LAMBRO BITURBO 36GR
- Warrior
- Full Member
LAMBRO BITURBO 36GR
ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ.
-
- Full Member
Re: LAMBRO BITURBO 36GR
Warrior έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ.
Φίλε το φυσίγγιο αυτό των 36γρ με πυρίτιδα Tecna βγάζει 800bar

-
- Full Member
Φίλε το χρησιμοποποιά ο αδερφός μου.
Το δοκιμάσαμε και στη φάσσα πέρσι αλλά δεν μας άρεσε...χτυπημένα πουλιά έφευγαν ανενόχλητα.
Τώρα στο ενδημικό θερίζει!!
Το δοκιμάσαμε και στη φάσσα πέρσι αλλά δεν μας άρεσε...χτυπημένα πουλιά έφευγαν ανενόχλητα.
Τώρα στο ενδημικό θερίζει!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Warrior
- Full Member
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ.