ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL
-
- Full Member
Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL
σας χερετω παιδια θα ηθελα να μου πειτε μεχρι ποσα γραμμαρια μπορω να πεξω με το βαικαλ σικωννι γραμμαρια?Η θα εχω προβλημα καπιος που το εχει δοκιμασι αν μπορει να μου πει
-
- Full Member
να σας θυμησο οτι ειναι καβαλλουρις 28ιντζον πολυτσοκ με αυλους 18/4 πριν 2 μηνες το αγορασα γιαυτο εχω αποριες ΒΟΙΘΕΙΑ

- vas.vas
- Full Member
Εχω το ιδιο οπλο και δεν εζει λαθος.
Οι θαλαμες του ειναι magnum και σηκωνει
Οτι θελεις (μεχρι 80 gr )
Εγω χρησιμοποιω Κυπριακα φυσυγγια
Μεχρι 32 gr
Το πρωι την κιτερινη του κοκη (εξτρα )
Και μολις βγει ο ηλιος τη μπλε παλε του
κοκη 29gr.
Αμα ειναι καλοκαιρι την μαυρη 28.5 gr
Δεν εχουν λαθος
Μεχρι 32 gr
κοκη 29gr.
Δεν εχουν λαθος
- giorgos80
φιλε μου μη γραφουμε πελλαρες ακου 80 γρ.vas.vas έγραψε:Εχω το ιδιο οπλο και δεν εζει λαθος.
Μεχρι 32 gr
κοκη 29gr.
Δεν εχουν λαθος
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- virtualgreek
- Moderator
fillandos έγραψε:σας χερετω παιδια θα ηθελα να μου πειτε μεχρι ποσα γραμμαρια μπορω να πεξω με το βαικαλ σικωννι γραμμαρια?Η θα εχω προβλημα καπιος που το εχει δοκιμασι αν μπορει να μου πει
Φίλε Fillandos,
το όπλο σου είναι πολυτσοκ ?
Τι μήκος είναι οι θαλάμες του ?
Κυνηγάς σε πεδιάδες ή σε πυκνές περιοχές ?
Αν το γυρίσεις ανάποδα θα δεις και το μοντέλο του. Γράψε μας αυτά τα στοιχεία εδώ και θα σε βοηθήσουμε.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
φιλε virtualgreek το οπλο μου ειναι πολυτσοκ με αυλους 18/4 28ιντσον μοντελλο mp-27em-1c κυνηγο σε πεδιαδες και σε υψομετρα! ελπιζω αυτα τα στοιχεια να σε βοηθησουν ευχαριστω
και κανενα φυσιγγιο να μου προτηνης θα ηταν καλυτερα

-
- Full Member
στις καννες γραφη 12χ 76 90 mpfillandos έγραψε:φιλε virtualgreek το οπλο μου ειναι πολυτσοκ με αυλους 18/4 28ιντσον μοντελλο mp-27em-1c κυνηγο σε πεδιαδες και σε υψομετρα! ελπιζω αυτα τα στοιχεια να σε βοηθησουν ευχαριστωκαι κανενα φυσιγγιο να μου προτηνης θα ηταν καλυτερα
![]()
-
- Full Member
fillandos έγραψε:φιλε virtualgreek το οπλο μου ειναι πολυτσοκ με αυλους 18/4 28ιντσον μοντελλο mp-27em-1c κυνηγο σε πεδιαδες και σε υψομετρα! ελπιζω αυτα τα στοιχεια να σε βοηθησουν ευχαριστωκαι κανενα φυσιγγιο να μου προτηνης θα ηταν καλυτερα
![]()
Φιλε ειμαι κατοχος του Baikal MP-27EМ-1C "SPORTING" με 29,5 ιντζες ported καννες.
Παρα τη χαμηλη χρηματικη αξια τους θα μπορουσα να πω μετα βεβαιοτητας οτι πολυ δυσκολα καποιο οπλο μπορει να συγκριθει μαζι τους σε βληττικη αποδοση.
Ο μονος τομεας που πασχουν ειναι η εργονομια και το hanldling λογο της μη προσεγμενης κατανομης του βαρους τους.
Δοκιμασε συγκεκριμενα Victory Rocket 29gr No.6 για περδικι και φασσα.
Για τσιχλα, οτιδιποτε αρκει μονο να κανει μπαμ η χαρτουτσα.
- virtualgreek
- Moderator
Καλό το όπλο σου για κυνήγι αλλά όχι για σκοπευτήριο. Είναι καθαρά κυνηγετικό όπλο, και εάν δεν λανθάνομαι πρέπει να έχει και σκαλί στην σκοπευτική του ρήγα. (High Post Rib).fillandos έγραψε:στις καννες γραφη 12χ 76 90 mpfillandos έγραψε:φιλε virtualgreek το οπλο μου ειναι πολυτσοκ με αυλους 18/4 28ιντσον μοντελλο mp-27em-1c κυνηγο σε πεδιαδες και σε υψομετρα! ελπιζω αυτα τα στοιχεια να σε βοηθησουν ευχαριστωκαι κανενα φυσιγγιο να μου προτηνης θα ηταν καλυτερα
![]()
Παρόλο που το όπλο σου φέρει θαλάμες 76 χιλ. (3 ίντζες) εντούτις είναι δοκιμασμένο σε πιέσεις 90 Megapascal το οποίο αντιστοιχεί σε 900 Bars. Αυτό δεν σου επιτρέπει την χρήση φυσιγγίων με αυξημένες πιέσεις παρά μόνο φυσιγγίων μέχρι 35-36 γρ. που αποδίδουν πιέσεις μέχρι 600-650 Bars.
Οι θαλάμες του όπλου σου προφανώς 18.4. Δοκίμασε φυσίγγια 30-32γρ τον χειμώνα και περιορίστου σε φυσίγγια 28-30 το καλοκαίρι μιας και οι πιέσεις το καλοκαίρι αυξάνονται κατά 40-70 bars.
Θα ήταν αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου να σου πω συγκεκριμένες μάρκες και μοντέλλα φυσιγγίων.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- giorgos80
φιλε Σαββα τα ρωσικα οπλα αναγραφουν πιεσεις καθημερινης χρησης και οχι δοκιμης που παει να πει οτι το συγκεκριμενο οπλο ριχνει και φυσιγγια που βγαζουν 900 μπαρς.οι πιεσεις δοκιμης ειναι 1370 μπαρς 

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη