ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

virtualgreek έγραψε:
ΥΓ. Απουσιάζει ένα από τα πιο δημοφιλή Κυπριακά φυσίγγια από τους ελέγχους.
Συμφωνω!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Socrates MK70
Full Member

Δημοσίευση από Socrates MK70 »

An epitrepete sinadelfoi me ti oplo k ti avlous eginan oi dokimes? (Apo kinito)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Όσες εταιρείες ενδιαφέρθηκαν να δώσουν φυσίγγια με τις οποίες συνεργαζόμαστε έδωσαν . Εμείς ενημερώσαμε όλους τους συνεργάτες μας επίσης. Στο περιοδικό υπάρχουν λόγω χώρου μόνο τα φυσίγγια των εταιρειών οι οποίοι διαφήμισαν κοντά μας γιατί κάποιοι δέν αντιλαμβάνονται ότι κάποια πράγματα έχουν κόπο , χρόνο και κόστος για να γίνουν. Και εμείς όσο και εάν μας αρέσει αυτό που κάνουμε είναι η ζήση μας.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

admin έγραψε:Όσες εταιρείες ενδιαφέρθηκαν να δώσουν φυσίγγια με τις οποίες συνεργαζόμαστε έδωσαν . Εμείς ενημερώσαμε όλους τους συνεργάτες μας επίσης. Στο περιοδικό υπάρχουν λόγω χώρου μόνο τα φυσίγγια των εταιρειών οι οποίοι διαφήμισαν κοντά μας γιατί κάποιοι δέν αντιλαμβάνονται ότι κάποια πράγματα έχουν κόπο , χρόνο και κόστος για να γίνουν. Και εμείς όσο και εάν μας αρέσει αυτό που κάνουμε είναι η ζήση μας.

Δεκτό!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφοι, σας συγχαιρω για την δουλεια και τον κοπο σας αλλα διαφωνω στο οτι αυτα ολα τα φυσιγγια ειναι long range και συγκεκριμενα αναφερομαι στο rottweil hv36 το οποιο δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

WAFFEN έγραψε:συναδελφοι, σας συγχαιρω για την δουλεια και τον κοπο σας αλλα διαφωνω στο οτι αυτα ολα τα φυσιγγια ειναι long range και συγκεκριμενα αναφερομαι στο rottweil hv36 το οποιο δεν ειναι.
και γιατι δεν ειναι δηλαδη??
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Nature σε χαιρετώ. Το ποιο ορθό ηταν να καταστρέφουμε ένα φυσίγγιο και να μετρούσαμε ένα προς ένα τα σκάγια. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει διότι οι περισσότεροι μας έδωσα 2 και 3 φυσίγγια από το κάθε είδος και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είχαμε την πολυτέλεια να καταστρέφαμε το ένα για να το μετρήσουμε. Στο σύνολο των σκαγιών για την Rio πράγματι έγινε λάθος παρόλο που γνώριζα τον σωστό αριθμό ,όταν περνούσα τις σημειώσεις μου στην excel το πέρασα λάθος. Ο αριθμός των σκαγιών είναι μετρημένα πρόσφατα ένα προς ένα από τον φίλο το Σόλων Λούκα 310 σκ από μια πρόσφατη δοκιμή που έκανε. Αυτό που λες εσύ σε βιβλιογραφία από Έλληνα που έκανε τεστ είναι 330 το είδα και εγώ στο site , όμως την στιγμή που έχουμε πρόσφατη μέτρηση αυτή του Σόλων τότε υπολογίστε 310 και κατά συνέπεια έχουμε ποσοστό συγκέντρωσης 43%. Πάντως πρέπει να τονίσω ότι σημασία έχει πόσα σκάγια μάζεψε ο φονικός κύκλος των 76 εκ και στη περίπτωση μας μάζεψε 133 σκ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε έγραψα 47% είτε 43%. Ήταν όμως ορθό να το διορθώσουμε εφόσον το επισήμανες. Πάντως με το θέμα αυτό των σκαγιών, όπως ανάφερα και ποιο πάνω, είναι χαμός γιαυτό να δίδεται την σημασία που της αναλογεί. Αυτό που πρέπει να κοιτάζεται είναι αυτό που σκοτώνει το θήραμα και αυτό που σκοτώνει είναι η σωστή κατανομή και η σωστή ενέργεια των σκαγιών στη συγκεκριμένη απόσταση.
Ναι φίλε 682 GOLD E μιλούμε για τοRio pichon 36γρ το γαλάζιο.
Ο φίλος Σ. Μακρής τόνισε ότι η δοκιμή έγινε με φουλ τσοκ και στα 50μ και αρα με αυτό το φακό να το δείτε. Μην παίξετε στα 10 η στα 15μ αυτά τα φυσίγγια με φουλ διότι θα πάρετε είμαι σίγουρος 500γρ κιμά. Σε αυτή τη απόσταση παίξετε την τάπα που ξέρετε η ένα διασποράς και με το 5* η 4*τσόκ.
Για το φίλο Socrates MK70 που ρώτα για το όπλο κλπ είναι γραμμένα στο πίνακα της excel , κάτω χαμηλά, κάνε κλικ πάνω στη εικόνα και θα το δεις.
Για το φυσίγγιο που απουσιάζει την απάντηση έδωσε ο Άριστος.
Για το φίλο WAFFEN και το Rottweil κατά πόσον είναι η δεν είναι long Range, θέλω να τονίσω ότι το αποτέλεσμα του είναι εξίσου καλό όσο και το αποτέλεσμα άλλων, που γράφουν ότι είναι long Range . Επίσης να πούμε ότι αποφασίσαμε με το Αριστο, όταν θα κάναμε αυτή την δοκιμή, να δοκιμάσουμε φυσίγγια από τα 40γρ και κάτω που χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των κυνηγών.
Οι Φώτο που ακολουθού είναι η συνέχεια της δοκιμής.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Socrates MK70
Full Member

