φυσίγγια για franchi falconet (2700γρ)
-
- Full Member
φυσίγγια για franchi falconet (2700γρ)
Παιδιά σας χαιρετω. ετσι για τη γνωριμία ειμαι ο Μάριος και είμαι φανατικός περδικοκυνηγός .κυνηγώ με ένα εξαιρετικό αγγλικό σεττερ το οποίο πείρα από μικρό από τον ξάδερφο Κωνσταντίνο Γρηγορίου (Oscar farm). Το όπλο μου είναι ένα franchi falconet με το οποίο δυσκολεύομαι να βρω το ¨ιδανικό ΄΄ φυσίγγι μιας και έχω αρκετά κουτσώφτερα πουλιά. Αν αποκλείσουμε τους παράγοντες σκόπευση και ποιότητα όπλου θα μπορούσατε να μου δώσετε τις απόψεις σας σχετικα με τα φυσίγγια που χρησιμοποιείτε και σε ποιες καιρικές συνθήκες ?κυνηγώ με τσοκ 5/3 και για πρώτο φυσίγγιο τάππα. Μέχρι τώρα ικανοποιητικές βρήκα τις golden wing 34g και fiochi canne 28g. Οποια δήποτε άποψη καλοδεχούμενη.
- Breda Pegaso
Re: φυσίγγια για franchi falconet (2700γρ)
Φιλε Μαριε γεια σου, τι νουμερο σκαι χρησιμοποιας?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
[quote="marios setter"]Παιδιά σας χαιρετω. ετσι για τη γνωριμία ειμαι ο Μάριος και είμαι φανατικός περδικοκυνηγός .κυνηγώ με ένα εξαιρετικό αγγλικό σεττερ το οποίο πείρα από μικρό από τον ξάδερφο Κωνσταντίνο Γρηγορίου (Oscar farm). Το όπλο μου είναι ένα franchi falconet με το οποίο δυσκολεύομαι να βρω το ¨ιδανικό ΄΄ φυσίγγι μιας και έχω αρκετά κουτσώφτερα πουλιά. Αν αποκλείσουμε τους παράγοντες σκόπευση και ποιότητα όπλου θα μπορούσατε να μου δώσετε τις απόψεις σας σχετικα με τα φυσίγγια που χρησιμοποιείτε και σε ποιες καιρικές συνθήκες ?κυνηγώ με τσοκ 5/3 και για πρώτο φυσίγγιο τάππα. Μέχρι τώρα ικανοποιητικές βρήκα τις golden wing 34g και fiochi canne 28g. Οποια δήποτε άποψη καλοδεχούμενη.[/
quote]
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ
quote]
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- FRANCHI
- Full Member
Μάριε σε χαιρετώ! Κυνηγώ με αυτό το απίθανο όπλο, αλλά με τσόκ 4-2, 22 χρόνια και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά φουσιέκια. Τι χρονολογίας είναι το όπλο σου?
Αν θα παίζεις πάνω από 32γρ βεβαιώσου ότι κάμνει το φουσιέκκι, γιατί κλωτσά πολλά!
πιάσε την nobelsport nsi special game 32γρ τάππα και θα με θυμηθείς..δεν την βρίσκεις εύκολα και συνήθως έχουν λίγα πακέτα. Παίζε την όλη μέρα! Κλωτσά λίγο αλλά συγχωρεί λάθη μέχρι ο,5μ
Άμαν έχει ήλιο και ζέστη παίζε την olympia quick και το πρωί πριν κρυώσει καλά ο καιρός mirage..
Όταν έχει κακοκαιρία olympia super 32gr., gp και anigrina lamelare miliou
Κρύο olympia minimax skeet και victory challenger γκρίζο
γλυκασία olympia skeet κίτρινη
Αν θα παίζεις πάνω από 32γρ βεβαιώσου ότι κάμνει το φουσιέκκι, γιατί κλωτσά πολλά!
πιάσε την nobelsport nsi special game 32γρ τάππα και θα με θυμηθείς..δεν την βρίσκεις εύκολα και συνήθως έχουν λίγα πακέτα. Παίζε την όλη μέρα! Κλωτσά λίγο αλλά συγχωρεί λάθη μέχρι ο,5μ

Άμαν έχει ήλιο και ζέστη παίζε την olympia quick και το πρωί πριν κρυώσει καλά ο καιρός mirage..
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
φίλε λούη το τηλ μου είναι 99350578FRANCHI έγραψε:Μάριε σε χαιρετώ! Κυνηγώ με αυτό το απίθανο όπλο, αλλά με τσόκ 4-2, 22 χρόνια και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά φουσιέκια. Τι χρονολογίας είναι το όπλο σου?
πιάσε την nobelsport nsi special game 32γρ τάππα και θα με θυμηθείς..δεν την βρίσκεις εύκολα και συνήθως έχουν λίγα πακέτα. Παίζε την όλη μέρα! Κλωτσά λίγο αλλά συγχωρεί λάθη μέχρι ο,5μ![]()