ε φίλε αν το ανοίξεις με chrome μπορεί να σου το κάνει translate αμέσως.gptochos έγραψε:Καλημέρα κοπέλια! Εγώ έπιασα πέρσι τα ORIZO τζαι έβκαλα την σεζόν μια χαρα. Εν λίο βαρετουδκια αλλά αμα τα συνηθίσεις εν μια χαρά. Είχα ένα μπατζετ ως τα 100 ευρώ τζαι έπιασα τα τουτα. Για την τιμή τους είναι μια χαρά.
Παιδκιά τούτο που είπε ο Μαρίνος να έσιετε πάντα υπόψη σας ότι οι σόλες οι vibram έχουν ημερομηνία λήξης. Εν όπως τα παπούτσια ασφαλείας. Αμα περάσει η ημερομηνία λήξης κόφκουνται όπως το αγγούρι. Για να καταλάβετε το Μάρτη εγύρευκα παπούτσια ασφαλέιας γιατι κτίζω το σπίτι μου τωρά (εν πολύ το βάσανο) τζαι εφαα την Λάρνακα και σε όλα τα καταστήματα που είχαν προσφορές οι σόλες ήταν ληγμένες. Για αυτό προσεκτικά κοπέλια.
Εντομεταξύ ήβρα ένα site ιταλικο και επαρράγγειλα κάτι πράμματα και νομίζω είχε καλές τιμές σε άρβυλα και παππουτσια hiking. Ρίξετε του μια μαδκιά. http://www.bighunter.net
Επαραγγειλα τα πέμπτη και σήμερα το πρωϊ έφεραν μου το πακέτο. (12.5 ευρώ με UPS)
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι στα ιταλικά αλλά με το google translator κάμνεις τη δουλεία σου μια χαρά.
Ξερω το ρε φίλε. Εγώ επειδή δεν χρησιμοποιώ τον Chrome χρησιμοποιώ το translator. Κάποιος με chrome δεν το χρειάζεται!GiorgosT έγραψε:ε φίλε αν το ανοίξεις με chrome μπορεί να σου το κάνει translate αμέσως.gptochos έγραψε:Καλημέρα κοπέλια! Εγώ έπιασα πέρσι τα ORIZO τζαι έβκαλα την σεζόν μια χαρα. Εν λίο βαρετουδκια αλλά αμα τα συνηθίσεις εν μια χαρά. Είχα ένα μπατζετ ως τα 100 ευρώ τζαι έπιασα τα τουτα. Για την τιμή τους είναι μια χαρά.
Παιδκιά τούτο που είπε ο Μαρίνος να έσιετε πάντα υπόψη σας ότι οι σόλες οι vibram έχουν ημερομηνία λήξης. Εν όπως τα παπούτσια ασφαλείας. Αμα περάσει η ημερομηνία λήξης κόφκουνται όπως το αγγούρι. Για να καταλάβετε το Μάρτη εγύρευκα παπούτσια ασφαλέιας γιατι κτίζω το σπίτι μου τωρά (εν πολύ το βάσανο) τζαι εφαα την Λάρνακα και σε όλα τα καταστήματα που είχαν προσφορές οι σόλες ήταν ληγμένες. Για αυτό προσεκτικά κοπέλια.
Εντομεταξύ ήβρα ένα site ιταλικο και επαρράγγειλα κάτι πράμματα και νομίζω είχε καλές τιμές σε άρβυλα και παππουτσια hiking. Ρίξετε του μια μαδκιά. http://www.bighunter.net
Επαραγγειλα τα πέμπτη και σήμερα το πρωϊ έφεραν μου το πακέτο. (12.5 ευρώ με UPS)
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι στα ιταλικά αλλά με το google translator κάμνεις τη δουλεία σου μια χαρά.
Σωστότατος ρε φίλε! Έχεις δίκαιο για τις σολες vibram. Εμπέρδεψά τες με τις σόλες oil resistant που εμάς σαν κυνηγούς δεν μας αφορούν!louisll έγραψε:Τα vibram δεν έχουν ημερομηνία λήξεως παιδιά
Το πρόβλημα είναι οι συνθήκες που κρατουν τα παπούτσια /μπότες και η ηλικία τους πριν να τα πουλήσουν στην κυπριακή αγορά ( αποθήκη/container -ζεστη/κρύο ) με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οι γόμες και οι ενώσεις κτλ
Γιαυτό και το παλιό stock πρέπει να πουλιέται με τιμές παλιού stock και όχι να το σερβίρουν σαν κανούργιο στα καταστήματα μας !!! Να προσέχουν τους πελάτες τους λίγο δεν βλάπτει ...
Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως ! άσχετα από που και πότε τα αγόρασα...
Αυτό είναι client service
Η αγορά είναι μικρή εδώ και οι αρπαχτές δεν βοηθούν