Αγορά νεου όπλου
- marinos.a
- Site Admin
Re: Αγορά νεου όπλου
φίλε Κώστα καλημέρα
αμα θελεις μπορούμε σε μια απο τις επόμενες μασ επισκέψεις στο σκοπευτήριο να συναντηθούμε να δοκιμάσεις και με τα όπλα μας.
Ο συνάδελφος με τα DT10 ειναι κολλητός μου και μπορεί να τα φέρει να τα δοκιμάσεις και αυτά
αμα θελεις μπορούμε σε μια απο τις επόμενες μασ επισκέψεις στο σκοπευτήριο να συναντηθούμε να δοκιμάσεις και με τα όπλα μας.
Ο συνάδελφος με τα DT10 ειναι κολλητός μου και μπορεί να τα φέρει να τα δοκιμάσεις και αυτά
Si vis pacem, para bellum
- LAGOS
- Full Member
Καλωσόρισες φίλε. Και εγώ με την σειρά μου θα συμφωνήσω με τον Costas. Β725 φέρνουν και άλλοι εκτός απο τον αντιπρόσωπο. Απλά να σου πω οτι πήρα το 725 Sporting 30'' την περασμένη βδομάδα σε πολύ καλή τιμή απο ενα κατάστημα που δεν εχει σχέση με τον αντιπρόσωπο. Άψογη εξυπηρέτηση. Μετά απο μια μικρή δοκιμή στο σκοπευτήριο το Σάββατο έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Εξαιρετικό ζύγισμα, τέλειο feeling και handling. Θα σου το σύστηνα με κλειστά μάτια φτάνει να είναι κοντά στα μέτρα σου. Φυσικά με αυτά τα λευτά και με δεδομένο οτι το θές μόνο για σκοπευτήριο όπως είπε και ο admin μπορείς να βρείς πιό αξιόλογα μεταχειρισμένα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
Ευχάριστο παρα πολλά για την βοήθεια!
Kάνοντας μια περίληψη:
προϋπλογισμός και τύπου το όπλου που θέλω (Sporting)- τα έχω καθορίσει ένα περίπου....
Σκαλίσματα και stock grades - δεν με ενδιαφέρουν
Κατάσταση - Προτιμότερο κανούργιο φυσικά, αν υπάρχει ευκαιρία για ένα καλλίτερο όπλο αλλα μεταχειρισμένο σε κάλλη κατάσταση, δεν θα το αποκλείσω.
Για καινούργια, αν εξαιρέσω τα B brands τον μεγάλων "κατασκεβατον"...Winchester, Franchi, Mirokou KTLP....δεν έχω και πολλές επιλογές για γύρος στα 2000 - 2200 EURO.
Blaser, Krieghoff, Perazzι, Kemen - είναι εκτος προιπολογισμου. Μένουν Browning και Beretta - μάλιστα για τα λεφτά - μιλάμε για ψιλό ¨entry level¨ όπλα.
Έχω άλλες επιλογές???
Για μεταχειρισμένο - Το DT10 το είδα στην έκθεση, αλλα επειδή - απότι κατάλαβα - είναι όπλο τον 4 -5000 ευρώ δεν του έδωσα σημασία....σε τι κατάσταση θα είναι ένα που πωλείται για 2200? το μονο που είδα online μεταχειρισμένο είναι http://www.guntrader.com.cy/product_det ... sion_id=96
Το άλλο σημαντικό είναι το service & η εγγύηση - αν πάρο καινούργιο. Ο αντιπρόσωπος τις browning μου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπόχρεος να κάνει επιδιόρθωση η service όπλο το οποιον δεν έχει πουλήσει, και ας είναι εντός εγγύσεις.....τι γίνετε με τα 10 χρονια εγγίση του B725, αν δεν το αγοράσω από τον ίδιο?
Aν πιάσω Beretta από άλλον προμηθευτή - η αντιπροσωπεία θα μου το επιδιορθώνει - θα ισχύ η εγγύση? (εφ' όρου ζωής - απότι μου είπε η κοπέλλα, τις αντιπροσωπείας, στο τηλέφωνο).