Δημοσίευση από Socrates MK70 »

Se eftharisto file Lefkie, tora to ida!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Λεύκιε μου καταλαβαίνεις ήταν κάτι εξόφθαλμο που επηρέαζε πολύ τα αποτελέσματα και πιθανώς τα συμπεράσματα για αυτό σου το επισήμανα. Μόνο και μόνο που μπήκες σε όλη αυτή την διαδικασία από το μεράκι σου και μόνο λέι πολλά. Να σαι καλά. Θα σου τα πω και με προσωπικό μήνυμα σε μερικές μέρες γιατί έχω κάτι υποχρεώσεις αυτές τις μέρες.

Ακόμα μια επισήμανση προς όλους τους συναδέλφους η Percorso Caccia που χρησιμοποιήθηκε στη δοκιμή είναι με A0 και όχι με TECNA που είναι το κανονικό φυσίγγιο σε όλη την Ευρώπη. Στην Κύπρο εν νομίζω να βρει κανείς με tecna σήμερα. Το γιατί ας ρωτήσει κάποιος που ξέρει τον αντιπρόσωπο, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Προχθές πήγα από εκεί για αυτό το σκοπό, του είπα ότι θέλω αυτές με την πυρίτιδα την Tecna, παίρνω ένα πακέτο (ευτυχώς) αφού με διαβεβαιώνει ότι είναι με tecna η νέα παραλαβή και μόνο πέρσι έτυχε αυτό με την A1, έρχομαι σπίτι ανοίγω ένα φυσίγγι ήταν με Α1 πάλε.......!

Καληνύκτα
christos mich.
Full Member

Δημοσίευση από christos mich. »

φιλε nature επιδη ειμαι πολι κακολσ φιλος τις caccia ξερω σιγουρα οτι η caccia 36gr blu 4x6 ειναι γεμισμενη με α1 αλλα η caccia η 36gr χωρις αναμοικτα σκαγια ειναι γεμισμενη με TECHNA! τα πακετα ειναι τα ιδια η διαφορα τουσ ειναι μονο στην πυριτιδα της 4χ6 με α1. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ SIPE 32GR kitrini εξησου καλη και ειναι γεμισμενη με sipe αφου το λεει και το ονομα της.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”