Ελα ρε μωρο μου πε στους φιλους σου να ερτουν να δειτε μαπα να πιειτε τις μπυρες σας και γω ενα σας μαιρεψω να φατε και να φειω που ενα ερτω καθαριζω τα εγω φερτε και καμια γιενεκα αν θελεται .....
οτι νανε
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΜΑ 8ΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ. ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ 8Α ΠΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ 8Α ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑ8Ε ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΕΒΡΩ ΕΝΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ Η ΩΡΑ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΨΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ 8Α ΣΟΥ ΚΡΑΤΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΤΕΙ ΑΛΛΟΣ ΟΚ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ? ΚΑΙ 8Α ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΣΟΥΠΠΟΥΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΤΕΙΣ.....Κ ΑΜΑ ΜΕ 8ΕΛΕΙΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΝΝΑ ΚΑ8ΟΜΑΙ ΜΕΣΤΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ......Κ ΑΜΑ ΠΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΗ ΠΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΩ. ΜΜΜΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
leshi cy έγραψε:ειπαμε εσιημονιασε νακκο ...
αλλα απο οτι θορο φακκα πολλων πας την κελλε οι πηρα κομα
...τζιε ομος ενας γνωστος μου ( κατι σαν θειος μου ενα πραμα τελος παντων ) καμια 45 αρκα πανω κατω, παει τζινη και περνει βουρκαρη την γενεκα του
φιλε μου αστεια αστεια πριν 3 χρονιεσ ειδα μια γυναικα κυνηγο...μεστα βουνα...εβλεπα την εκσαναεβλεπα την και δεν το πιστευκα. μα ε γυναικα λαλω? επεια κοντα να το διαπυστωσω. γυναικα 2 μετρα εκραταν και 3 περτικουσ. ρουχου8κια τησ καπελλουι πορτοκαλλι, γιλεκκο ολα προβλεπομενα.
...τζιε ομος ενας γνωστος μου ( κατι σαν θειος μου ενα πραμα τελος παντων ) καμια 45 αρκα πανω κατω, παει τζινη και περνει βουρκαρη την γενεκα του
φιλε μου αστεια αστεια πριν 3 χρονιεσ ειδα μια γυναικα κυνηγο...μεστα βουνα...εβλεπα την εκσαναεβλεπα την και δεν το πιστευκα. μα ε γυναικα λαλω? επεια κοντα να το διαπυστωσω. γυναικα 2 μετρα εκραταν και 3 περτικουσ. ρουχου8κια τησ καπελλουι πορτοκαλλι, γιλεκκο ολα προβλεπομενα.
στην ΤΡΑΧΥΠΕΔΟΥΛΑ τουτο.
ρε φιλε εχω μια ανιψια παη τσινι που τα 10 της. τορα εν παντρεμενη με μωρα τσε παη τσινι με τον αντρα της καθε κυριακη τσε τεταρτη,. εσηι τσε τυ σηιλλους της τσε ουλλα τα τερκαστα της. τσινια σε τσινες τες περιοχες