ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
miky55

Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ .ΕΝΑ ΠΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ "ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ".ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

miky55 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ .ΕΝΑ ΠΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ "ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ".ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
+100000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

miky55 έγραψε:
tzikloktonos έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ DVD ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ¨ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΙΣΧΥΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΟΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗ Η ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ. :lol:
Βάλτε με και μένα μέσα για συγκινήσεις
Κάμνω ωραία σάντουιτς και θα φέρω και σίταρο :shock: :lol:
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

louisll έγραψε:
miky55 έγραψε:
tzikloktonos έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ DVD ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ¨ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΙΣΧΥΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΟΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗ Η ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ. :lol:
Βάλτε με και μένα μέσα για συγκινήσεις
Κάμνω ωραία σάντουιτς και θα φέρω και σίταρο :shock: :lol:
ε καλω τι θα εφερνες??? καλαν αμαν τρωεις τουρμα σιταρον πως θα κρατας το οπλον οξα το μπερεττα σου σκωτονει με νοητικες εντολες???? :ugeek:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΥ ΤΟ DVD ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΣΚΥΛΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. 2-3 ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Άτε τσε το επόμενο dvd να το κάμουμε με striano ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Συγχαρητηρια Αριστε και Πετρο,

Πραγματι με διαφορα το καλυτερο τευχος του περοδικου μεχρι τωρα.

Καλη σας μερα
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για την έκδοση του περιοδικού αλλά και του DVD.
Πάρα πολύ καλό όλο το υλικο σας παιδιά.

Νίκος Α
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γεια σα παιδιά

Θα ήθελα να προτείνω κάτι στην συντακτική ομάδα του περιοδικού.Αν είναι εφικτό,νομίζω ότι θα ήταν πολύ βοηθητικό στους αναγνώστες, αν στο άρθρο σας για τις περιοχές που ανοίγουν και κλείνουν αναφέρατε και τις περιγραφές των περιοχών, τα σύνορα εννοω.
Με την αφορμή αυτή μήπως ξέρει κανένας αν βγήκαν οι περιγραφές για τις περιοχές, απο το Ταμειο Θήρας, που θα επιτρεπεται το κυνήγι;Έψαξα στην ιστοσελίδα τους αλλα δεν τις ανέβασαν ακόμη.

Ευχαριστώ
Νίκος Α
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”