Λαγός - Σεζον 2010

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Λαγός - Σεζον 2010

Δημοσίευση από marinos.a »

Laurona έγραψε:Αν δειτε καμιαν αγγελεια που καμια σιηλλου που πουλα τον μαστρο της γιατι εν κουτσια, να πιασει τζιε τζινη τιποτε μεσ το στομα της, εννα η δικη μου : :lol:
:lol: :lol: :lol:
Εννα σε γοράσω εγώ ρε :twisted:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τωρα ρε Μαρινο τωρα, εν θα καταφερουμε να παμε καμια ταβερνουα να φαμε???

Εννα τους βαλλω αντι καραολους να σου φερουν σαλιαρους και αντι ζαχαρη με στο καφε να σου βαλουν αλας :lol:

Να σου πω εγω αν με περιπαιζεις :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Laurona έγραψε:Τωρα ρε Μαρινο τωρα, εν θα καταφερουμε να παμε καμια ταβερνουα να φαμε???
ΤΈΛΕΙΑ ΙΔΈΑ. ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΆ ΤΖΙΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΜΕ.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

[quote="admin"] Επιάμε την μαλαή του που τον δρόμο επήρε μας η σκύλα μέσα σε ένα πυκνό πευτσαιρό και ακολούθως σε ένα χωματόδρομο απο εκεί σε μια πλεύρα και εσταμάταν η μαλαή έξω που την αυλή ενός σπίτι ( εξοχικού) Η σκύλα έλεγξε για μαλαή περιμετρικά απο το σπίτι πάνω κάτω σε κάτι όχτους τίποτε μαλαή μόνο έξω απο την αυλή του σπιτιού. Πήγαμε και εμείς τσαμε και κάναμε διάφορες αναλύσεις. Φεύκει η σκυλα μπαίνει μές τα δέκα πόθκια του εξοχικού περνά που την βεράντα με τα κεραμικά πάει που πίσω τσαι μουντάρει τον κουτσομένο μές τον φραμό του σπιτιού με το τέλι.

1000 φορές χαλάλιν της σκύλας !!!!!!!!! οι παλιοί ελέαν οτι ο λαός κάμνει την κούτση του ώς τζιαμέ που φτάνει ο άλυσος του σκύλου ;)
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

χθες το βραδυ κατα τις 10 εως τις 11 εβρεχε. Με αποτελεσμα σημερα να εχει πολλες μαλαες φρεσκες τα σκυλια δουλεψαν παρα πολυ μας εβγαλαν 3 λαγους και δεν πηραμε ουτε ενα ως τις 12 το μεσημερι που ειμασταν κυνηγι το μερος πυκνο ειμασταν 10 ατομα ωστοσο οι λαγοι φυγανε ατουφεκιστοι παρακαλο :? κυκλωσαμε το μερος καλα πρωτη φορα κυνηγουσαμε εκει οι δυο λαγοι φυγανε απο την ιδια μονη ακολουθουσα τα σκυλια τα οποια τους βγαλανε απο μια σχοινια και φυγανε ατουφεκιστοι γιατι μπηκανε τα σκυλια μπροστα και δεν πυροβολισα περασαν απο τα καρτερια και οι δυο μαζι αλλα παρα πολυ γρηγορα μεε αποτελεσμα να μην τουφεκιστουν. Ο τριτος βγηκε απο μια σχιζμη σε μια πετρα και μπηκε στο πυκνο και το χασαμε. Αποτελεσμα μονο 2 περδικια και 2 φασσες :? Το απογευμα παλε 8-)
Canis

Δημοσίευση από Canis »

καλησπέρα κοπέλια, μόλις εβιδώθηκα στον αναπαυτικό καναπέ μετά απο μια κουραστική μέρα.
συνήθως δεν γράφω αποτελέσματα στο φορουμ αλλά σύμερα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο κουμπάρο μου δημοσίος και του φκάλω το καππελλό.
2 παγανιές το προι τίποτε αρκετές μαλαές αλλά η παρισσότερες της απαγορευμένης. μέχρι τισ 2 τιποτε. η ώρα 3 ξεκινίσαμε ξανά αλλά δυστηχώς μετά απο 1 ώρα ιχνηλασίας τιποτα. πρέπει να ήμασταν πίσω απο λαγό ταραμένο του προινού γιατί η μαλαή ηταν πολύ έντονη και συνέχεια ευθεία. η ώρα 4και μισή επεστρέφαμε προσ το αυτοκίνητο και μου λέει ο κουμπάρος εχω ακόμα κανένα τέταρτο και θα λοξοδροήσω λίγο και τα λέμε στο αυτοκίνιτο. χαράς την όρεξη λέω και εγω απο μέσα μου και πάω στο αυτοκίνητο.
η ώρα 4 και 40 ακούο μια ντουφεκκία. ήταν ο κουμπάρος. επίασαν μιαν μαλαή τα σκυλία αδύνατη αλλά εκατάλαβεν πως ηταν κοντά και εκοίταξε γυρό να δεί κανένα καλύτερο τόπο να σταθεί και επιασεν το μάτι του το αφτί του και τον επαιξε χαμέ. φέτος το ξανάκανε η ώρα 4 κα;ι 45 παρακαλώ αλλά εβούραν!
του είπα ότι του φκάλω το καππέλλο και τον παραδέχομαι για την επιμονή του και το παθος του!
έτσι είναι παιδία το κυνήγι θέλει υπομονή και κυρίος επιμονή
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Το πρόβλημα ήταν Παγκύπριο λόγω βροχής η μαλαές ήταν πλυμμένες με αποτέλαισμα να δυσκολεύονται η σκύλοι στο να ακολουθήσουν. Εμείς βρήκαμε ένα ο οποίος προσηκώστηκε και έφυγε αντουφέκιστος.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Καλημερίζω την παρέα,
Θα διαφωνήσω κάπως με τους προλαλήσαντες :D
Χτές ήταν η καλύτερη εξόρμηση για εμάς αν και κυνηγήσαμε μόνο το πρωί γιατί το απόγευμα έβρεχε. Βρήκαμε 4 μαλαές, 3 καταπληκτικά μουνταρίσματα, 2 λαγοί στη βούρκα. Ο ένας πρέπει να προβούρησε και ο άλλος έφυγε ατουφέκιστος απο δική μας ευθήνη. Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως ήταν οι αποστάσεις που ιχνηλατούσαν τα σκυλιά. Για εμάς οι χτεσινές συνθήκες ήταν ιδανικές. Στη περιοχή που κυνηγήσαμε δεν έβρεξε καθόλου μετά την Παρασκευή.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

admin έγραψε:Το πρόβλημα ήταν Παγκύπριο λόγω βροχής η μαλαές ήταν πλυμμένες με αποτέλαισμα να δυσκολεύονται η σκύλοι στο να ακολουθήσουν. Εμείς βρήκαμε ένα ο οποίος προσηκώστηκε και έφυγε αντουφέκιστος.

φιλε η συνθηκες χθες ηταν καταπλικτικες οι μαλαες ηταν μεγαλες και οι βροχες που εκανε το βραδυ βοηθησαν πολυ τα σκυλια . Παντος του χρονου θα παρουμε πολλους λαγους φετος δεν πεχτυκαν πολλοι και ουτε λαγουδακια βρηκαμε που σημαινει οτι μετα το κυνηγει θα γεννησουν οι λαγοι. :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

εμείς στην Πάφο έβρεχε το βράδυ και μέχρι το πρωί έριχνε κάτι ψιλά κατά τις 7 καθάρισε ο καιρός αλλά μακάρι να βρέχει και τα άλλα ούλα έν πελλάρες :)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”