Εγώ ρε Σωτήρη ασχέτως με τι σκύλους έχεις θέλω να έρτω καμια μέρα να γνωριστούμε γιατί φαίνεσαι ωραίος τύπος και βαρετός!!!sotiris NIKOLAOU έγραψε:προσωπικά μου φάνηκε αντικειμενικό εμενα το dvd από εκεί και πέρα ο "καθελας" πιστεύει ότι θέλει όμως αυτός που θέλει να di ιχνηλάτες σε ώρα εργασίας μπορεί να το κάνει με ένα φίλο του που έχει η να "ερτι" να τον πάρω μαζί μου
Ιχνηλασία- Γενική Συζήτηση
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Ιχνηλασία- Γενική Συζήτηση
Προσέχουμε...για να έχουμε
οποτε θες φιλε μου η πόρτα μου εν πάντα ανοιχτή για φίλους και για άτομα ξηγημένα να πάμε να πάρουμε και τα σκυλιά την βόλτα τους τζάι μετά να πάμε που σπίτι να κάτσουμε να κάμουμε κάνα μεζέadmin έγραψε:Εγώ ρε Σωτήρη ασχέτως με τι σκύλους έχεις θέλω να έρτω καμια μέρα να γνωριστούμε γιατί φαίνεσαι ωραίος τύπος και βαρετός!!!sotiris NIKOLAOU έγραψε:προσωπικά μου φάνηκε αντικειμενικό εμενα το dvd από εκεί και πέρα ο "καθελας" πιστεύει ότι θέλει όμως αυτός που θέλει να di ιχνηλάτες σε ώρα εργασίας μπορεί να το κάνει με ένα φίλο του που έχει η να "ερτι" να τον πάρω μαζί μου
Ρε LouisII, εζωστηκες τις ταινιες με τις σφαιρες και θα μας γραψει η θυρα

ε κοπελια 1 εχω να πω σε αυτους που δεν πυστεβουν στα "ματια" τους για το dvd!
ως κυνηγοι χαρακτηριζομαστε ως λαφαζανιες! λαλουμε μιαν κουβεντα στους αλους και εν την πιστεβει σχεδον κανενας!
τωρα δειχνουν σας κατι εν σας το λαλουν μονο και παλε δεν πιστεφκεται
δλδ τι αλλο να σας καμουν?
ως κυνηγοι χαρακτηριζομαστε ως λαφαζανιες! λαλουμε μιαν κουβεντα στους αλους και εν την πιστεβει σχεδον κανενας!
τωρα δειχνουν σας κατι εν σας το λαλουν μονο και παλε δεν πιστεφκεται

-
[quote="sotiris!129" δλδ τι αλλο να σας καμουν?[/quote]
Να μας παρουν μαζι τους

Να μας παρουν μαζι τους

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
ΜΙΚΡΕ ΞΑΝΑΕΙΠΑΣΟΥ ΚΟΠΙΑΣΕ ΟΠΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.
-
10000000+sotiris!129 έγραψε:ε κοπελια 1 εχω να πω σε αυτους που δεν πυστεβουν στα "ματια" τους για το dvd!
τωρα δειχνουν σας κατι εν σας το λαλουν μονο και παλε δεν πιστεφκεταιδλδ τι αλλο να σας καμουν?
-
σιοπη ρε...ετο καλα που εφιες στες ισπανιες και ισηχασε λιο το φορουμsotiris!129 έγραψε:φαε το φαει σου εσυ να μεγαλοσεις και μετα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

κ.Μηχαλη ευχαρηστω για την προσκληση...
Ετον τον καλο τον αθρωπο οι σαν εσενα με την κακια μες το στομα

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
αφιστον να φκαλει αδεια αυτοκινητου τουλαχιστον! να μεν θελουμεν να καμουμεν ζε τους ταξιτσιες!miky55 έγραψε:ΜΙΚΡΕ ΞΑΝΑΕΙΠΑΣΟΥ ΚΟΠΙΑΣΕ ΟΠΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.

ασε που εν σονει με τον σιεπετον!