ΦΥΣΙΓΓΙΑ
-
- Full Member
ΦΥΣΙΓΓΙΑ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΠΑΡΜ ΤΟΥΛΑΤΣΟΚ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΓΝΟΣΜΕΝΟΣ
-
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ
MIΛΑΣ ΓΙΑ TULA TULA 27'' ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΝΕΣ Η TULA KAI POLYCHOCKE
-
- Full Member
φιλε αλεξη ευχαριστω για το ενδιαφερον.ειναι τουλα τουλα 27''.το εχω δυο χρονια κι ακομα δεν εχω βρει τι φισσιγγια του κανουν
- Anthimos
- Moderator
Lefteris Mylona έγραψε:φιλε αλεξη ευχαριστω για το ενδιαφερον.ειναι τουλα τουλα 27''.το εχω δυο χρονια κι ακομα δεν εχω βρει τι φισσιγγια του κανουν
Φίλε τι φυσιγγια χρησιμοποιησες μεχρι σημερα και γιατι δεν του κάνουν??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
ρε πεθκια για το νομα του ΘΕΟΥ καμνετε οποσ τα μορα που θελουν στρατα.ΠΕΡΙΜΕΝΙΣ ΤΙ ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗ Ο ΕΝΑΣ Ι Ο ΑΛΛΟΣ?Anthimos έγραψε:Lefteris Mylona έγραψε:φιλε αλεξη ευχαριστω για το ενδιαφερον.ειναι τουλα τουλα 27''.το εχω δυο χρονια κι ακομα δεν εχω βρει τι φισσιγγια του κανουν
Φίλε τι φυσιγγια χρησιμοποιησες μεχρι σημερα και γιατι δεν του κάνουν??
ΠΙΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΕ ΚΑΜΕ ΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟΣ Σ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΤΕΣ ΟΠΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΟΥΤΕ Τ ΓΑΒΡΙΛΙΔΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΣΙΜΟΛΟΦΙΤΙ,ΓΙΑΦΤΟ ΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΙΟ ΦΙΛΟ Σ ΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟΣ Σ
.ΡΕ ΠΕΘΚΙΑ ΙΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΙΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΖΑΝΟΛΕΤΤΙ ΤΟΥ 86 ΠΑΛΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΦΤΙΝΟ. ΕΦΚΑΛΑΝ ΜΕ ΠΤΟΧΕΦΣΙ ΤΖΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΟ ΤΖΕ ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΜΟΣΑ ΕΚΣΟΦΛΙΣΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΖΕ ΚΡΑΤΙΣΑ ΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑ ΙΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΝΟ Μ.ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΕΦΤΙ ΤΖΕ ΕΠΙΕΝΑ ΤΖΕΡΚΟΥΜΟΥΝ ΛΕΦΚΟΣΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΟΣΟ ΤΟ ΣΙΜΑΔΙ Μ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΘΙΡΑΜΑ ΚΥΝΙΓΟΥΣΑ ΚΕ ΕΚΑΜΑ ΤΕΣ ΔΙΚΕΣ Μ ΔΟΚΙΜΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΙΜΟΥ ΚΕΓΟ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΝΙΓΟΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΙ ΔΙΚΙΝ ΤΟΥ ΚΙΝΙΓΕΤΙΚΙ ΤΑΦΤΟΤΙΤΑ
- Artemis G.
- Full Member
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε....beagle tricolor έγραψε: Ο ΚΑΘΕ ΚΥΝΙΓΟΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΙ ΔΙΚΙΝ ΤΟΥ ΚΙΝΙΓΕΤΙΚΙ ΤΑΦΤΟΤΙΤΑ
φιλε Λεφτερη κατα την γνωμη μου το τι φυσιγγιο κανει στο οπλο σου εν κατι που πρεπει να το ανακαλυψεις μονος σου... το τι εννοω ?
μπορει να ερτω να σου πω εγω η καποιος αλλος πιασε τα Α φυσιγγια... αλλα στην ουσια να εχω προσωπικο οφελος
μπορει να σου πω εγω η καποιος αλλος πιασε τα Β φυσιγγια... αλλα στις περιοχες που κυνηγας εσυ να εν διαφορετικες θερμοκρασιες και μορφολογιες του εδαφους και να μην εχεις τα αποτελεσματα που θελεις...
