BROWNING B525 SPORTER

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

BROWNING B525 SPORTER

Δημοσίευση από gptochos »

Καλημέρα παίδες μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αγοράσω όπλο τελικά αφού το Zanardini το πήρα για συντήρηση και μάλλον πλέον θα κοσμεί τον τοίχο του σπιτιού μου! :D

Μετά από συζητήσεις με τον πατέρα αποφασίσα να προχωρήσω στην αγορά καινούργιου όπλου και πήγα και δοκίμασα Browning & Beretta. Μιας και είμαι από Λάρνακα πήγα στον κ. Γιώργο Σιεκερη και μετά απο αρκετές επωμίσεις το Browning B525 Sporter εκατσε μου λιον καλύτερα από το Beretta Silver Pigeon I. Το όπλο είναι 28" με αυλούς 18,8. Φυσικά κάποιοι άλλοι οι λόγοι που επροτίμησα το Browning ήταν ότι εν λιο πιο χοντροκομμένο από το Beretta, δεν είναι low profile και επειδή έχει ο πατέρας μου ήδη το Beretta 686 Special Sporting τζαι εσκέφτηκα να πιάμε άλλη μάρκα ετσι για κάτι διαφορετικό.

Πάντως ήβρα αρκετά reviews στο ιντερνετ με αρκετά θετικά σχόλια αλλα αν έχει κανενας το όπλο τουτο να μου πει και εκείνος τις εμπειριες του θα είναι καλοδεχούμενες.

Επίσης τι φυσίγγια προτείνετε για τούτο το όπλο? Ευχαριστώ παίδες!
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: BROWNING B525 SPORTER

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε μου να δεις και τα mirocu kai ta winchester νομιζω οτι εινα και αυτα καλες επιλογες αγορασα περσι το winchester select sporting και οφιλος που κυνηγουμε to mirocu mk10 πραγματικα ωραιο σκοτωμα και αριστη επωμιση και τα δυο ;) (δεν πουλω οπλα ουτε διαφημιζω κανενα)η γνωμη μου μονο :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

Το αγόρασα πριν 1 χρόνο και πριν είχα το Βeretta silver pigeon 687.
Oπως το προηγούμενο μου όπλο και αυτό έχει πάρα πολυκαλό σκότωμα και δεν είναι ιδιότροπο στα φυσίγγια.
Το μόνο ελάττωμα του είναι το ότι και οι δύο βελόνες έχουν φθαρεί...δεν πάω σκοπευτήριο, μόνο κυνήγι.
Κυριώς αυτή του κάτω αυλού περισσότερο λόγω χρήσης πιθανόν....
Του beretta που είναι 17 χρονών είναι ολοστρόγγυλες :!:

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν είναι σοβαρό και γιατί;;
sportsman
Full Member

sportsman έγραψε:Το αγόρασα πριν 1 χρόνο και πριν είχα το Βeretta silver pigeon 687.
Oπως το προηγούμενο μου όπλο και αυτό έχει πάρα πολυκαλό σκότωμα και δεν είναι ιδιότροπο στα φυσίγγια.
Το μόνο ελάττωμα του είναι το ότι και οι δύο βελόνες έχουν φθαρεί...δεν πάω σκοπευτήριο, μόνο κυνήγι.

Καθώς και εάν πρέπει να αλλάξω βελόνες;;
Ευχαριστώ
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

sportsman έγραψε:Το αγόρασα πριν 1 χρόνο και πριν είχα το Βeretta silver pigeon 687.

Εάν το όπλο σπάζει κανονικά το καψούλι των φυσιγγίων τότε πρόβλημα δεν έχεις.
Όταν αρχίσει αυτό να συμβαίνει τότε πολύ απλά αλλάζεις τις δύο βελόνες και ησυχάζεις. Είναι πολύ απλή, συνήθης και φτηνή δουλειά.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

gptochos έγραψε:Καλημέρα παίδες μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αγοράσω όπλο τελικά αφού το Zanardini το πήρα για συντήρηση και μάλλον πλέον θα κοσμεί τον τοίχο του σπιτιού μου! :D

Μετά από συζητήσεις με τον πατέρα αποφασίσα να προχωρήσω στην αγορά καινούργιου όπλου και πήγα και δοκίμασα Browning & Beretta. Μιας και είμαι από Λάρνακα πήγα στον κ. Γιώργο Σιεκερη και μετά απο αρκετές επωμίσεις το Browning B525 Sporter εκατσε μου λιον καλύτερα από το Beretta Silver Pigeon I. Το όπλο είναι 28" με αυλούς 18,8. Φυσικά κάποιοι άλλοι οι λόγοι που επροτίμησα το Browning ήταν ότι εν λιο πιο χοντροκομμένο από το Beretta, δεν είναι low profile και επειδή έχει ο πατέρας μου ήδη το Beretta 686 Special Sporting τζαι εσκέφτηκα να πιάμε άλλη μάρκα ετσι για κάτι διαφορετικό.

