ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΦΥΣΗΣ
-
- Full Member
Re: ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ειβρες και επιτρεπομενη Λευκωσια εσυ και να παιξεις θεμας ???APOLLON_1 έγραψε:όντως πολλές οι "φραγγολινες" σήμερα το πρωί 7 "φερμαριστες" ο σκύλος και άλλες 2 που τις φρίκα μες το χωματόδρομο σαν πήγαινα σύνολο 9 είδα σήμερα....k.μιχάλη aiston σωτήρη που πεζή με το πόνο σου να περάσουν καμια 2 "ευτομαδες" και να κανονίσεις να "ερτις" λευκωσία και να σε πάρο να παίξουμε

αμανα μου το φιλουιν μου και εν να τες καμει ματσαν!!! εγω 2 τοπους ξερω που εχουν φραγκολινες επιτρεπομενες αλλα καθαριζουν τες 1 εξωρμιση και οσες εν φαν κουντουν τες μες την νεκρα! Μιλω για Αγιο Σοζωμενο γιατι λογικα μονο ζιαμε ξερω που μπορεις να εβρεις τοσες πολλες που λες ! αν εν ζιαμε φιλε μου ΜΗΝ παεις πρωτη Κυριακη πρωι θα σε παιξουν τοσος πολλης εν ο κοσμος που παει για ζινα τα 20 πουλια που εχει μες τα τρυφιλια και τες 7 που βλεπεις τωρα να παρακαλας μετα να εβρεις 1!!! + οτι πρην 2 χρονια εβαλαν ψαζιες ζιαμε ζε χαχα να την παθω!
σε 382 λεπτα εν να δεις κυριε Μιχαλη 4 αρσενηκες σε video τα 10 θυληκα εν εκαταφερεν ο cameraman μου να φκαλει εστω και 1

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- APOLLON_1
σιγά να μεν παο πρώτη κυριακή εγώ κυνηγό μονο αγρια περδίκια στα βουνά πολλά βουνά όσο για τις "φραγγολινες" ενέν ο άγιος σωζόμενος είναι 2 περιοχές η 1 έχει κοντά απαγορευμένη η άλλη δεν έχει και στις 2 περιοχές ήβρα πολλά πουλια στην 1 ειδικά δεν ξαναείδα ποτε μου και μες σε ένα ποταμό βρήκα 5
EPANIEL POWER
τωρα να δουμεν ρε Απολλων εμεις μακαρι να παιξουμεν 1-2 την σεζον, επεια ετσιακαρα ενα τοπο που μου ειπαν πως εχει πολλες εχτες... ετρεξεν ο ποταμος εγεμοσεν ο τοπος λαζιες/βατα/παλουρες μολις μας ενιωθαν εμπεναν μες τα βατα και εν εκαταφερνε ο σκυλος να μπει μεσα εφκαλε μας μια στο τελος αλλα με 1002 ζορκα και αν ηταν κυνηγι δεν επαιζετουν με τιποτε!!! ξερω αλλο 2-3 τοπους που περσυ ειχεν λιες αλλα εν επεια στο κυνηγι... φετος εν επεια στα εκπαιδευτικα και να παω στο κυνηγι με την ελπυδα να κρατισαν λιες 
τα πλανα για τα περτιζια εν τα καμαμε ακομα , τα ατομα της παγανιας ουτε ζινα τες χαρτουτσιες μπορει ναμε ο μονος που εν εγεμοσεν την ζονη κομα... ο σκυλος πρεπει να χασει ακομα 3 kg και παλε αν αντεξει να φκαλει ολοημερο κυνηγι αφου λογο της ισπανιας εκοψεν πισω.... αστα να πανε!!!!

τα πλανα για τα περτιζια εν τα καμαμε ακομα , τα ατομα της παγανιας ουτε ζινα τες χαρτουτσιες μπορει ναμε ο μονος που εν εγεμοσεν την ζονη κομα... ο σκυλος πρεπει να χασει ακομα 3 kg και παλε αν αντεξει να φκαλει ολοημερο κυνηγι αφου λογο της ισπανιας εκοψεν πισω.... αστα να πανε!!!!
-
- Full Member
ALEXIS έγραψε:ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ
Φιλε εν περσινες λογικα. Εν ο ποταμος στη σαραμα στην παφο ή εχω λαθος?
βολτα εχτες...
-
- Full Member
ΝΕ ΦΙΛΕ KOYRSAROS ΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΕΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΕΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
- SilverPigeonS
Πεύκος τρίαινα!!! Λιβάδι του Πασσιά!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- APOLLON_1
- SilverPigeonS
APOLLON_1 έγραψε:ωραίος τρυονοτσiκλοτοπος

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”