SKB

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

SKB

Δημοσίευση από πανικος »

ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ SKB ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
ας μας πουν οι κατοχοι ποσο ευχαριστημενοι ειναι ,εγω κατεχω 2 οπλα το 705 και το 805 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
1.δεν κλωτσουν καθολου οτι φυσιγγιο τους βαλεις.
2.εχουν ωραιο κατσιμο στον ωμο και πιασιμο δεν προσπαθεις να το φερεις πανω σου
3.ειχα στην κατοχη μου και 2 browning ultra xs τα πουλησα αφου τα skb για μενα εχουν πολυ καλυτερο σκοτωμα.
4,.με ενα σκουπισμα με πανι μετα το κυνηγι συντηρουνται μια χαρα(δεν σκουριαζουν)
5.ποτε δεν ειχα προβλημα με βελονες εξαρτωρες κολλημα τσιοκ κτλ
γενικα απο τα 6 οπλα που κατεχω και αυτα που περασαν απο τα χερια μου οπως mirocu,fabarm,browning νομιζω οτι ειδικα σε κλωτσημα και σκοτωμα ειναι ενα σκαλι πιο πανω,παντα η γνωμη μου.
υστερογραφο...beretta agorasa mia fora το 686 και παρολιγο να το πεταξω απο την ιδιοτροπια στα φυσιγγια.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: SKB

Δημοσίευση από Anthimos »

πανικος έγραψε:ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ SKB ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
ας μας πουν οι κατοχοι ποσο ευχαριστημενοι ειναι ,εγω κατεχω 2 οπλα το 705 και το 805 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
1.δεν κλωτσουν καθολου οτι φυσιγγιο τους βαλεις.
2.εχουν ωραιο κατσιμο στον ωμο και πιασιμο δεν προσπαθεις να το φερεις πανω σου
3.ειχα στην κατοχη μου και 2 browning ultra xs τα πουλησα αφου τα skb για μενα εχουν πολυ καλυτερο σκοτωμα.
4,.με ενα σκουπισμα με πανι μετα το κυνηγι συντηρουνται μια χαρα(δεν σκουριαζουν)
5.ποτε δεν ειχα προβλημα με βελονες εξαρτωρες κολλημα τσιοκ κτλ
γενικα απο τα 6 οπλα που κατεχω και αυτα που περασαν απο τα χερια μου οπως mirocu,fabarm,browning νομιζω οτι ειδικα σε κλωτσημα και σκοτωμα ειναι ενα σκαλι πιο πανω,παντα η γνωμη μου.
υστερογραφο...beretta agorasa mia fora το 686 και παρολιγο να το πεταξω απο την ιδιοτροπια στα φυσιγγια.

Πανικκο οντως ειναι απο τα πιο ποιοτικά οπλα στην αγορα αυτη τη στιγμη.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
marios constantinou
Full Member

Re: SKB

Δημοσίευση από marios constantinou »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ SKB 605 - 26΄΄ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΥΣΑ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΜΑΡΙΟΣ Κ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”