ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
-
- Full Member
ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΑ!!!
- virtualgreek
- Moderator
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΑ!!!
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θέλεις να βρεις κάποιο νέο φυσίγγιο και ειδικά από Ελλάδα ?
Σκέφτεσαι να γίνεις εισαγωγέας - διανομέας ?
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
- πανικος
ασχετο αυτο που θα γραψω αλλα θυμηθηκα μια ιστορια που μου συνεβει το 1999ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
πηγα ροδο μεσω αθηνας μηνα του μελιτος και εκει στην ροδο βρηκα ενα καταστημα κυνηγετικων οπου αγορασα δυο πακεττα φυσιγγια λαμπρο για φασσα να τα δοκιμασω αφου δεν ξαναειδα στην κυπρο.
οταν αναχωρησα τα εβαλα στην βαλιτσα των αποσκευων περασα απο αεροδρομιο της ροδου χωρις προβλημα,οταν εφτασα αθηνα για να αλλαξω αεροπλανο για κυπρο στο μηχανημα ελεγχου περνουν την βαλιτσα οι τελωνιακοι και την ανοιγουν βρηκαν τα φυσιγγια και με φωναζουν μεσα σε ενα δωματιο.
-τι ειναι αυτα?
-χαρτουτσιες τους ειπα
-τι ...τι
-χαρτουτσιες ρε κοπελια λαλω τους πως τα λετε εσεις..
-φυσιγγια με ρωτα ο ενας
-ναι
-τι θα τα κανεις με ρωτα
-παω τζινη πεζω τζικλεσ,φασσεσ,
-τι,τι αρχισε να μερωτα;
-κτυπω τσιχλες του ειπα
-αα μου ειπε τσιχλες καταλαβα,ε και δεν ξερεις πως απαγορευεται ειναι εκρηκτικα αυτα μπορω να σε συλλαβω.
-μα περιπαιζεις με ρε κουμπαρε εν τζε δυναμιτης εν χαρτουτσιες
-ο ανθρωπος κοιταξε τον αλλο και φιρτηκε που τα γελια.ατε μου ειπε παρτα να κτυπησεις τσιχλες μονο να τα δηλωσεις μπροστα και να τα ζητησεις απο το αεροδρομιο της λαρνακας με ενα χαρτι που θα σου δωσουμε.
ετσι και εγινε

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- leshi cy
- Full Member
ετσι ειναι τα φυσιγγια πρεπει να δηλωθουν και δικαιουσε μεχρι 5 κλ ανα ατομο !!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ... Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ...ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΑ!!!
ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΚΙΛΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ,ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ 25=75 ΦΥΣΙΓΓΙΑ...ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ 10 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ(ΠΡΙΝ ΠΑΣ)
ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΙΛΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΝΩΣ ΠΟΝΤΟΥ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΒΑΡΟΣ) ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΟΥΝ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΑ 3 ΚΟΥΤΙΑ.....
ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΣΕΚ ΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Ο ΟΠΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ ΣΤΟ ΝΟ78... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!
ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ(ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΥΝΟΛΟ 10 ΚΙΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ CYPRUS ....ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ...ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΛΕΣ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- leshi cy
- Full Member
τα 3 κουτια εν σχετικα φιλε μου !
3 χ 25 τον 24 γρ εν το ιδιο με 3 χ 25 τον 40 γρ ?
πρεπει απλα να μεν υπερβαινεις τα 5 κλ!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...Ο ΛΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΦΕΡΝΑleshi cy έγραψε:τα 3 κουτια εν σχετικα φιλε μου !
34ΓΡ ΚΑΙ 36ΓΡ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΤΩΡΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ 38 Η 40... Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 64ΓΡ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΜΕ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ 25...ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- marios10
- Full Member
Φιλέ μ αντρεα σπουδάζω και εγώ Ελλάδα και εδοκιμασα να πάρω πέρσι τα Χριστούγεννα κάτω κυπρο...επια στο αεροδρόμιο επια να κάμω τσεκ ιν και έδειξα του και την αδεία του κυνηγίου και ηπα του οτι μεταφέρω φυσίγγια 3 πακέτα για κυπρο και ηπεν μ να φωνάξω ένα υπεύθυνο και την αστυνομία να τα ελεξη και ότι ηνε στην κρίση του πιλότου αν τα πάρεις γιατί ένα τα βάλει στο πιλοτήριο...ηρταν ετσεκαρατα καλά είπα τούς για πιον σκοπό τα θέλω αλλά στο τέλος εν δεχτεικε ο πιλότος να τα πάρει μαζί του...επετουν με aegean φιλε μ..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Viszla
- Full Member
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΟΝΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ ) ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..ΤΟ ΕΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ
ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ .....