Μεν μου κάμνετε πως δουλεύκετε σήμερα

Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: Μεν μου κάμνετε πως δουλεύκετε σήμερα

Δημοσίευση από andreasana210326 »

louisll έγραψε:
FRANCHI έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ 8ΩΡΟ ΣΙΟΥΡΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ.........ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΤΗ ΦΥΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΚΑΤΖΙΑ....ΔΡΟΥΜΠΙΑ..... ΣΣΙΗΝΙΕΣ...... .ΦΥΤΑ, ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΛΛΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ......

ΕΡΩΤΗΣΗ.............ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ 8ΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ?????????? ;) ;)

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ 8ΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :D

να πιω 1 λίτρο γερμανική Weissbier σε παγωμένο ποτήρι :D
άσπρη μπύρα η αδυναμία μου ( ακόμα μία ) :lol:

ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ (ΠΑΓΩΜΕΝΗ) ;) ;) ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ :D
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Ξερετε οτι μετα απο οπιανδηποτε ασκηση ( το περπατημα που θα κανουμε ) η αιματοση στα ακρα ειναι πιο εντονη με αποτελεσμα αυτα να ειναι πιο κινητικα ;) γι αυτο με μεινετε μονο στες μπυρουδες και στες σουπες :lol:
Καμετε τζιε ενα σιουτ γκολλ να κατσουν ουλλα στο τοπο τους. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Ξερετε οτι μετα απο οπιανδηποτε ασκηση ( το περπατημα που θα κανουμε ) η αιματοση στα ακρα ειναι πιο εντονη με αποτελεσμα αυτα να ειναι πιο κινητικα ;) γι αυτο με μεινετε μονο στες μπυρουδες και στες σουπες :lol:
Καμετε τζιε ενα σιουτ γκολλ να κατσουν ουλλα στο τοπο τους. :lol: :lol:

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Τούτα ούλα εν πελλάρες ρε κοπελια... για να είμαστε καλά και να έχουμε αντοχή και το απόγευμa πρέπει:

1) το μεσημέρι να πάμε σπίτι (όσοι μπορείτε και είσαστε κοντά)

2) να φκάλετε τα ρούχα σας

3) fkalete κάμποσες φωτογραφίες με το θήραμα σας

4) πιάστε 2-3 τηλέφωνο φίλους σας να σας πουν πως τα επήγαν

5) φάτε κάτι ελαφρύ και πείτε κάμποσο νερό

6) μετά πιάστε τα σσιλια σας και πιένετε κάμετε την πανιά σας.

Μονο έτσι θα έχετε δύναμη την Δευτέρα να πάτε δουλειά, αλλιώς εν να είσαστε φυτά.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μετά το κυνήγι μία βόλτα με το ποδήλατο για χαλάρωμα

Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Τουτος η διαδρομη που εκαμε ειδικα που τα σκαλια θελει 1 εβδομαδα να ισιοσουν τα κοκκαλα του ;) ;) ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

'petros' έγραψε:Τουτος η διαδρομη που εκαμε ειδικα που τα σκαλια θελει 1 εβδομαδα να ισιοσουν τα κοκκαλα του ;) ;) ;)
Νομίζω ότι απόκτησε και ακόμα ένα ζευγάρι αμυγδαλές ;) :oops: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

louisll έγραψε:
'petros' έγραψε:Τουτος η διαδρομη που εκαμε ειδικα που τα σκαλια θελει 1 εβδομαδα να ισιοσουν τα κοκκαλα του ;) ;) ;)
Νομίζω ότι απόκτησε και ακόμα ένα ζευγάρι αμυγδαλές ;) :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

πριν το κυνήγι χαλαρωτικό μασάζ και lap dance θα είναι ότι πρέπει!!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

english setter έγραψε:παιδιά μια συμβουλή πριν ξεκινήσετε την πανιά σας
να κάνετε μια άσκηση που ζεσταίνει όλες τις αρθρώσεις του σώματος , όπως καθίσματα με έκταση κορμού. Θα αυξήσετε τη ροή του αίματος , θα ξυπνήσετε τη νευρομυϊκή λειτουργία του οργανισμού και θα ζεστάνετε όλους τους μυς σας πολύ γρήγορα.
σταθείτε όρθιοι με τα πόδια να έχουν λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα από τους ώμους. Κάνετε βαθύ κάθισμα και πιάστε τις μύτες των ποδιών. Από εκείνη τη θέση, σηκωθείτε όρθιοι και φέρτε τα χέρια ψηλά πάνω από το κεφάλι, σαν να κάνετε το γράμμα Υ . Επαναλάβετε 10 φορές

κάντε το και θα με θυμηθείτε :idea: ;)
ε Πανικο τουτα καμεις τα εσυ που εγερασες εμεις εν θελουμε ετσι μουσκουρουθκια :lol: !
με το συμπαθκιο ρε παιθκια, αλλα που την αγονια που εισαι σφιγμενος που το αχος ουλη νυχτα ζε που τους πολους καφεδες που δεν θα μπωρουμε να κλεισουμε ματι ολη νυχτα το πρωτο πραμα που να καμετε για να παει καλα η μερα εν να πατε πισω που κανενα θαμνουην και να φκαλεται τα εντερα σας!!! (σιεπαστε τα μετα για να μεν τα πατησει κανενας που να ξυμερωσει :lol: !
μεσημερη σπιτι διαλημα 1 ωρα maximum αλασεις οπως και διποτε ρουχα!!!τρωεις φαρινλαχτε ζε 1-2 Σερενατες τες μεγαλες γιατι οι μικρες εν προλαβενεις να τες ανηξεις... φκαλεις φωτογραφιες τα θηραματα και ξαναφεφκεις! (αν δεν εχεις κανει το κοτα)
το βραδακι που παεις σπιτι πρην το μπανιο καθεσε και καθαριζεις το θηραμα μετα τες φωτο για να δεις που και πως επαιξες το καθε ενα που εν φρεσκες οι αναμνησεις της βολης!
για να ημαστε σιγουροι ποιον πουλι επαιξαμε 1-2-3-4-5 την ωρα που το παιζουμε φκαλουμε το πρωτο φτερο απο την 1 φτερουγα...στο 2ρο περδικη το 2ρο φτερο στο 3το το 3το και παει λεγοντας!
το τηλεφωνο ετσι και αλιως εν θα σταματησει να παιζει ολη μερα γιαυτο εβρετε τα hands free σας :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”