Ζητήται D.Drahthaar

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MsgJack
Full Member

Ζητήται D.Drahthaar

Δημοσίευση από MsgJack »

Ενδιαφέρομαι για θηλυκό καθαρόαιμο D.Drahthaar με πιστοποιητικό καθαροαιμίας. Κατά προτίμηση 2 - 3 μηνών
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Re: Ζητήται D.Drahthaar

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

Φιλε εχω εγω 5 μηνων με χαρτια,3 εμβολια,microchip,κυνηγετικες γραμμες.96-334810 κωστας
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

kostas DMK DOG FOOD έγραψε:Φιλε εχω εγω 5 μηνων με χαρτια,3 εμβολια,microchip,κυνηγετικες γραμμες.96-334810 κωστας
+1000
Άβαταρ μέλους
MsgJack
Full Member

Δημοσίευση από MsgJack »

kostas DMK DOG FOOD έγραψε:Φιλε εχω εγω 5 μηνων με χαρτια,3 εμβολια,microchip,κυνηγετικες γραμμες.96-334810 κωστας
Προτιμώ το μικρό για να το εκπαιδεύσω όπως θέλω. Αλλά καλού κακού πες μου την τιμή της δικής σου
Get a D. Drahthaar...
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Μία ερώτηση φίλε αν επιτρέπεται. Από ποιά ηλικία ξεκινάς την εκπαίδευση?

Το σκυλάκι όπως λέει πιο πάνω είναι 5 ΜΗΝΩΝ και όχι χρονών.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
MsgJack
Full Member

Δημοσίευση από MsgJack »

Savvas έγραψε:Μία ερώτηση φίλε αν επιτρέπεται. Από ποιά ηλικία ξεκινάς την εκπαίδευση?

Το σκυλάκι όπως λέει πιο πάνω είναι 5 ΜΗΝΩΝ και όχι χρονών.
Η εκπαίδευση του σκύλου δεν είναι μόνο φέρμα, εξορμήσεις και άτε κυνήγι. Υπάρχουν και κάποια βασικά στάδια υποκοής τα οποία είναι αναγκαία. Τωρά σκύλος προς σκύλο διαφέρει και δεν μιλώ για τις ράτσες αλλά για την προσωπικότητα του. Κατ' εμένα η προσωπικότητα του σκύλου είναι κατά 60% που τους γονείς του και κατά 40% που τον εκπαιδευτή. Ο κάθε εκπαιδευτής μπορεί ναι είναι τέλειως, αλλά μόνο για τον ευατό του. Αύριο ξεκινά το κυνήγι και βλέπεις οτι απασχολεί με ο σκύλος που θα πάρω να είναι μωρό και όχι για να κυνηγίσω.
Χωρίς καμιά παρεξήγηση ελπίζω να κατάλαβες τι σημαίνει 5 μηνών και τι 2 μηνών...
Get a D. Drahthaar...
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Φιλε μου δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση, ο καθενας εχει την δικη του γνωμη που πιθανων να προερχεται που την εμπειρια του, που τα βιωματα του ή που κατι που πιθανων να ξερει παραπανω. Τωρα για το συγκεκριμενο θεμα δεν σου ειπα να το κυνηγισεις το σκυλακι, απλως προβληματιστικα που ειπες οτι 5 μηνων ειναι μεγαλο για εκπαιδευση. Φυσικα τωρα προβληματιζομαι ακομα παραπανω που αναφερεις τους 2μηνες. Καλα καλα ρε φιλε 2 μηνων δεν εγινε ο απογαλακτισμος και η απομακρυνση απο την μητερα. Απλως η δικη μου αποψη απο οσα ξερω ειναι οτι η βασικη υπακοη ξεκιναει απο 6-8 μηνρς και σε καποιες περιπτωσεις αργοτερα. Αν θελεις την συμβουλη μου ψαξε το καλυτερα γιατι να ξεκινησεις ενα σκυλακι σε πολυ μικρη ηλικια εμπεριεχει αλλους κινδυνους που μπορει να ειναι καταστροφικοι για την ολη πορεια του.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

θα συμφονησω με τον φιλο πιο πανω. ουτε εγο θα επιανα σκυλλο πανω απο 3 μηνων. Σαββα εσηις τσε καπιο δικαιο με τσινας που λεις.
Αλλα εγω βλεπω το που διαφορετικη σκοπια. που μια γεννα των 6 κουταβιων, επιασαν τα 5 τσε εμηνε 1 τσε εγινε 5 μηνων. τι μου λει. οτι εμηνε το σκαρτο. φυσικα ποττε δεν κσερεις, μπορει να φκει τσε το καλυτερο της γεννας. αλλα μονο με το σκεπτικο οτι εδιαλεκσαν ουλλοι τσε αφησαν μου εμενα το τελευτεο δεν θα το επαιρνα. Τορα αν μου το χαριζαν αλλη κουβεντα. Συν οτι 5 μηνων δεν μπορεις να το δεις τσε στο βουνο τσε να καταλαβεις τσε πολλα εκτος τσε αν ενι που την μαντρα του Σωτηρη ( Σωτηρη εν αστιο που σου καμνω, μεν γινεις πουρλοττο ;) ).

θα επιαννα ομως ενα κσεκινιμενο 8-9 μηνων μετα απο δοκιμι στο βουνο
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Φιλε Hunter σιγουρα εμπεριεχει κινδυνους και καταλαμβαινω αυτο που λες. Σε οτι αγορα καμεις ομως τον ιδιο κινυνο εχεις. Κοιταξε λιγο πιο προσεκτικα και αν το παρεις απο την αρχη θα δεις οτι δεν θιχτηκε πουθενα αν ειναι το τελευταιο ή εχει και αλλα. Η θεση του φιλου, αν καταλαβα καλα ειναι οτι περασε η ηλικια της βςσικης υπακοης ( 2μηνων) με την οποια βεβαια διαφωνω και προσπαθησα να τεκμιριωσω το αντιθετο.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Savvas έγραψε:Φιλε Hunter σιγουρα εμπεριεχει κινδυνους και καταλαμβαινω αυτο που λες. Σε οτι αγορα καμεις ομως τον ιδιο κινυνο εχεις. Κοιταξε λιγο πιο προσεκτικα και αν το παρεις απο την αρχη θα δεις οτι δεν θιχτηκε πουθενα αν ειναι το τελευταιο ή εχει και αλλα. Η θεση του φιλου, αν καταλαβα καλα ειναι οτι περασε η ηλικια της βςσικης υπακοης ( 2μηνων) με την οποια βεβαια διαφωνω και προσπαθησα να τεκμιριωσω το αντιθετο.
Σαβββα σιγουρα οποια αγορα εμπεριεχει κινδυνους. Οπως εχω αναφερει εαν διαλεκσω απο μια γεννα και ο σκυλλος δεν μου βγει τοτε θα εχω καπως τη συνειδηση μου πιο υσηχη μιας εγω εκανα την λανθασμενη επιλογη. Στο θεμα βασικης υπακοης θα συνφονησω μαζι σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”