Πάντως ήβρα αρκετά reviews στο ιντερνετ με αρκετά θετικά σχόλια αλλα αν έχει κανενας το όπλο τουτο να μου πει και εκείνος τις εμπειριες του θα είναι καλοδεχούμενες.

Επίσης τι φυσίγγια προτείνετε για τούτο το όπλο? Ευχαριστώ παίδες!

Φίλε μου αν είναι στα μέτρα σου το όπλο δώκε μέσα με κλειστά μάτια. :D
Το έχω εδώ και 2 χρόνια για κυνήγι και σκοπευτήριο και είμαι πολλά ευχαριστημένος. Το μοναδικό ελάττωμα που έχει για μένα είναι το βάρος του στο περπατητό. Όσο για φυσίγγια το μόνο που θα σε συμβουλεύσω είναι οτι το όπλο θέλει σκάι λόγω των διευρυμένων αυλών και αν θα χρησιμοποιήσεις ττάπα φρόντισε να την δοκιμάσεις απο πρίν και να δείς τι κατανομή έχει στο όπλο σου. Αν θέλεις συγκεκριμένα φυσίγγια πες μου τι κυνηγάς να σου προτείνω μερικά.

P.s Ότι σου λεν ο Γιώργος και ο Πέτρος να τους ακούς. Έχουν αρκετές γνώσεις στο θέμα. Εγώ αγόρασα όπλο πρόσφατα απο κοντά τους και είμαι πολλά ευχαριστημένος.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

πανικος έγραψε:φιλε μου να δεις και τα mirocu kai ta winchester νομιζω οτι εινα και αυτα καλες επιλογες αγορασα περσι το winchester select sporting και οφιλος που κυνηγουμε to mirocu mk10 πραγματικα ωραιο σκοτωμα και αριστη επωμιση και τα δυο ;) (δεν πουλω οπλα ουτε διαφημιζω κανενα)η γνωμη μου μονο :)
Φίλε είδα τα τζαι τζιήνα τζαι επροβλημάτισε με η επωμιση τους. Εννα μου πεις εν της ίδιας εταιρείασ αλλά εν ξέρω γιατί, εκόλλησα πάνω στο Beretta τζαι to Browning.
Το μοναδικό ελάττωμα που έχει για μένα είναι το βάρος του στο περπατητό.
Όντως ήταν καμια 30 -40αρκα γραμμαρια πιο βαρυ που τα άλλα που είδα αλλά εσυνήθισα που το προηγούμενο όπλο μου που ήταν βαρύ και εκείνο.
Όσο για φυσίγγια το μόνο που θα σε συμβουλεύσω είναι οτι το όπλο θέλει σκάι λόγω των διευρυμένων αυλών και αν θα χρησιμοποιήσεις ττάπα φρόντισε να την δοκιμάσεις απο πρίν και να δείς τι κατανομή έχει στο όπλο σου. Αν θέλεις συγκεκριμένα φυσίγγια πες μου τι κυνηγάς να σου προτείνω μερικά.

Ως συνήθως κυνηγώ Λαγό, Περδίκια τζαι τζιήκλες. Τωρά αν βρεθεί και τίποτε άλλο στο διάβα μου εν τζαι να πω όχι! :lol:
P.s Ότι σου λεν ο Γιώργος και ο Πέτρος να τους ακούς. Έχουν αρκετές γνώσεις στο θέμα. Εγώ αγόρασα όπλο πρόσφατα απο κοντά τους και είμαι πολλά ευχαριστημένος.

Εγώ πρώτη φορά είδα τα παιδκιά ο πατέρας μου ξέρει το Γιώργο τζαι γι' αυτό επηαμε τζιαμε. Πάντως τα παιδκιά που τες κουβέντες που μου είπαν για τα όπλα που μου εδείξαν, ξέρουν τη δουλεία τους αρκετά καλά. Επήα για κανένα μισάωρο να δω όπλο τζαι τελικά έκατσα 2,5 ώρες που τες κουβέντες τζαι τες επωμίσεις. :D
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
sportsman
Full Member

virtualgreek έγραψε:

Εάν το όπλο σπάζει κανονικά το καψούλι των φυσιγγίων τότε πρόβλημα δεν έχεις.
Όταν αρχίσει αυτό να συμβαίνει τότε πολύ απλά αλλάζεις τις δύο βελόνες και ησυχάζεις. Είναι πολύ απλή, συνήθης και φτηνή δουλειά.

Σ. Μακρής
Ευχαριστώ ... έφαεν με το άγχος ότι εν θα παίζει την 1η Κυριακή ..... :shock:
ως τσιε όνειρο έιδα το......
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Φίλε Sportsman μεν ανησυχείς για το όπλο, για τα καλλίτζια μόνο να ανησυχείς ιδιαίτερα αν πάεις μέσα σε ρασιερά ... :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”