συνφωνω γιατί με τα κανονικά κανένας εν ξέρει κανέναAnthimos έγραψε:Κοπελια πον να βρεθουμε να φροντισουμε να εχει χαρτονακια και μαρκαδορους στη εισοδο και ο καθένας εκεί που θα κάθεται να βαζει ενα καρτελάκι με τ ονομα που χρησιμοποια στο φορουμ μπροστα του....για να γνωριστουμε καλυτερα και να ξερουμε πιος εν πιος!!
Χειμερινή Κυνηγετική Συνάντηση/Πάρτυ
- APOLLON_1
Re: Χειμερινή Κυνηγητική συνάντηση/πάρτι
EPANIEL POWER
- Anthimos
- Moderator
Ναι ρε που ησουν ποδα επατησες σε καμια συναντηση??sotiris!129 έγραψε:ευτυχώς που απουσιάζω δηλαδή

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
εν ειμαι τον meeting εγω εν μου αρεσκει η πολικοσμια!
οποιος μου εστελε πμ να παμε κυνηγι η εκπαιδευτικο επερνα τους σχεδον ολους!
χρωστο 1 κυνηγι κοραζινου σε 2 ατομα αλλα ατε εν και μπορω να γινω 200 κομαθκια που να στραφω, εν το εξεχασα!!
και του κ.Μιχαλη μια κασια φραγκολινες και 2 σκετους με 2 παμπουλες αλλα ζινο εκανονισαμε το που να στραφω του χρονου

οποιος μου εστελε πμ να παμε κυνηγι η εκπαιδευτικο επερνα τους σχεδον ολους!
χρωστο 1 κυνηγι κοραζινου σε 2 ατομα αλλα ατε εν και μπορω να γινω 200 κομαθκια που να στραφω, εν το εξεχασα!!
και του κ.Μιχαλη μια κασια φραγκολινες και 2 σκετους με 2 παμπουλες αλλα ζινο εκανονισαμε το που να στραφω του χρονου

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Η συνάντηση δέν μπορεί να γίνει ξεχωριστά για κυνηγους και για ψαράδες αλλά μπορεί να κάτσουν σε ένα τόπ οι μέν και σε άλλο οι δέ
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
επαναφερω καποιο παλιο θεμα συναντησης. ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ και εγινα μανιακος (εθιστικα
) . καθε ποσο διοργανωνετε καποια συναντιση? υπαρχει κατι στο προγραμμα? ειναι νεκρη κυνηγετικα η περιοδος τωρα και θεορω πολυ ωραιο το να βρεθουν αρκετοι απο εμας να γνωρισουμε νεους φιλους που ολους μας συνδεει η αρωστια μας , το αθλημα μας! εξαλλου νομιζω οτι εστω και για λιγες ωρες χρειαζομαστε κατι να μας βγαζει εξω απο την καθημερινοτητα . να ξεχναμε και λιγο τα προβληματα μας ειδικα τωρα που ο τοπος περνα δυσκολες μερες!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ως συνήθως μέσα στον Απρίλι -Μάϊο διοργανώνουμε μια σκοπευτική συνάντηση αλλά λόγω τον καταστάσεων φέτος να περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε πώς θα εξελιχθούν τυα πράγματα να έχουμε και λίγη σταθερότητα και να το διοργανώσουμε, επίσης έχουμε προγραμματισμένη και μια δεντροφύτευση που πρέπει να γίνει σύντομα
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Re: Χειμερινή Κυνηγετική Συνάντηση/Πάρτυ
ωραια θα ειναι η πρωτη φορα που θα γνωρισω φιλους απο το φορουμ και να κανουμε και κατι καλο (δεντροφυτεψη)

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- thanos1981k
- Full Member
παρεα με την δεντροφυτεψη καντε και καμια σουβλα η ο,τι αλλο προκειμενου να γνωριστειται καλητερα και να κανετε ανταλαγη αποψεων. 

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- 'petros'
Δεντροφυτευση λιγο δυσκολο αργησαμε για φετος νομιζω.
Παντως καλη η ιδεα του φιλου για του χρονου στις περιοχες οπου ειχε φωτιες που δυστυχως δεν ειναι λιγες και καθ'ενας να δωσει:
Για δεντρα (πχ.4 ευρω νομιζω πανω κατω το 1 τα πευκα απο την Αθαλασσα)
Για φαγητο σε 1 κοντινο κεντρο (πχ 10 ευρω το φαι ) η 5 και καμνουμε σουβλες μονοι μας μερακλιες ξερουμε εχει πολλους
Εισφορα στο περιοδικο γιατι και απο το σκοπευτηριο θα επερνε και καποιο εισοδημα για τις εκδοσεις του περιοδικου κατα τον αγωνα(πχ 5-10 ευρω και δωρο μια φανελα η 1 καπελουι)
Τουλαχιστον τα λεφτα θα πιασουν και τοπο και ολοι θα το περιφανευομαστε.....
Παντως καλη η ιδεα του φιλου για του χρονου στις περιοχες οπου ειχε φωτιες που δυστυχως δεν ειναι λιγες και καθ'ενας να δωσει:
Για δεντρα (πχ.4 ευρω νομιζω πανω κατω το 1 τα πευκα απο την Αθαλασσα)
Για φαγητο σε 1 κοντινο κεντρο (πχ 10 ευρω το φαι ) η 5 και καμνουμε σουβλες μονοι μας μερακλιες ξερουμε εχει πολλους
Εισφορα στο περιοδικο γιατι και απο το σκοπευτηριο θα επερνε και καποιο εισοδημα για τις εκδοσεις του περιοδικου κατα τον αγωνα(πχ 5-10 ευρω και δωρο μια φανελα η 1 καπελουι)
Τουλαχιστον τα λεφτα θα πιασουν και τοπο και ολοι θα το περιφανευομαστε.....
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»