ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από Phinix »

Εμείς επίαμεν Ακαπνού - Ορά. Τίποτε ρε παιδκιά - ούτε σιεπεθκιές ακούστηκαν στις γύρο περιοχές.

Μέτα κατεβήκαμε κάτω χαμηλά, λλίον περπάτημα σε κάτι σσιννιές, επιάσαμεν 2.

Έμεινε ι ελπίδα των επιστροφών των πουλιών.

Ίδωμεν...
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Στη χιονίστρα ούτε των εκαπνισαμε.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

marinos.a έγραψε:Στη χιονίστρα ούτε των εκαπνισαμε.

εγω ομοδος 5 τρυονες και 3 τσικλες ιπεθεσα οτι τροοδος ιταν να ειχεν
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΤΥΠΗΣΑ 6 ΤΖΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΟΚΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΑΘΗΚΑΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

ΧΕΡΕΤΩ. 28 ΤΡΑΧΙΛΕΣ 2 ΟΠΛΑ ΣΤΟ Μ1
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

χαιρετω!
το σαββατο προσπαθουσα να μαθω σιουρα τι συμβαινει ακαμα..ακουσα πολλα καλα αλλα και πολλα κακα..ο ακαμας τελικα εν λαχειο,εν οπως το κουμαρι..αν εισαι τυχερος παιζεις..το θεμα με τον ακαμα ηταν πως οντως μπαιναν πουλια οχι κ τοσα πολλα οπως μαθαινουμε αλλα τα δυνατα και πολλα νερα που εκαμε ειδικα το σαββατο εσπασε τες..να μεν ξεχνουμε πως ο ακαμας εν μια μικρη πολη!!!ποσες φορες ακουσαμε καποιους να παιζουν 2 3 μεσ τον ακαμα και αλλους 60 70?συμβαινει..
την νυχτα του σαββατου αποφασισα να παμε παναγια..λαλω αν κοψω να παω ακαμα κ δεν εχει εκατσαμε πανω κ δεν εχει επιστροφη..ενω αν παμε καπου αλλου κ δουμε πως δεν κινουντε μπορουμε να αλλαξουμε τοπο..
ηταν γεματο τζινιους αλλα τζικλες τπτ..ειχε καμποσα πουλουκια με σπιννους και τσακροκαναρινια..το πρωι εκαμναν πολεμο πασ σε κατι πουλουκια με τραχιλες..τελικος απολογισμος 3 οπλα μια τζικλα..εφιαμε η ωρα 7 30
Joannos
Full Member

Δημοσίευση από Joannos »

Εγω με την παρεα μου επιαμεν Μαδαρη. Πουπανο που τα Χανδρια και Κυπερουντα. Ουτε ιχνος!!!!!!!!!!
Απελπισια! Ειδα μια τσικλα που μακρια. Τριονες μηδεν.
axerkwtis

κοπελια χαιρετω ξανα..
μολις εμαθα απο πολυ εγγυρη πηγη κατι..ουλλοι βουρουμεν βουνα και λαγκαθκια κ την κυριακη εβρεχε τζικλες στα παραλια.ειχε μια γνωστη παρεα συγκεκριμενα επηαν για παγανια εκρατουσαν 15 χαρτουτσιες της τζικλας ελειψαν τους κ ξιτιμαζαν..οι τζικλες εν σαντανωμενες εχει επιστροφκια..
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Ρε , κοπελλια ξυπναται λιο , οποιος κλασι ενα πορτο εν να τον ακουμε.Το Σαββατο εγυρισαμεν ουλλο τον Ακαμα τζε δεν ειδαμεν τζικλα , και επιαναμεν τιλεφονο τζε λαλοθυ τουσ κοπελλια εν εσχι ουτε για δειγμα, τζε απαντουσα μου αφου ειδαν τες τζε εμπεναν τζε πελλαρες.Μλκ , ουτε π εμπηκαν πουλια στον Ακαμα. Ειχα αθροπουσ την Κυριακι με την ελπιδα οτι ηταν να μπουν αλλα εν τον εκαπνησαν.Αυριο εν να παο αν εσχει εν να σας ενημεροσο , αλλα μεν ακουτε μαλακιες που λαλει ενας μαλακας . :D :D :D :D :D :D
axerkwtis

Ροδοσθενη εν μιλω για ακαμα..στον ακαμα πολλα λια πραματα εχει κ αν εισαι τυχερος..εγω μιλω παραλια λεμεσου προς λαρνακα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”