Μεν μου κάμνετε πως δουλεύκετε σήμερα
- 'petros'
Re: Μεν μου κάμνετε πως δουλεύκετε σήμερα
ρε σωτηρη τα βλαγκουθκια του λαου με το λαδι το καλο μαζι με τα κρεμυδκια του και το αυγο του εξεχασες τα για το βραδυ +κανενα 2-3-4-5 ποτηρκα κρασι σπιθκιασιμο
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
τωρα εκαλεσες την κυριακη για τραπεζι με για βλαγκουθκια δηλαδη?
επιδη μες τα σχεδια μου εν εχω να παιξω λαο πρωτη κυριακη! η χυνα μου αρκει να πετασει εμενα

επιδη μες τα σχεδια μου εν εχω να παιξω λαο πρωτη κυριακη! η χυνα μου αρκει να πετασει εμενα

- Breda Pegaso
Θκιαβαζεις πολλυ Χαλκιαδακη!!! χαχαχαχαGiorgosT έγραψε: μακαρόνια την νύχτα του Σαββάτου.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ακα την γλωσσα σου ρε εσυρες μας την που την λεμεσο γαμωτα!!!
-
- Full Member
ενδιαφερεσε ζε που παφο ???sotiris!129 έγραψε:ακα την γλωσσα σου ρε εσυρες μας την που την λεμεσο γαμωτα!!!

- marinos.a
- Site Admin
Ymca o English Setter
Send via mobile device
Send via mobile device
Si vis pacem, para bellum
- Phinix
διάλειμμα 11 με 1 αλλα οι σπίτιsotiris!129 έγραψε:ε Πανικο τουτα καμεις τα εσυ που εγερασες εμεις εν θελουμε ετσι μουσκουρουθκιαenglish setter έγραψε:παιδιά μια συμβουλή πριν ξεκινήσετε την πανιά σας
να κάνετε μια άσκηση που ζεσταίνει όλες τις αρθρώσεις του σώματος , όπως καθίσματα με έκταση κορμού. Θα αυξήσετε τη ροή του αίματος , θα ξυπνήσετε τη νευρομυϊκή λειτουργία του οργανισμού και θα ζεστάνετε όλους τους μυς σας πολύ γρήγορα.
σταθείτε όρθιοι με τα πόδια να έχουν λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα από τους ώμους. Κάνετε βαθύ κάθισμα και πιάστε τις μύτες των ποδιών. Από εκείνη τη θέση, σηκωθείτε όρθιοι και φέρτε τα χέρια ψηλά πάνω από το κεφάλι, σαν να κάνετε το γράμμα Υ . Επαναλάβετε 10 φορές
κάντε το και θα με θυμηθείτε![]()
!
με το συμπαθκιο ρε παιθκια, αλλα που την αγονια που εισαι σφιγμενος που το αχος ουλη νυχτα ζε που τους πολους καφεδες που δεν θα μπωρουμε να κλεισουμε ματι ολη νυχτα το πρωτο πραμα που να καμετε για να παει καλα η μερα εν να πατε πισω που κανενα θαμνουην και να φκαλεται τα εντερα σας!!! (σιεπαστε τα μετα για να μεν τα πατησει κανενας που να ξυμερωσει!
μεσημερη σπιτι διαλημα 1 ωρα maximum αλασεις οπως και διποτε ρουχα!!!τρωεις φαρινλαχτε ζε 1-2 Σερενατες τες μεγαλες γιατι οι μικρες εν προλαβενεις να τες ανηξεις... φκαλεις φωτογραφιες τα θηραματα και ξαναφεφκεις! (αν δεν εχεις κανει το κοτα)
το βραδακι που παεις σπιτι πρην το μπανιο καθεσε και καθαριζεις το θηραμα μετα τες φωτο για να δεις που και πως επαιξες το καθε ενα που εν φρεσκες οι αναμνησεις της βολης!
για να ημαστε σιγουροι ποιον πουλι επαιξαμε 1-2-3-4-5 την ωρα που το παιζουμε φκαλουμε το πρωτο φτερο απο την 1 φτερουγα...στο 2ρο περδικη το 2ρο φτερο στο 3το το 3το και παει λεγοντας!
το τηλεφωνο ετσι και αλιως εν θα σταματησει να παιζει ολη μερα γιαυτο εβρετε τα hands free σας

στο βουνό για το παραδοσιακό φαγοπότι και μετά η παγανιά του δειλινού

ελπίζω να μεν χρειαστεί του δειλινού - να βαστουμεν κότα

Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
αν δεν πλοσεις τα ποθκια σου πας τον καναπε, να φωναξεις ζε ενα ΑΜΑΝΑ καμε μας πουνα καφε εν πναζεις! 

- Anthimos
- Moderator
Εσεις οι κυνηγοι του καναπε φιλε μου έτσι πναζετε !!! Οι υπολοιποι αχαπαροι απλα εν πναζουμε...Τρωμε μια σνικερς , πινουμε τζαι λιον ισοσταρ τζαι ξανα π αρκης...sotiris!129 έγραψε:αν δεν πλοσεις τα ποθκια σου πας τον καναπε, να φωναξεις ζε ενα ΑΜΑΝΑ καμε μας πουνα καφε εν πναζεις!
Ακου ποθκια στον καναπε...εισαι περτικαρης εσου ρε????

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
εν που εν ειδες καλα τον καναπε μου αλοπως!!!Anthimos έγραψε:Εσεις οι κυνηγοι του καναπε φιλε μου έτσι πναζετε !!! Οι υπολοιποι αχαπαροι απλα εν πναζουμε...Τρωμε μια σνικερς , πινουμε τζαι λιον ισοσταρ τζαι ξανα π αρκης...sotiris!129 έγραψε:αν δεν πλοσεις τα ποθκια σου πας τον καναπε, να φωναξεις ζε ενα ΑΜΑΝΑ καμε μας πουνα καφε εν πναζεις!
Ακου ποθκια στον καναπε...εισαι περτικαρης εσου ρε????

συναμα η παρεα που να παμε τα σπιτια μας εν ουλους κολητα, αρα τοσες γεναιζες μονες τους εσσο εβελπιστουμεν πως ασεν ζε στο 1 που τα 3 σπιτια που ημαστεν γραμμη εν να εχει καλοφαια! αν εχει και στα 3 τοτε θα εχει μπουφε