pavlos έγραψε:Ρε παιδια παρατηρησα οτι τα επειχηρηματα των περισσοτερων ειναι οτι ξερουν καποιον... "Ξερω καποιο με φερμας που παιζει 15 λαγους'' (αρα τα σκυλια φερμας ανα το παγκοσμιο κυνηγουν λαγους) 'η "ξερω καποιον με ιχνηλατες που δεν παιζει λαγους'' (αρα οι ιχνηλατες ανα το παγκοσμιο δεν ειναι αριστοι στο λαγο) κ.ο.κ
Πιστευεται οτι αυτοι οι καποιοι οριζουν το συνολο?
Οι εξαιρεσεις ενος κανονα δεν οριζουν τον κανονα!!
Δηλαδη αν παω κατω και δω μια Κυπραια 2 μετρα με πρασινες ματαρες, μεση δαχτυλιδι, σεξοπομπαρτα να θελω σσοινια να φκω πανω της, παει να πει οτι οι Κυπραιες ειναι μοντελα..??..διοτι οι περισσοτερες ειναι με κυτταριτιδα, χαμηλοκολες και σουβατισμενες. Δεν μπορω να παω στη Βραζιλια και να τους λαλω ξερω και γω μια Κυπραια που ειναι οπως τις Βραζιλιανες αρα ολες οι Κυπραιες ειναι ισαξιες με τις Βραζιλιανες. Φυσικα καποιοι μπορει να γουσταρουν τις Κυπραιες καποιοι αλλοι τις Βραζιλιανες...ειναι γουστα αλλα δεν πρεπει να συγκρινουμαι και κυριως να εξισωνουμαι!!!
Τζει 3 τζε 5 ωρες τζε 10 λεπτα εξαρτατε που τι ταχυτητα του σκυλου αλλα εσει λαλεις αλλα μετα αλλασεις τα τζε ξαναστρεφεσε να διορθοσεις φιλε μου..ι αποσταση που εκαμετε απο βουνα σε βουνα εν πανο που 3-4 χιλιομετρα σε αποσταση ευθεια αλλαξετε 4-5 κομμαθκια εσεις τζε τζαμε στα κλουβια πρεπει να αλλαξετε μαλαη[/quote]
Φίλε οκ να σε ικανοποιήσω να τελειώνει αυτή η παράσταση . Εδείσαμε ένα λαό χαμέ. Εθκιανέφκαμε τον σχίλλο πολύ ώρα πάνω σε μαλαές των πέρτικων να φκάλει λαξίματα, μετά πήγαμε τσαμε ένας έκοψε το σχοινί που ήταν δεμένος ο λαός τσαι επέξαμε με τον. Εδώσαμε και ένα πολύ μεγάλο ποσό και εκάμα μας ένα hollywood μοντάζ. Μιλώ σου για σύκα λαλείς μου για κουτσιά, εσύ ερώτησες αν ο λαός εβούραν όλη νύχτα και εκάμαμε με 3 ώρες ιχνηλασία και τωρά έρχεσε μόνος μου να μου πείς ότι εξαρτάτε απο την ταχύτητα του σκύλλου, εσύ είπες ότι ένας λαός εν πάει πάνω που 1,5-2 χιλιόμετρα και λέω σου ότι πέραν που την πορεία μπορεί να τα κάμει και γύρω απο ένα βουνό (όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση) και πάλε προσπαθείς να αποδείξεις ότι είμαστε ψεύτες έν τρώεσαι εσύ. Τί θέλεις εσεί να αποδείξεις τελικα΄ότι αυτό που κάναμε ήταν ψεύτικο , ότι πρέπει να παίρνουμε μια μάντρα σκύλους στο κυνήγι και μπασταρτομπράκ και ιχνηλάτες για να παίζουμε λαούς ? Νομίζω πέραν απο εμάς που γυρίσαμε το dvd υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα που είδαν με τα μάτια τους εκπαιδευμένα σκυλιά ιχνηλάτες να κάνουν αυτό το πράγμα .
'' ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ'' ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ DVD. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΗ8ΙΝΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ DVD. προσπα8ηστε ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΕ ΛΑΓΟ ΜΕ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΦΕΡΜΑΣ.....ΠΟΥ 8Α ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΟΛΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟ ΝΑ ΚΑ8ΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΥΤΣΗ ΤΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΚΥΝΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ.
Οποίος δουλεύει με ιχνηλατες καταλαβαίνει αν το DVD είναι αληθινό η όχι. Στο τέλος της ημέρας δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει! Προσωπικά επειδή κυνηγώ με ιχνηλατες παρά πολλές φορές μου έτυχε αυτό που δείχνει το DVD . Άτε τζιαι κανεί εξυπνάδες! Ας σοβαρευτούμε και λίγο ....δεν βλάπτει !
Οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την ιχνηλασία θετικά ή αρνητικά . Η πολλή πρωινή βροχή , η ξηρασία , οι νοτιαδες ξηροί άνεμοι, ο παγετωνας καμία φορά και το πέτρινο έδαφος επηρεάζουν αρνητικά την ιχνηλασια. Η υγρασία , η βροχή της νύκτας (όσο δυνατή και να είναι ) φτάνει να σταματήσει τις πρωινές ώρες επηρεάζουν θετικά την ιχνηλασια . Είναι πολλές μικρές λεπτομέρειες που πρέπει κάποιος να προσέχει όταν κυνηγά με ιχνηλατες !
προσωπικά μου φάνηκε αντικειμενικό εμενα το dvd από εκεί και πέρα ο "καθελας" πιστεύει ότι θέλει όμως αυτός που θέλει να di ιχνηλάτες σε ώρα εργασίας μπορεί να το κάνει με ένα φίλο του που έχει η να "ερτι" να τον πάρω μαζί μου