BERETTA

Απάντηση
hunter86
Full Member

BERETTA

Δημοσίευση από hunter86 »

Σας χαιρετω

εχω ενα BERETTA S687 SPORTING M/C SILVER PIGEON 2.εχει αυλους 18.3.Τι φυσιγγια μου προτεινετε να χρησιμοποιω?Τι γομωσεις?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: BERETTA

Δημοσίευση από virtualgreek »

hunter86 έγραψε:Σας χαιρετω

εχω ενα BERETTA S687 SPORTING M/C SILVER PIGEON 2.εχει αυλους 18.3.Τι φυσιγγια μου προτεινετε να χρησιμοποιω?Τι γομωσεις?

Φίλε Hunter86 καλοσόρισες,

λόγο των στενών αυλών που έχει το όπλο σου η απάντιση στο ερώτημα σου είναι: "Φυσίγγια ελαφρυά" Οτιδήποτε πάνω από 31-32γρ. θα προκαλέσει αυξημένο λάκτισμα και κατα συνέπεια πονοκεφάλο.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
hunter86
Full Member

Δημοσίευση από hunter86 »

virtualgreek έγραψε:

λόγο των στενών αυλών που έχει το όπλο σου η απάντιση στο ερώτημα σου είναι: "Φυσίγγια ελαφρυά" Οτιδήποτε πάνω από 31-32γρ. θα προκαλέσει αυξημένο λάκτισμα και κατα συνέπεια πονοκεφάλο.

Σ. Μακρής
Σας ευχαριστω για την απαντηση.καποιοι μου ιπαν να χρησιμοποιω φυσιγγια χαμηλων γομοσεων με ταπα.ισχυει κατι τετοιο η οχι?
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Φιλε και ειμαι και εγω κατοχος αυτου του οπλου με μονες διαφορες οτι εμενα ειναι 18.4, 4-2 fixed choke. Ισως για καποιους να φανουν υπερβολικα αυτα που θα σου προτινω αλλα εδω και 5 χρονια δεν ανησυχω καθολου για τις χαρτουτσιες.
ΦΑΣΣΑ-ΛΑΓΟ-ΠΕΡΔΙΚΙ χρησιμοποιω για πρωτη βολη ΝSI GOLDEN WING 36GR NO6 η NSI GACCIA 36GR NO6(περισσοτερο το χρησιμοποιω μετα τις πρωτες εξορμησεις σε περιοχες που τα περδικια θα χτυπηθουν στα 20 μετρα και πανω) για δευτερη βολη χρησιμοποιω σταθερα NSI NOBEL SPEED 34GR NO6 (πολυ αποδοτικο για μεσαιες και μακρινες αποστασεις)
Απο κυπριακα φυσιγγια για ενδημικο χρησιμοποιω VICTORY CONCORDE NO7 αλλα μονο για πρωτη βολη
Aκομα ενα φυσιγγιο που δοκιμασα φετος στην φασσα και ομολογω οτι μου αρεσε πολυ ειναι το NSI COLOMBO 37GR NO5, αν το δοκιμασε καποιος φιλος στο ενδημικο θα ηθελα να ακουσω την αποψη του.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο αλλα αν δεν κανεις δοκιμες ο ιδιος σε στοχους στο σκοπευτηριο μην υποτιμησεις και μην υπερτιμησεις καποιο φυσιγγιο
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

virtualgreek έγραψε:

Σ. Μακρής
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΠΛΟΥ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ 18.3 ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Η ΚΑΝΝΗ ΓΙΑ PROOF TEST. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΛΟ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ 18.3 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ 18.38-18.37 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 18.41-45.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3400-3500. ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 96 ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ 35+.
ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ 32 ΜΕΧΡΙ 34 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΑΤΩ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ;) ;) ;) ;) )
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

LOUIS SETTER έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Σ. Μακρής
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΠΛΟΥ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ 18.3 ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Η ΚΑΝΝΗ ΓΙΑ PROOF TEST. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΛΟ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ 18.3 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ 18.38-18.37 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 18.41-45.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3400-3500. ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 96 ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ 35+.
ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ 32 ΜΕΧΡΙ 34 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΑΤΩ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ;) ;) ;) ;) )

Delete - Terminate - :lol: :lol: :lol:
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

virtualgreek έγραψε:

Σ. Μακρής
Εχεις Π.Μ
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ 96 ΚΑΙ ΙΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΥΣΧΥΕΙ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

ALEXIS έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ 96 ΚΑΙ ΙΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΥΣΧΥΕΙ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ

Δεν θυμάμαι ποιος το είπε, αλλά σίγουρα κάποιος το είπε διότι προσωπικά το έχω διαβάσει σε αρκετά βιβλία. Τώρα είναι ο Churchil, είναι ο Greener.. είναι ο ΑΒΓ.. δεν θυμάμαι.

Θα ήταν καλό όμως να το βρω και να σας ενημερώσω.
Σ.
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Αυτο με το δια 96 το εχω διαβασει κ εγω καπου, αν δεν κανω λαθος ειναι σε ενα αρθρο
του κ. Κυπριδημου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”