Ζητήται D.Drahthaar

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: Ζητήται D.Drahthaar

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

καποιος μεγαλος εκτροφεας και εκπαιδευτης σκυλων σε συνεντευξη του ειπε χαρακτηριστικα πως δεν διαλεγει πρωτος απο μια γεννα και δουλευει το/τα κουταβια που θα μεινουν!! ειναι τοσο σιγουρος για τα αιματα του!!
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

Παιδια η καλητερη ηλικια για ξεκινιμα βασικης υπακοης ειναι 5-6 μηνων τελιωνει γυρο στους 7 μηνων και αρχιζει εκπαιδευση στο παιδιο με θηραματα εκτροφης.εγω ετσι τους αρχιζω απο εκει και περα ο καθε ενας με το σκυλλο του οτι θελει καμνει.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εγω εχω σαν μοναδικό παράδειγμα τη δική μου περίπτωση όπου έπιασα το τελευταίο σκυλί της γέννας σε ηλικία 5 μηνών και το σκυλάκι μου βγήκε μια χαρά (μέχρι στιγμής).
Και βασική υπακοή και κυνηγετικά
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

marinos.a έγραψε:εγω εχω σαν μοναδικό παράδειγμα τη δική μου περίπτωση όπου έπιασα το τελευταίο σκυλί της γέννας σε ηλικία 5 μηνών και το σκυλάκι μου βγήκε μια χαρά (μέχρι στιγμής).
Και βασική υπακοή και κυνηγετικά
Μαρίνο,
Δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα από ότι λέει ο 682 Gold e. Μπορεί στην δικιά σου περίπτωση να το φυλαγε για τον εαυτό του και μετά να άλλαξε γνώμη και είπε να την δώσει.
Μου συνέβηκε και σε μένα το ίδιο πράγμα.
Αυτό που λέει ο Gold 682 e μπορεί να είναι καπια μεγάλα εκτροφεία από Αγγλία, Καναδά και Ιταλία.
Να βλέπεις να βγαίνουν όλα τα σκυλιά. Αλλά πάντα θα υπάρχει το αστέρι με το κάτι το έχτρα.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
MsgJack
Full Member

Δημοσίευση από MsgJack »

Savvas έγραψε:Φιλε Hunter σιγουρα εμπεριεχει κινδυνους και καταλαμβαινω αυτο που λες. Σε οτι αγορα καμεις ομως τον ιδιο κινυνο εχεις. Κοιταξε λιγο πιο προσεκτικα και αν το παρεις απο την αρχη θα δεις οτι δεν θιχτηκε πουθενα αν ειναι το τελευταιο ή εχει και αλλα. Η θεση του φιλου, αν καταλαβα καλα ειναι οτι περασε η ηλικια της βςσικης υπακοης ( 2μηνων) με την οποια βεβαια διαφωνω και προσπαθησα να τεκμιριωσω το αντιθετο.
Ρε φίλε δεν είπα ότι πέρασε η ηλικία της βασικής υπακοής. Απλώς πιστεύω είναι καλό να σε ξέρει ήδη το σκυλί πριν να αρχίσει. Με λίγα λόγια αυτό ηθελα να πω.
Και ναι οποιδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη αφού από εμπειρία είμαι άπειρος πιστεύω ακόμα!
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

κοπελια εγω δεν ειμαι του λαγου αλλα πριν 3 χρονια μου εδωσαν ενα λαμπρατορ που ηταν 1 χρονου.ο σκυλλος μεγαλωσε σε σπιτι που δεν ηταν κυνηγος ο ιδιοκτητηςσε ενα κλουβι 1χ1 ουτε εξω για περιπατο δεν τον εβγαζαν.
ευτυχως κατεληξε στα χερια μου και τωρα γιναμε πολυ καλοι φιλοι :lol:
την πρωτη μερα που τον απεκτησα ηταν φεβραρης και την αμεσως επομενη μερα τον πηρα στις τζικλες.με την πρωτη τουφεκια δεν φοβηθηκε ουτε καν εδειξε να συγκινειτε,ετσι ειπα αυτο ειναι καλο και αρχισα την εκπαιδευση'
του εριχνα την τζικλα μπροστα του με την λεξη φερτο στην αρχη πηγαινε εκει την μυριζοταν και εφευγε,σε μια εβδομαδα αφου του εβαζα την τζικλα στο στομα του την επαιρνα του εδινα γλυκα και μπραβο.
το ιδιο σπιτι με μπαλα και ενα κοματι ξυλο....φερτο ....μπραβο..γλυκο
απο την επομενη χρονια μεχρι και σημερα με ακολουθει σε τραχηλες τζικλες,περδικια,φασσες,ορτυκια και με ωραια ερευνα οπουδηποτε ακομα και σε ψηλα χορτα τον χειμωνα στες τζικλες που δεν βλεπει που επεσε το πουλι το βρισκει,δεν ξερω αν εμαθε λογω της ρατσας του η λογω της επιμονης μου .αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ηλικια στον σκυλλο ισως να μην τον επηρεαζει στην εκπαιδευση στο 100της100.
τωρα 9 εμειναν και ελπιζω να του δωσω την χαρα να μου κουβαλησει 10-15 φασσες :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

πανικος έγραψε:κοπελια εγω δεν ειμαι του λαγου αλλα πριν 3 χρονια μου εδωσαν ενα λαμπρατορ που ηταν 1 χρονου.ο σκυλλος μεγαλωσε σε σπιτι που δεν ηταν κυνηγος ο ιδιοκτητηςσε ενα κλουβι 1χ1 ουτε εξω για περιπατο δεν τον εβγαζαν.
ευτυχως κατεληξε στα χερια μου και τωρα γιναμε πολυ καλοι φιλοι :lol:
την πρωτη μερα που τον απεκτησα ηταν φεβραρης και την αμεσως επομενη μερα τον πηρα στις τζικλες.με την πρωτη τουφεκια δεν φοβηθηκε ουτε καν εδειξε να συγκινειτε,ετσι ειπα αυτο ειναι καλο και αρχισα την εκπαιδευση'
του εριχνα την τζικλα μπροστα του με την λεξη φερτο στην αρχη πηγαινε εκει την μυριζοταν και εφευγε,σε μια εβδομαδα αφου του εβαζα την τζικλα στο στομα του την επαιρνα του εδινα γλυκα και μπραβο.
το ιδιο σπιτι με μπαλα και ενα κοματι ξυλο....φερτο ....μπραβο..γλυκο
απο την επομενη χρονια μεχρι και σημερα με ακολουθει σε τραχηλες τζικλες,περδικια,φασσες,ορτυκια και με ωραια ερευνα οπουδηποτε ακομα και σε ψηλα χορτα τον χειμωνα στες τζικλες που δεν βλεπει που επεσε το πουλι το βρισκει,δεν ξερω αν εμαθε λογω της ρατσας του η λογω της επιμονης μου .αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ηλικια στον σκυλλο ισως να μην τον επηρεαζει στην εκπαιδευση στο 100της100.
τωρα 9 εμειναν και ελπιζω να του δωσω την χαρα να μου κουβαλησει 10-15 φασσες :lol:

H ηλικία δεν παιζει πολυ ρόλο αμα εχεις υπομονη και μερακι στην εκπαιδευση.
Αλλα φιλε μην ξεχνας οτι το λαμπραντορ ειναι απο τα πλεον ευκολοεκπαιδευτα σκυλιά και η επαναφορα ειναι στο DNA του... :) και η ηλικια των 10 με 18 μηνων ειναι η καλυτερη για να εμπεδωσει ένα ζωο την εκπαιδευση του
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”