τι οπλο μου προτινετε
-
- Full Member
τι οπλο μου προτινετε
καλισπερα παιδια,ο πατερας μου,μου ειπε οτι τα χριστουγενα θα μου κανει δωρο ενα καινουριο οπλο και μου ειπε να αποφασισω εγω για την μαρκα...εσεις τι προτινετε???μεχρι τωρα κυνηγουσα με ενα βερεττα ουλτρα λαιτ
-
- Full Member
Re: τι οπλο μου προτινετε
φιλε πιασε κ ενα DT10 να πιεννεις τα σκοπευτηρια σου αφοα....Μοδεστος έγραψε:καλισπερα παιδια,ο πατερας μου,μου ειπε οτι τα χριστουγενα θα μου κανει δωρο ενα καινουριο οπλο και μου ειπε να αποφασισω εγω για την μαρκα...εσεις τι προτινετε???μεχρι τωρα κυνηγουσα με ενα βερεττα ουλτρα λαιτ
-
- Full Member
φιλε μου να πιασεις ενα οπλο που πρωτα απο ολα να σου καθετε ραμμα!! μετα να δεις τις αναγκες σου πχ κυνηγι-σκοπευτηριο και αναλογα να πιασεις το ιδανικο,οσο για τη μαρκα παλι ειναι καθαρα θεμα δικο σου αν εισαι στρομενος με το beretta συνεχισε με την ιδια μαρκα μια χαρα οπλα ειναι!!Μοδεστος έγραψε:καλισπερα παιδια,ο πατερας μου,μου ειπε οτι τα χριστουγενα θα μου κανει δωρο ενα καινουριο οπλο και μου ειπε να αποφασισω εγω για την μαρκα...εσεις τι προτινετε???μεχρι τωρα κυνηγουσα με ενα βερεττα ουλτρα λαιτ
σου ευχομε καλη αγορα!!!
- stelios25
- Full Member
φιλε πρωτα απο ολα να το ψαξεις να εβρεισ ενα οπλο οπως σου ειπαν και οι αλλοι να σου καθετε πανω σου.μετα να αποφασισης αν θελης για κυνηγι ι και σκοπευτηριο...πρωσοπικη μου γνωμη να πιασεις σκοπευτικο γιατι στη κυπρο υπαρχει λιο θηραμα αλα τους υπολοιπους μηνεσ ενκριμα να μεν ασχολησε με κατι..εγω τους μηνεσ ποθ εν εχει κυνηγι παο σκοπευτηριο...καλη αγορα καλες γιορτεσ
-
- Full Member
exw je go ultralight fuull wreo oplo,,,protino beretta 682 gold e,beretta perennia sv10,beretta dt10,687 silver pigeon kata ti gnwmi m
-
- Full Member
Σας ευχαριστω για τις απαντισεις σας...τωρα που το καλοσκεφτουμε θα παρω σκοπευτικο διοτι προγραματιζω να αρχισω και μαθηματα 

- SV10Perennia
- Full Member
BERETTA SV10 Perennia φιλε μου .πολλα ωραιο οπλο και με καλο σκοτωμα.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
- andros
- Full Member
ήταν το πρώτο μου όπλο πάνο που πέντε σχιηπεθκιές εμάυριζε ο ώμος μου γι'αυτό το πήρα πίσω τζαι έπιασα τοΜοδεστος έγραψε:μεχρι τωρα κυνηγουσα με ενα βερεττα ουλτρα λαιτ
Beretta 687 EL Gold Pigeon II sporting έπνασε η κελλέ μου τρομερό όπλο τέλειο ζύγισμα πολυ δυνατό σκότωμα γεροδεμένο τζαι εξωτερικά εν έχει λάθος!!!!
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ε παιδια εμενα η γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος δεν εχει σκοπο να γινει σκοπευτης και απλος παει σκοπευτηριο μια φορα την βδομαδα τουλαχιστον για να κανει το κεφι του μπορει και με ενα καλο κυνηγετικο οπλο να κανει και τα 2 , και κυνηγι και σκοπευτηριο . πριν λιγους μηνες ειμουν και εγω σε σκεψη για ακομα 1 οπλο σκοπευτικο και οταν το ξανασκευτικα σοβαρα το θεμα μετανιωσα.
Εγω εχω ενα miroku mk 60 5-3 με βαρος 3.200 κυνηγετικο και κανω και τα 2 μια χαρα .
Εγω εχω ενα miroku mk 60 5-3 με βαρος 3.200 κυνηγετικο και κανω και τα 2 μια χαρα .
-
- Full Member
egw ena beretta ultralight 28ari politsiok +extension chokes me kinigetiki grami,,prin konte4i t jini piano tn mixani m je pao je sirno diskus na sini8isw prin n arke4i t jini