Αυπνιες
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
Re: Αυπνιες
ΕγΩ ιμε 13 χρονον και εν πορω να κοιμηθω 2 μερες κιμοθμε στο σχολειο
- kypros
H ωρα ειναι 0820 το πρωι. Ξυπνησα τωρα μετα που 0κτομιση ωρες υπνο επειδη επεξε το ξυπνητυρι....
Ps: να θυμαστε το σλογκαν της browning, "eat, sleep, hunt" δεν ειναι τυχαιο!
Ps: να θυμαστε το σλογκαν της browning, "eat, sleep, hunt" δεν ειναι τυχαιο!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- marinos.a
- Site Admin
νομίζω αν επαιζα και εγω θηραματα 3ων σεζον θα κοιμόμουν όπως το μωρο
Si vis pacem, para bellum
Μαρίνο κάμνει μας τον ωραίοmarinos.a έγραψε:νομίζω αν επαιζα και εγω θηραματα 3ων σεζον θα κοιμόμουν όπως το μωρο

Εννά μεν τον ξαναπετύχω κάπου;

-
- Full Member
Δεν ξέρω γιατί αλλά τα τελευταία χρόνια παίρνω πολλά χαλαρά την 1η Κυριακή και μου είναι εντελώς αδιάφορη. Στην ουσία περιμένω να περάσει το πανηγύρι για να αρχίσει το κυνήγι.
Το τελευταίο τρίμηνο είχα 2 πολύ σημαντικές υποχρεώσεις που μετά από αρκετές αναβολές ορίστηκαν την Πέμπτη 2 και την Τρίτη 6 του μήνα.......πάλι καλά που δεν τις έβαλαν Κυριακή. Από την μια πάλι καλά από την άλλη πόοοοση γκαντεμιά. Υπάρχει η θεά Άρτεμης τελικά.....?
Χθες βράδυ στο αεροπλάνο δεν άκουγες άλλη κουβέντα από κυνήγι....είμαστε πολύ άρρωστοι τελικά....
Μαρίνο, φέτος θα είναι η χρονιά σου πιστεύω...!!!
Το τελευταίο τρίμηνο είχα 2 πολύ σημαντικές υποχρεώσεις που μετά από αρκετές αναβολές ορίστηκαν την Πέμπτη 2 και την Τρίτη 6 του μήνα.......πάλι καλά που δεν τις έβαλαν Κυριακή. Από την μια πάλι καλά από την άλλη πόοοοση γκαντεμιά. Υπάρχει η θεά Άρτεμης τελικά.....?

Χθες βράδυ στο αεροπλάνο δεν άκουγες άλλη κουβέντα από κυνήγι....είμαστε πολύ άρρωστοι τελικά....
Μαρίνο, φέτος θα είναι η χρονιά σου πιστεύω...!!!

- Alfa33s16v
- Full Member
Ατε να ξημερωσει και εν κοιμουμε τα γεριμα!! 

If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- Panas
- Full Member
- Επικοινωνία:
Εκαμμισαν τα μάτια μου για δέκα λεπτά και μπαμ ξανά πάνω!.. εκάμαμε τρυπητό τα κουνούπια....
Τι εννα καμω τωρα ετσι ώρα.. εν εχει δρόμο πίσω.. άτε να σηκωθώ να κάμω καφέ και συκκιμέ!