ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΦΥΣΗΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΑΡΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ,ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ....ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΤΑΠΡΟΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ)ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.....ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ(ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ)ΜΕ ΣΤΑΛΑΚΤΙΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΓΟ???? :o :o :o
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
miky55

Re: ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δημοσίευση από miky55 »

Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΥΜΟΥΣ .ΙΣΩΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΔΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΧΥΜΟΙ.ΙΣΩΣ ΛΕΩ. :?:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

εν φαίνεται κλαδεμένο μάλλον είχε καμιά αρρώστια και στα κλαδιά και επάγωσε το συγκεκριμένο αμπέλι εν κάποιου συγχωριανού αμμα του δείξω την φώτο θα πεθάνει από το γέλιο!
Προσέχουμε...για να έχουμε
diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

Φοβερή φωτογραφία!!! Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι είχε συνδυασμό βροχής και παγετού. Πρώτα είχε βροχή μάλλον και μετα παγετό. Θα βοηθόυσε αν μας έλεγες και τι μηνα τραβήχτηκε η φωτο και αν θυμάται ο φίλος σου αν έβρεχε το προηγούμενο βράδυ. Στα χωράφια γύρω από το αμπέλι πιθανόν να είχε πάγο αλλά να έλιωσε μέχρι τις δέκα που τραβήχτηκε η φώτο. Σημειώστε ότι τα φυτά όταν ποτίζονται στον παγετο αντέχουν περισσσοτερο λόγω του ότι κινούνται οι χυμοί μέσα στο φυτό και προστατεύονται περισσότερο. Το αμπέλι όμως εκείνη την εποχή (χειμώνα?) ειναι σε λήθαργο και δεν εχει κίνηση χυμών. Αντίθετα τα φυτά στα γύρω χωράφια δεν ειναι σε λήθαργο. Επίσης ρόλο παίζει και ο προσανατολισμός -έκθεση του αμπέλινα. Δηλαδή τι ώρα το έπιασε ο ήλιος το πρωί, αν ειναι βόρειους κτλ.
troll
Full Member

Δημοσίευση από troll »

Το πιο πιθανο ειναι οτι εποτιζε και παγωσε το νερο. Παρομιο περιστατικο εγινε στο Πισσουρι,που τιν παγονια επαγοσε το νερο πανο στα φυτα.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ
:lol: :lol: ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ :lol:
. Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη;

2. Καλά, τί γαμ... κλανιά ήταν αυτή; Ρίξε άλλη μία!!!

3. Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.

4. Πάω μια στιγμή να φτιάξω την πόρτα που χάλασε.

5. Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τί κάθεσαι εδώ;

6. Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μια φορά;

7. Είσαι τόσο σέξι όταν είσαι πιωμένος!

8. Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πας σήμερα γήπεδο με τα παιδιά, το ρωτάς;

9. Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία...

10. Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!

11. Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη;

12. Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.

13. Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.

14. Άσε τώρα τον Άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για την ομάδα μου.

15. Φυσικά και δεν με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κάτω.

16. Πάω να μαγειρέψω κάτι. Δεν παίζεις λίγο είτε με το PC είτε με το Playstation όσο θα είμαι στην κουζίνα;
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

ξέχασες το πιο σημαντικό Πανίκο:
Ηρθες απο το μεσημέρι πίσω απο το κυνήγι σου;;;
Να το κάνεις ολοήμερο και να έρχεσαι βράδυ να τρως σούπα τραχανά με πέρτικους τσιε ζιβανία........
Α και να μην χάσεις ποτέ ούτε και μία εξόρμηση ....... :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

sportsman έγραψε:ξέχασες το πιο σημαντικό Πανίκο:
Ηρθες απο το μεσημέρι πίσω απο το κυνήγι σου;;;
Να το κάνεις ολοήμερο και να έρχεσαι βράδυ να τρως σούπα τραχανά με πέρτικους τσιε ζιβανία........
Α και να μην χάσεις ποτέ ούτε και μία εξόρμηση ....... :D
:lol: :lol: KAI KATI AKOMA
-αγαπη μου αφηστες τραχηλες θα τες μαθησω εγω δεν με πειραζει που εν καμια 65ρια :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

φίλε το άλλο:
μα έφερες 2 γεμάτες μαυροσάκκουλα καπάρι ;;
Θα φκάλω εγώ τα αγκάθκια μεν φοάσαι, ξάπλωσε να κοιμηθείς άνδρα μου.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΠΟ ΜΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ:
τσιε μόλις τελειώσω που το καππάρι, καράολους, αγγρέλια, χοστές, τριμύθκια, κύρταμο, μόσφυλα για μαρμελλάδα που έφερες θα βγάλω τους σσιήλους περίπατο εγώ....
ΑΑΧΧΧΧ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

- έλα ρε μωρό, ανησυχείς που εν λερωμένος ο σιηπετος;;; Αφού ξέρεις πως μόλις κοιμηθείς καθαρίζω τον. Θέλεις να σου κάμω μια ******
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”