για το ενδεχομενο του οπλου εν θα το αναφερω επειδη ησουν ξεκαρος και αναφερες το συγκεκριμενο οπλο και μοντελο...
Τωρα που θελω να καταληξω... αφου οπως αναφερες πιο πανω οτι εισαι απεγνωσμενος πιασε μαζι σου διαφορα φυσιγγια τα οποια εχεις υποψη σου και δοκιμασε τα την πρωτη κυριακη . Και σιγουρα καπου ενα καταληξεις. Αν χασεις και κανενα περδικη εν και εχαθηκε ο κοσμος... ενα βρεθουν αλλα τοσα μπροστα σου...
τωρα ομως.... φιλε εν σου κανω εσενα η καποιου αλλου επιθεση , ουτε το κα8ηγητη και ουτε τον ξερολα. και μενα εσυστησαν μου καποιοι συναδελφοι απο το φορουν καποια φυσιγγια η ακομα και με συμβουλεψαν... και καλη τους ωρα και μπραβο τους .
παντα φιλικα
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
φιλε εκανα καποιες δοκιμες με φισιγγια κυπριακα τσιχλας και δεν εμεινα ικανοποιημενος.με αλλα οπλα που εχω στη κατοχη μου οπως:682 gold e,miroku 3800 grade 3,miroku mk 70 game,breda,zabala,bettinsoli ,δεν αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα.παιζω σχεδον σε ολα τα ιδια φισιγγια με επιτιχια.παρεπιπτοντος για το fabarm πηγα και σε οπλουργο για να δω αν ειναι στα μετρα μου ,και ειναι πολυ καλο.κτυπω πουλια αλλα ειναι σχεδον ολα κουτσοφτερα, γι αυτο ρωτω αν καποιος κυνηγα με τουλα να μου πει καποιο φυσιγγιο
-
- Full Member
ΡΕ ΛΕΦΤΕΡΙ Μ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΙΡΑΣ ΟΠΛΑ ΤΖΕ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑ ΤΟΥΛΑ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΦΚΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ?Lefteris Mylona έγραψε:φιλε εκανα καποιες δοκιμες με φισιγγια κυπριακα τσιχλας και δεν εμεινα ικανοποιημενος.με αλλα οπλα που εχω στη κατοχη μου οπως:682 gold e,miroku 3800 grade 3,miroku mk 70 game,breda,zabala,bettinsoli ,δεν αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα.παιζω σχεδον σε ολα τα ιδια φισιγγια με επιτιχια.παρεπιπτοντος για το fabarm πηγα και σε οπλουργο για να δω αν ειναι στα μετρα μου ,και ειναι πολυ καλο.κτυπω πουλια αλλα ειναι σχεδον ολα κουτσοφτερα, γι αυτο ρωτω αν καποιος κυνηγα με τουλα να μου πει καποιο φυσιγγιο
-
- Full Member
file beagle tricolor de doulevo kanena to tilefono mou einai 99469134 ,tilefona mou opote theleis na vrethoume na deis ta opla.me to siggekrimeno oplo den vrika akomi fisiggia na pw, aa touta einai ta fisiggia pou tou kanoun.den lew oti ftaiei to oplo ,gi ayto kai rotw an kapois kserei na mou pei gia fisiggia
- kypros
Λεφτερη, θα σου συστηνα να δοκιμασεις γομωσεις με αρκετα σκαγια, πχ 34-36 γραμμαρια. Αν και εγω δεν μπορω να πω οτι συμπαθω τα τουλα και τα μπελ τσιοκ εντουτις καποιοι φιλοι που εχουν τετιες καννες χρησιμοποιουν βαριες γομωσεις για να λιγοστευουν τα κενα. Συγκεκριμενα ενας φιλος που κτυπα και πολλανθηραματα χρησιμοποιουσε στη πρωτη nobel sport golden wing 36 kai sth deuterh nobel sport super caccia 38. Και προτιμα σκαγια 7 αρια για περδικα. Η γνωμη μου παντα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...