ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
WAFFEN
Full Member

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφε 682, τα φυσιγγια high velocity δεν μπορουν να ειναι και long range για τον λογο οτι οι υψηλες ταχυτητες ανοιγουν την κατανομη. οι πιο χαμηλες ταχυτητες με την ιδια και μεγαλυτερη γομωση εχουν πιο συγκεντρωτικη κατανομη.
η ψηλη ταχυτητα δεν εξυπακουει και μεγαλυτερη αποσταση(long range).
αποψη μου.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε Χρίστο εχθές ήμουν εκεί και όλες οι 4*6 ήταν με Α0 το οποίo αναγραφόταν πάνω στο κουτί με πράσινο αυτοκόλλητο και ήταν σε διαφορετική θέση απο τις υπόλοιπες, ξέρω και εγώ τι να πω. Οι κανονικές δεν γράφαν τίποτα αλλά δεν ήταν με tecna (όπως είναι το σωστό και αυτές ψάχνω και εγώ) αλλά με Α1. Εχτές άνοιξα μια, δοκίμασε να ανοίξεις και εσύ μια και δες τι μπαρούτι έχει και θα πάθεις πλάκα. Βασικά ο αντιπρόσωπος Κύπρο παρήγγειλε μια παρτίδα με Α1 χωρίς να το αναφέρει πάνω στο κουτί ότι είναι με Α1 αντί με Tecna και έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα πέρσι στο οποίο είχαμε αναφερθεί ξανά. Εμένα με ενόχλησε που μου διαβεβαίωνε χθες ότι είναι με tecna η νέα παρτίδα ενώ τελικά είναι με Α1 πάλε. Εν το 3 κουτί που αγοράζω απο πέρσι και παθαίνω την. Φίλε και εγώ είμαι φίλος της Percorso αλλά μάλλον θα γίνω ήμουν φίλος της Percorso.....
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

nature έγραψε:Φίλε Χρίστο εχθές ήμουν εκεί και όλες οι 4*6 ήταν με Α0 το οποίo αναγραφόταν πάνω στο κουτί με πράσινο αυτοκόλλητο και ήταν σε διαφορετική θέση απο τις υπόλοιπες, ξέρω και εγώ τι να πω. Οι κανονικές δεν γράφαν τίποτα αλλά δεν ήταν με tecna (όπως είναι το σωστό και αυτές ψάχνω και εγώ) αλλά με Α1. Εχτές άνοιξα μια, δοκίμασε να ανοίξεις και εσύ μια και δες τι μπαρούτι έχει και θα πάθεις πλάκα. Βασικά ο αντιπρόσωπος Κύπρο παρήγγειλε μια παρτίδα με Α1 χωρίς να το αναφέρει πάνω στο κουτί ότι είναι με Α1 αντί με Tecna και έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα πέρσι στο οποίο είχαμε αναφερθεί ξανά. Εμένα με ενόχλησε που μου διαβεβαίωνε χθες ότι είναι με tecna η νέα παρτίδα ενώ τελικά είναι με Α1 πάλε. Εν το 3 κουτί που αγοράζω απο πέρσι και παθαίνω την. Φίλε και εγώ είμαι φίλος της Percorso αλλά μάλλον θα γίνω ήμουν φίλος της Percorso.....
Δυστυχως ειναι με Α1 100% και η νεα παρτίδα, καμια σχεση με TecnaN. Ανοιξα και εγω μερικα φυσιγγια τις προαλλες και το διαπιστωσα. Σε βληττικη αποδοση καμια σχεση δεν εχει με την παλια καλη Percorso Caccia. Το φυσιγγι αυτο εχει απο το 2007 που εισαγεται στην Κυπρο γεμισμενο με πυριτιδα Α1. Καθε χρονια αγοραζω ενα πακετο μηπως και το αλλαξαν αλλα το περιεχομενο του αλλα λεει.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

