθκεια τζαι κανει!!!! ;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”