τουτου του παιχτη ρε φιλε να μεν του δοκετε πακκιρα τσακκιστη ουτε για δοκιμες ουτε για τπτ. Το μονο που θα καταφερετε ειναι να του κανετε διαφημηση (ανεξαρτητου αποτελεσματος) τσε να φκει τσινος κερδισμενος. Εν εκαταλαβεται ακομα το παιχνιδι του? Οσον ασχοληστε με τα προιοντα του τοσο παραπανο διαφημηση του καμνετε τσε εν τουτο που επιδιωκη. εμενα εν με ενδιαφερει με αν ανοιγει στα 5 μετρα με στα 2. δκιο μονοσχερα σκαι εν εσυρα ποττε ουτε σκοπευκο να συρο.andreasana210326 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ RIO. AΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ....ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ. ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΣΙΓΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ 8ΕΜΑ.
ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE
-
- Full Member
Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE
- leshi cy
- Full Member
ανθιμε τουτο εν καταλαβω και εγω !!Anthimos έγραψε:Οντως δεν έχουμε τίποτε να χωρισουμε
Ειμαι εκνευρισμενος με τις ανακριβειες αν και δεν έχω να χωρισω τίποτε με τον αντιπροσωπο. Βασικα τα φυσιγγια ΡΙΟ ειναι τεραστια εταιρεια και δεν φταιν σε τιποτε για τον τροπο που τα διαχειριζετε ο αντιπροσωπός ο οποιος:
Έβαλε διαφήμιση μέσα σε άλλο κυνηγετικό περιοδικό επι πληρωμη αλλα χρησιμοποια δωρεαν το φορουμ για προβολη των προιοντων του (αντιδεοντολογικοτατο εμπορικα)
Έλαβε μέρος στην έκθεση αλλά δέν σεβάστηκε τους αναγνώστες του Hunt and shoot να βοηθήσει το περιοδικό να διεξάγει την έρευνα του με την δική του συνεισφορά μέσο της διαφήμισης και να επωφεληθεί και ο ίδιος διαφήμσιης (50 ευρω) μέσο της έρευνας αφού είναι τόσο καλά τα φυσίγγια του. Απο την άλλη μπαίνει μέσα στο site (ΔΩΡΕΑΝ) και γράφει κάποιες δικές του θεωρίες χωρίς αποδείξης απο κάποιο τρίτο άτομο και προσπαθεί να προωθήσει προϊόντα και να εκμετάλευτεί εμμέσος πλήν σαφώς του αναγνώστες του περιοδικού μέσο του φόρουμ. Αν είναι επαγγελματίας και έχει εμπιστοσύνη στα προϊόντα του υπάρχουν οι άνθρωποι όπως είπε ο Μαρίνος που κάνουν αυτές τις δοκιμές και το περιοδικό κατά καιρούς και εάν το επιθυμούν ας δώσουν όχι ένα αλλά μια σειρά απο φυσίγγια στο περιοδικό να τα δοκιμάσουν και να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα με το ανάλογο κόστος όπως γίνετε σε όλες τις επαγγελματικές δοσοληψίες.
αφου βλεπουν πωσ μονο κερδισμενοι μπορουν να ειναι !!
ποιος ο λογος να μπαινουν και να διαφημιζουν ( οπως εγιναν τα πραματα μαλλον αρνητικα )
αφου μπορουσε το περιοδικο να καμει τιν διεργασια και να αποδειξη για εκεινους τα λεγομενα τους !!
αν οντως τα φυσιγγια ειναι τοσο καλα μονο κερδος θα ειχαν να παρουν εστο και με το ελαχιστο κοστος που θα εδιναν να τους καμουν διαφημιση !!
ο καθε κυνηγος δεν ειναι τυφλος ουτε παλαβος και μια φορα θα του γελασεις , μετα τα οσα εχουν να χασουν δεν τα βλεπουν ?

να μπεις στο φορουμ , να εχεις επαφη με το κοσμο και να διας συμβουλες αν κατεχεις !!
αλλα εμαθαμεν στην κυπρο μας να τα εχουμε ουλλα δικα μας και μονο εμεις να εχουμε δικιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leshi cy την 22 Οκτ 2012, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- andreasana210326
HUNTER έγραψε:τουτου του παιχτη ρε φιλε να μεν του δοκετε πακκιρα τσακκιστη ουτε για δοκιμες ουτε για τπτ. Το μονο που θα καταφερετε ειναι να του κανετε διαφημηση (ανεξαρτητου αποτελεσματος) τσε να φκει τσινος κερδισμενος. Εν εκαταλαβεται ακομα το παιχνιδι του? Οσον ασχοληστε με τα προιοντα του τοσο παραπανο διαφημηση του καμνετε τσε εν τουτο που επιδιωκη. εμενα εν με ενδιαφερει με αν ανοιγει στα 5 μετρα με στα 2. δκιο μονοσχερα σκαι εν εσυρα ποττε ουτε σκοπευκο να συρο.andreasana210326 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ RIO. AΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ....ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ. ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΣΙΓΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ 8ΕΜΑ.
φιλε δεν διαφωνω μαζι σου.....αλλα ας τελιωνει τουτο το 8εμα γιατι 8α υπαρχουν ερωτηματικα στο μυαλο αρκετων κυνηγων. εκτος και αν γινει επιτελουσ αυτη η δοκιμη. ασ επικοινωνησει καποιοσ μαζι του και να δοκιμαστουν επιτελουσ αυτοι οι πυραυλοι να ληξει το 8εμα.ωσπου μενει αλυτο σιγουρα 8α συνεχιστη αυτη η συζητηση. αλλα αν ειναι οντωσ ετσι αυτο το φυσιγγι γτ δεν το επιβεβαιωνει ο ιδιοσ???????? 8α κανει και καλυτερη διαφημιση αποδεικνύοντασ το μαλιστα με εμφανη αποτελεσματα.
-
- Full Member
1000+Anthimos έγραψε:Ρε παιθκια εγω δεν ασχολουμαι με το εμποριο φυσιγγιων
Ειμαι 36 χρονων και οι πρωτες μου αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια αφορουν το κυνηγι.
Οτι έντυπο περνουσε απο τα χερια μου που ειχε σχέση με θηραματα , σκυλια, φουσιεκκια και γενικα κυνηγι το εθκιαβαζα ωσπου να το εμπεδωσω ...ειναι το παθος μου η πελλαρα μου το ναρκωτικο και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ να μου πει μισές αληθεις μισα ψεματα για να με κάμει ν αγορασω ...
Αν απο τις γνωσεις μου κρινω οτι έχει δικιο θα τον στηριξω , αν δεν ξερω θα φροντισω να μαθω , αλλα συγκεκριμένα πραματα και οχι αερολογιες....ουτε μισες αληθειες!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αν του πεις μισες αληθειες για να τον στραβωσεις , οταν ξεστραβωθει δεν θα σας εμπιστευτει ξανα.....
Αν επιλεγω ένα προιον σημαινει οτι το εμπιστευομαι....
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΓΟΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΑΚΑΤΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!!!!
Ιδιογομωση μέχρι τελικής πτώσης!
Καλα ρε κοπελια το θεμα μας εν ειναι οι Long Range χαρτουτσιες, τι σχεση εχει τουτη η Μακνουμ Σκιτ

Γινετε να ερτω τζιε εγω σκοπευτηριο να δοκημασετε τις δικες μου χαρτουτσιες τζιε μετα να διαφημησω ;

Οι δικές μου εν μουχτη α

Ενε μπορώ ώσπου άπαντα ο αντιπρόσωπος φυρνουμε που τα γελια

- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΜΝΑ ΜΙΑ ΣΙΔΕΡΟΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ . ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΝΕΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΤΕΚΚΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΟΣΥΝΔΕΣΗ.
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΩ :
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RIO ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΤΑΠΠΑ 40 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΕΜΩΝΟΥΝ .
ΞΑΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΚΥ 55 ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ Ε
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΚΑ ΤΟ ΝΤΕΚΚΙ ΜΙΣΟΔΟΤΖΙΗΝ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΩ :
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RIO ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΤΑΠΠΑ 40 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΕΜΩΝΟΥΝ .
ΞΑΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΚΥ 55 ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ Ε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LOUIS SETTER την 22 Οκτ 2012, 16:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
:

LOUIS SETTER έγραψε:ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΜΝΑ ΜΙΑ ΣΙΔΕΡΟΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ . ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΝΕΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΤΕΚΚΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΟΣΥΝΔΕΣΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΩ :

- virtualgreek
- Moderator
Εγώ ακόμη κρατώ το σπαθί από την λαβή.
Δεν ξεσπάθωσα.
Ουαί και αλοίμονο αν το βγάλω από την θήκη του.
Σ.
Δεν ξεσπάθωσα.
Ουαί και αλοίμονο αν το βγάλω από την θήκη του.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΩ.ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΠΕΛΙΑΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΣ ΙΔΙΟΓΩΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΗΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ .editor έγραψε:ο admin επειδη ηταν σε αγωνες ψαρεματος απο το πρωι δεν μπορει τωρα να απαντησει θα σας απαντησω εγω. Τουτο το πραγμα που εγινε απο μερους της εταιριας ΣΤΟΧΟΣ δεν ειναι σωστο και δεν μπορει ο καθε επαγγελματιας να μπαινει μεσα στο φορουμ και εμεσσα να διαφημιζει τα προιοντα του. Το κατα ποσο αυτα που γραφτηκαν για τα φυσιγγια ειναι σωστα η οχι δεν θα ηθελα να το σχολιασω. επρεπε να σεβαστουν το γεγονος οτι εταιριες που δεν διαφημισαν κοντα μας στο περιοδικο εμεις ανακοινωσαμε αποτελεσμα τους μεσα στο φορουμ και σιγουρα οι επαγγελματιες ειναι ευπροσδεκτοι να μπαινουν για να διευκρινίζουν καποια πραγματα που ισως λεγονται για τα προιοντα τους αλλα οχι να προσπαθουν να προωθουν προιοντα με αυτο τον τροπο.το περιοδικο συντομα θα κανει νεα ερευνα για φυσιγγια διασπορας και το ανοιγμα της τουφεκιας στα 10 μετρα και οσοι επιθυμουν να δοκιμαστουν τα φυσιγγια τους ειναι παντα ευπροσδεκτοι. περαιτερω σχολια νομιζω ειναι αχρειαστα.
- leshi cy
- Full Member
να κανονισουμε κανενα τεστ ιδιογωμοσεων
τζιε τζιαμε να δεις κλαμα ο λαος
παντως ο τζιρης μου εκαμεν δηλωση οτι φετος εν θα αγορασει χαρτουτσιες για τιν πρωτη κυριακη μονο γεμοσιες
ενθουσιαστηκε πολλα με κατι σιουσιουκους πρωτο πραμα που εκαμεν
!!
ειπε μου για μιαν διασπορας με με πιστονι σταυρο ( προπελα ) με πολλα καλα αποτελεσματα !!
εννα παω η την τεταρτη η το σαββατο για δοκιμες με το οπλο μου!
οσοι πιστοι προσελθετε

τζιε τζιαμε να δεις κλαμα ο λαος

παντως ο τζιρης μου εκαμεν δηλωση οτι φετος εν θα αγορασει χαρτουτσιες για τιν πρωτη κυριακη μονο γεμοσιες
ενθουσιαστηκε πολλα με κατι σιουσιουκους πρωτο πραμα που εκαμεν

ειπε μου για μιαν διασπορας με με πιστονι σταυρο ( προπελα ) με πολλα καλα αποτελεσματα !!
εννα παω η την τεταρτη η το σαββατο για δοκιμες με το οπλο μου!
οσοι πιστοι προσελθετε

-
- Full Member
ΠΑΡΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΕΣ ΜΑΣ ΟΥΛΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝ ΝΑΡΤΟΥΜΕΝ ΝΑ ΓΟΡΑΣΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΛΕ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΤΟΥΜΕΝ ΜΙΑΝ ΣΕΙΡΑ Α ΚΑΙ ΟΙ ΝΑ ΞΗΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ 85 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΛΕΠΕ!!!!!!!!!ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:Που ακριβως ειπα ανακριβειες??? Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα, νομιζω οτι τα στοιχεια και τα link που εδωσα ηταν ξεκαθαρα, εν αντιθεση αλλων που αντιπαραβαλουν αποψεις και οχι, δεδομενα.Athos 1978 έγραψε:Ξερω το ρε φιλε αστιευκω τον φιλο LOUIS SETTER γιατι εκαταλαβα οτι εμπικε μες τα κοτσσινα .giorgos80 έγραψε:μα για τι πραγμα να απολογηθει ρε??αφου ο στοχος εγραψε ανακριβειες![]()