WAFFEN έγραψε:συναδελφε 682, τα φυσιγγια high velocity δεν μπορουν να ειναι και long range για τον λογο οτι οι υψηλες ταχυτητες ανοιγουν την κατανομη. οι πιο χαμηλες ταχυτητες με την ιδια και μεγαλυτερη γομωση εχουν πιο συγκεντρωτικη κατανομη.
αποψη μου.
φιλε ο καθενας εχει τις αποψεις του και δεκτον! νομιζω κολλουμε σε θεωρειες που πολλες φορες δεν ειναι κανονας!!! το συγκεκριμενο το χρησιμοποιω πολλες φορες ως δευτερο φυσιγγιο και για μενα ειναι τρομερα αποτελεσματικο και σε μακρινες βολες!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

WAFFEN έγραψε:συναδελφε 682, τα φυσιγγια high velocity δεν μπορουν να ειναι και long range για τον λογο οτι οι υψηλες ταχυτητες ανοιγουν την κατανομη. οι πιο χαμηλες ταχυτητες με την ιδια και μεγαλυτερη γομωση εχουν πιο συγκεντρωτικη κατανομη.
αποψη μου.
Φίλε αρκετοί κατασκευαστές δίδουν μεγάλες ταχύτητες για να πετύχουν διάτρηση στην απόσταση αλλά και μεγάλο βεληνικές . Σωστά υποστηρίζεις ότι χρησιμοποιείται και η μεγάλη ταχύτητα για γρήγορη διασπορά αλλά η διασπορά ή συγκέντρωση έχει να κάνει και με το πιστονάκι. Ένα πιστονάκι συγκεντρωτικό το οποίο μπορεί αν έχει και αποσπόμενο πάτο ας πούμε με μεγά΄λη ταχύτητα μπορεί στα 15-20 μέτρα να πηγαίνει η ντουφεκιά σαν σφαίρα . Το ίδο φυσίγγι με ένα πιστονάκι διασποράς ή μια τάππα θα σου δίδει μια μεγάλη κατανομή στην ίδια απόσταση
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RIO ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ RC??
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreasana210326 έγραψε:ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RIO ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ RC??
ΤΑ ΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ RC ΙΤΑΛΙΚΑ...
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

admin έγραψε:
αποψη μου.
Φίλε αρκετοί κατασκευαστές δίδουν μεγάλες ταχύτητες για να πετύχουν διάτρηση στην απόσταση αλλά και μεγάλο βεληνικές . Σωστά υποστηρίζεις ότι χρησιμοποιείται και η μεγάλη ταχύτητα για γρήγορη διασπορά αλλά η διασπορά ή συγκέντρωση έχει να κάνει και με το πιστονάκι. Ένα πιστονάκι συγκεντρωτικό το οποίο μπορεί αν έχει και αποσπόμενο πάτο ας πούμε με μεγά΄λη ταχύτητα μπορεί στα 15-20 μέτρα να πηγαίνει η ντουφεκιά σαν σφαίρα . Το ίδο φυσίγγι με ένα πιστονάκι διασποράς ή μια τάππα θα σου δίδει μια μεγάλη κατανομή στην ίδια απόσταση
Η ΤΤΑΠΠΑ (ΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΜΙΛΛΕΝΗ ) ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΤΑΠΠΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΦΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ.
ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ (ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΥ ΠΑΤΟΥ-ΚΑΝΟΝΙΚΟ) ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑΣ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΦΑΣΟΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΦΑΣΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΤΑΠΠΕΣ.
Η ΤΤΑΠΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΤΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟΤΤΑΠΠΑ. (ΤΤΑΠΠΑ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ).
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΟΚ 4 ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΑΝ 4 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΞΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

LOUIS SETTER έγραψε:
admin έγραψε:
αποψη μου.
Η ΤΤΑΠΠΑ (ΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΜΙΛΛΕΝΗ ) ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΤΑΠΠΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΦΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ.
ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ (ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΥ ΠΑΤΟΥ-ΚΑΝΟΝΙΚΟ) ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑΣ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΦΑΣΟΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΦΑΣΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΤΑΠΠΕΣ.
Η ΤΤΑΠΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΤΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟΤΤΑΠΠΑ. (ΤΤΑΠΠΑ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ).
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΟΚ 4 ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΑΝ 4 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΞΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ.
+1000
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑΠΑ RC 2 WHITE PAPER NO7 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.....
ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ.....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”