φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

σημερα που τες 7.30-10 που αρκεπσα ζε επαιζα ζικλες. 6 ζικλες 12 τρασηιλες, ασεν εγεμοσεν ο περτικοδετις!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

E sotiri αμαν τες βρισκεις παιζε τες μεν τες λυπασε και οπως θορω τα πραγματα φετος παλα λιγοι που εμας εν να γεμωσουν το περτικοδετι.
τουλαχιστον εχουν νακκω φαι πανω τους ωξα ε παστες ?
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Έτο ρε κοπέλια που είδαμε και τζήκλες φέτος. Εγω εμαράζωνα οτι δεν θα έβλεπα καθόλου. Ευχαριστούμε τον φίλο Σωτήρη.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
sotiris!129

ε κανει ρε κοπελια εν ζικλες τα γεριμα εν ζε λαοι :lol: εν οι προινες μαζι με τις απογευματινες συνολο 12 ζικλες ζε 20 τρασηιλες 1 κατσικορονα, επρεπε να κρατω αλλο 3-4 ζικλες που καλικοσα
ε φιλε κυριακο ειχα τον σκυλο μαζι μου οξα ηταν να τους δοκο μες τες λουνζες το προι ελιπιθικα τον μια φασι λαλο τωρα περνω τον την κυριακη ζε γιρεφκει τρασηιλες ζε ζικλες ζε επιρα τον σπιτι 20-30 λεπτα δρομο ζε ξαναστραφικα
ηταν μες σε ποταμο περπατιμα 3-4 γιρους του ποταμου εγεμοσεν 2πλα ο περτικοδετης ηταν ζε 2 βλακου8κια ζιαμε με μιχανουι εκρατουσαν που 1 ζικλα στο δευτερο γιρο που εδοκα ζε ηδαν πως εμενα εγεμονε ο περτικοδετησ μου ζε ζινους τιποτε εσικοστηκαν ζε εφιαν χαχαχα ηταν να παιθανω που το γελιο περσι τους ηδιους ζινιους τελευτεα τεταρτη στον ηδιο τοπο ακριβος ηταν ζιαμε παλε με το μηχανουι ζε παιζαν ζικλες τουτοι ζε εφκαλεν μου ο σκυλος το λαο που μες τη μεση τους ζε επαιξα τον 30 - 40 μετρα ομπρος τους ζε παλε εσικοστηκα ζε εφιαν χαχαχχαχα εν λαλουν να βαλουν νου ρε γαμοτω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

ε κανει ρε κοπελια εν ζικλες τα γεριμα εν ζε λαοι :lol: εν οι προινες μαζι με τις απογευματινες συνολο 12 ζικλες ζε 20 τρασηιλες 1 κατσικορονα, επρεπε να κρατω αλλο 3-4 ζικλες που καλικοσα
ε φιλε κυριακο ειχα τον σκυλο μαζι μου οξα ηταν να τους δοκο μες τες λουνζες το προι ελιπιθικα τον μια φασι λαλο τωρα περνω τον την κυριακη ζε γιρεφκει τρασηιλες ζε ζικλες ζε επιρα τον σπιτι 20-30 λεπτα δρομο ζε ξαναστραφικα
ηταν μες σε ποταμο περπατιμα 3-4 γιρους του ποταμου εγεμοσεν 2πλα ο περτικοδετης ηταν ζε 2 βλακου8κια ζιαμε με μιχανουι εκρατουσαν που 1 ζικλα στο δευτερο γιρο που εδοκα ζε ηδαν πως εμενα εγεμονε ο περτικοδετησ μου ζε ζινους τιποτε εσικοστηκαν ζε εφιαν χαχαχα ηταν να παιθανω που το γελιο περσι τους ηδιους ζινιους τελευτεα τεταρτη στον ηδιο τοπο ακριβος ηταν ζιαμε παλε με το μηχανουι ζε παιζαν ζικλες τουτοι ζε εφκαλεν μου ο σκυλος το λαο που μες τη μεση τους ζε επαιξα τον 30 - 40 μετρα ομπρος τους ζε παλε εσικοστηκα ζε εφιαν χαχαχχαχα εν λαλουν να βαλουν νου ρε γαμοτω
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

sotiris!129 έγραψε:ε κανει ρε κοπελια εν ζικλες τα γεριμα εν ζε λαοι :lol: εν οι προινες μαζι με τις απογευματινες συνολο 12 ζικλες ζε 20 τρασηιλες 1 κατσικορονα, επρεπε να κρατω αλλο 3-4 ζικλες που καλικοσα
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

ΜΟΝΟ ΣΑΣΕ ΛΗΟ ΤΕΣ ΦΟΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΝ ΦΚΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΕΣΙΟ. ΜΙΤΣΙΑΝΕ ΤΕΣ
sotiris!129

ε μα γαμοτω αφου μιτσιανισκο τες μιαν με μιαν βαλη τες καλα παιξεται πελο εν καλες ζε ετσι βαρκουμε να 3ανανιο προγραματα να τες μιτσιανισκο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σήμερα το πρωί βρήκα μια μαλαή αλλά δυστηχώς δέν βρήκα τον λαγό το απόγευμα πήγα με την σκύλα της φέρμας μόλις την κατεβάσα έπιασε μαλαή έντονη και σε 2 λεπτά φέρμα -ξερή πήγα απο πάνω της και ετιμάστηκα για να πέξω επιτέλους και εγώ ένα πέρτικο σηκωτό φέτος. Και τότε φφφφφφφφφφφφ ποφυσά μου ένας κούφος μές τα πόθκια έκαμε με με το αντελόσχιασμα :lol:
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

κιαορκας σου να σε ακαση η φινα χριστουγενιατικα? ηταν να παεις νοσοκομειο ζε εν θα σε πιστεφκαν :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”