ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΡΤΟ....ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΤΑΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΝ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΠΑ Η ΜΙΣΟ ΤΑΠΠΑ Η ΠΙΣΤΟΝΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟ ΚΡΙΣ... ΣΥΝΚΡΙΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑΣ :)

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ Direct 34gr....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ANTREAS KURTSXAAR
Full Member

Δημοσίευση από ANTREAS KURTSXAAR »

ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ WINCHESTER SOPER SPEED 36 GR KOKKINH TI ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.....ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ :P :P :P
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ 14Μ ΜΕ 2*-3*-4* ΚΑΙ 5* ΤΣΟΚ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΦΥΣΙΓΓΙ-ΛΑΜΠΡΟ....Direct 34gr....N71/2

TΣΟΚ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ
2*........... 74

3*........... 72

4*........... 84

5*........... 76

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙ .....ΔΙ-ΑΣ-ΣΠΟ-ΡΑΣ
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΥΦΘΕΙ :P :P :P
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

solon loyka έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.....ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ :P :P :P
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

2*........... 74

3*........... 72

4*........... 84

5*........... 76

ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

εισαι καλος! εγελασαν τζαι τα μουστατζια σου! :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kanaris έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.....ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ :P :P :P
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

2*........... 74

3*........... 72

4*........... 84

5*........... 76

εισαι καλος! εγελασαν τζαι τα μουστατζια σου! :D[/quote
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΤΖΙΑ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ... :?
ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΕΤΣΙ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΑΛΛΟΣΠΩΣ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΑΑΑΝΕΙ :?
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Direct :P
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Solon μεχρι ποσα μετρα εχει μια ικανοποιητικη κατανομη το direct? για κανενα πιο μακρινο στοχο?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Breda Pegaso έγραψε:Solon μεχρι ποσα μετρα εχει μια ικανοποιητικη κατανομη το direct? για κανενα πιο μακρινο στοχο?
Μέχρ τα 15 μετρα εχεις σχεδον 100% σίγουρη επιτυχία με νο σκαι 5 για ολα τα θηράματα ( λαγό . περδικα, φραγκολίνα, μπεκάτσα) . Μέχρι τα 20 μέτρα έχεις πολυ καλές πιδανότητες για λαγό με νο5 και νο 7.5 για περδικα, φραγκολίνα, μπεκάτσα. Πέραν των 20 μετρων οι πιθανότητες μειώνονται αισθητά. Τα κανονικά φυσίγγια σε αποστάσεις πέραν των 20μ υπερτερούν συμαντικά.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Λεύκιε με το 7, 7.5 μέχρι τα 20μ δεν γίνετε για λαγό με τα διασποράς??
Για συγκεντρωτήτα είναι σίγουρα ΟΚ διότι αυτό παίζω και έχω πολύ καλά αποτελέσματα...με διασποράς όμως θα ήθελα λίγο περισσότερες πληροφορίες.
Τι λένε οι διατρήσεις στα περιφεριακά σκάγια???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

vti-chris έγραψε:Λεύκιε με το 7, 7.5 μέχρι τα 20μ δεν γίνετε για λαγό με τα διασποράς??
Για συγκεντρωτήτα είναι σίγουρα ΟΚ διότι αυτό παίζω και έχω πολύ καλά αποτελέσματα...με διασποράς όμως θα ήθελα λίγο περισσότερες πληροφορίες.
Τι λένε οι διατρήσεις στα περιφεριακά σκάγια???
Τα direct 34gr στη Κύπρο έρχονται σε νο 5 και νο 7.5 μόνο. Αν κυνηγάς λαγό τότε το νο 5 είναι ιδανικό διότι μπορεί να σκοτώσει λαγό και πέραν των 20μ με κάποιες πιθανότητες. Αν θα κυνηγήσεις περδίκι η φραγκολίνα η μπεκάτσα τότε συστήνεται το νο 7.5. Στη περίπτωση που πεταχτεί λαγός και έχεις νο 7.5 σίγουρα θα του σύρεις και με το 7.5 αλλά πέραν των 20 μ μειώνεται αισθητά δύναμη του για λαγό.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ....ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ Ν5 ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ Ν3.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ,ΑΠΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ (Ν5) ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ....

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ... ΓΙΑ ΤΟ Ν3 ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΚΝΙΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ... ΤΩΝ 25Μ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ......
ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΝΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ Ν5 ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”