ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Δημοσίευση από chrysanthos »

Posa theleis gia ta koutavia tis ariegis???
stef13
Full Member

Δημοσίευση από stef13 »

πωλουνται 2 english pointer και 2 english cocker spaniel , ολα καθαροαιμα. 99583625
700 ευρω εκαστο, συζητησιμη
ολα τα σκυλια ειναι ετοιμα για κυνηγι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stef13 την 16 Δεκ 2010, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ποσα για τα seggugio?
Pantelis
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Pantelis »

800 ευρω για τα αριεγης και 600 για τα σερκουτσι
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.900 -800-700 ........
ΠΣΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΛΟΑΠΑΤΟΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΜΕ ΑΦΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΕΡΝΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Rai έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.900 -800-700 ........
ΠΣΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΛΟΑΠΑΤΟΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΜΕ ΑΦΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΕΡΝΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΕ ΣΚΥΛΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ 100 ΛΙΡΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ . ΒΕΒΑΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΛΛΙΟ ΚΩΛΟΥΗΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . ΟΤΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΕΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ . ΜΟΝΟ ΛΑΓΟ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΤΟΣ . ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Eνταξει ο καθενας πουλα το προιον του τζαι δικαιουται να πει οτι τιμη θελει εχει το δικαιωμα, τζαι στο χερι του καθενος μας ειναι να το ψαξει τζαι να βρει τζεινο που θελει σε λογικη τιμη. Πριν τεσσερεις μερες αγορασα δακατω στη Μοσχα ενα ζευγαρι Βιζλα με ουλλα τα χαρκια τους τζαι οι δυο που γονεις πρωταθλητες κ.τ.λ, για 440 ευρω. Ειναι και οι δυο περιπου 14 μηνων και διχνουν παραπολλα καλα στοιχεια παρολο που ο ιδιοκτητης τους μονο 3 μηνες τους εκπαιδευσε και με αριστο χαρακτηραν αφου σχεδον αμεσως εσσωματοθηκαν με την οικογενεια τζαι με τον αλλον μου το σκυλλο.
Ε βεβαια δεν θα εδινα 800 ευρω για κουταβι δεν ειναι λογικο, ακομη και αν ηξερα οτι μετα που εναν αναμισι χρονο θα εδειχνεν αριστα αποτελεσματα, απλα στην Κυπρο δεν ξερουν να δουλευουν σωστα οι διαφοροι εμποροι και ετσι οι πωλησεις δεν ειναι και ψηλες...
stef13
Full Member

Δημοσίευση από stef13 »

chrysanthos έγραψε:Eνταξει ο καθενας πουλα το προιον του τζαι δικαιουται να πει οτι τιμη θελει εχει το δικαιωμα, τζαι στο χερι του καθενος μας ειναι να το ψαξει τζαι να βρει τζεινο που θελει σε λογικη τιμη. Πριν τεσσερεις μερες αγορασα δακατω στη Μοσχα ενα ζευγαρι Βιζλα με ουλλα τα χαρκια τους τζαι οι δυο που γονεις πρωταθλητες κ.τ.λ, για 440 ευρω. Ειναι και οι δυο περιπου 14 μηνων και διχνουν παραπολλα καλα στοιχεια παρολο που ο ιδιοκτητης τους μονο 3 μηνες τους εκπαιδευσε και με αριστο χαρακτηραν αφου σχεδον αμεσως εσσωματοθηκαν με την οικογενεια τζαι με τον αλλον μου το σκυλλο.
Ε βεβαια δεν θα εδινα 800 ευρω για κουταβι δεν ειναι λογικο, ακομη και αν ηξερα οτι μετα που εναν αναμισι χρονο θα εδειχνεν αριστα αποτελεσματα, απλα στην Κυπρο δεν ξερουν να δουλευουν σωστα οι διαφοροι εμποροι και ετσι οι πωλησεις δεν ειναι και ψηλες...
αν προσεξες φιλε χρυσανθε εγω μιλω για ετοιμα σκυλια τα οποια αναγκαζομαι να πουλησω λογω χωρου.τωρα οσο αφορα τα σκυλια απο χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ,πιστευω οτι ειναι ρουλεττα η υποθεση,εχω ακουσει παρα πολλες περιπτωσεις για κακα εως πολυ κακα σκυλια καθως και προβληματικα.
τωρα οσο αφορα τις τιμες πιο πανω για κουταβια,ας αναλογιστει καποιος τι κοστα εχει μια γεννα,τι κοπος και ποσος χρονος χρειαζεται για να ειναι ετοιμο ενα σκυλι.εγω δεν ειμαι ουτε εμπορας ουτε κατι σχετικο με αυτο.εγω δωρεαν τα δινω τα σκυλια αν αναλογιστει καποιος οτι ειναι ολα πανω απο 2 ετων( εκτος απο το ενα το ποιντερ που ειναι 1,5), τροφες,κτηνιατροι,εκπαιδευτικα κτλ.τωρα αν καποιος περιμενει να του δωσουν δωρεαν σκυλι τοτε θα πρεπει να παρει και το αναλογο ρισκο,και μενα μου ετυχε το ιδιο πραμα αλλα ειδα και τα καταλληλα αποτελεσματα....δεν εχω αλλη υπομονη ουτε αλλο χρονο για χασιμο....
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LANBER ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥΤΣΟΚ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 600 EYRO
dont shoot fast...shoot good
cypher
Full Member

Δημοσίευση από cypher »

ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛA ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ;
http://www.istrianhounds.blogspot.com/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”