δυστυχώς φεύγω την παρασκευή για Dubai, για δουλειά, και επιστρέφω μετά από μια εβδομάδα - θα ήταν τέλεια αν μπορούσα να δω ορισμένα όπλα στο σκοπευτήριο. (αν τύχει να είναι κανένας από σας εκεί κανένα σαββατοκύριακο). Πολλές φορες ντρέπομαι να ενοχλώ άτομα στο σκοπευτήριο.........
Costas
Kάνοντας μια περίληψη:
προϋπλογισμός και τύπου το όπλου που θέλω (Sporting)- τα έχω καθορίσει ένα περίπου....
Σκαλίσματα και stock grades - δεν με ενδιαφέρουν
Κατάσταση - Προτιμότερο κανούργιο φυσικά, αν υπάρχει ευκαιρία για ένα καλλίτερο όπλο αλλα μεταχειρισμένο σε κάλλη κατάσταση, δεν θα το αποκλείσω.
Για καινούργια, αν εξαιρέσω τα B brands τον μεγάλων "κατασκεβατον"...Winchester, Franchi, Mirokou KTLP....δεν έχω και πολλές επιλογές για γύρος στα 2000 - 2200 EURO.
Blaser, Krieghoff, Perazzι, Kemen - είναι εκτος προιπολογισμου. Μένουν Browning και Beretta - μάλιστα για τα λεφτά - μιλάμε για ψιλό ¨entry level¨ όπλα.
Έχω άλλες επιλογές???
Για μεταχειρισμένο - Το DT10 το είδα στην έκθεση, αλλα επειδή - απότι κατάλαβα - είναι όπλο τον 4 -5000 ευρώ δεν του έδωσα σημασία....σε τι κατάσταση θα είναι ένα που πωλείται για 2200? το μονο που είδα online μεταχειρισμένο είναι http://www.guntrader.com.cy/product_det ... sion_id=96
Το άλλο σημαντικό είναι το service & η εγγύηση - αν πάρο καινούργιο. Ο αντιπρόσωπος τις browning μου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπόχρεος να κάνει επιδιόρθωση η service όπλο το οποιον δεν έχει πουλήσει, και ας είναι εντός εγγύσεις.....τι γίνετε με τα 10 χρονια εγγίση του B725, αν δεν το αγοράσω από τον ίδιο?
Aν πιάσω Beretta από άλλον προμηθευτή - η αντιπροσωπεία θα μου το επιδιορθώνει - θα ισχύ η εγγύση? (εφ' όρου ζωής - απότι μου είπε η κοπέλλα, τις αντιπροσωπείας, στο τηλέφωνο).
δυστυχώς φεύγω την παρασκευή για Dubai, για δουλειά, και επιστρέφω μετά από μια εβδομάδα - θα ήταν τέλεια αν μπορούσα να δω ορισμένα όπλα στο σκοπευτήριο. (αν τύχει να είναι κανένας από σας εκεί κανένα σαββατοκύριακο). Πολλές φορες ντρέπομαι να ενοχλώ άτομα στο σκοπευτήριο.........
Costas
- Athos 1978
- Full Member
[quote="newshooter"]
Aν πιάσω Beretta από άλλον προμηθευτή - η αντιπροσωπεία θα μου το επιδιορθώνει - θα ισχύ η εγγύση? (εφ' όρου ζωής - απότι μου είπε η κοπέλλα, τις αντιπροσωπείας, στο τηλέφωνo
?????
Aν πιάσω Beretta από άλλον προμηθευτή - η αντιπροσωπεία θα μου το επιδιορθώνει - θα ισχύ η εγγύση? (εφ' όρου ζωής - απότι μου είπε η κοπέλλα, τις αντιπροσωπείας, στο τηλέφωνo

Open mind for a different view.
- kanaris
- Full Member
[quote="Athos 1978"][quote="newshooter"]
?????[/quote
καλως ορισες και απο εμενα! θυμιζεις μου τον εαυτο μου πριν 5-6 χρονια που εψαχνα για επαγγελματικους λογους μηχανηματα και τα πηρα ταχα για την εγγυηση απο τον αντιπροσωπο ενω θα μπορουσα να τα φερω απο ιντερνετ πιο φτηνα και να ισχυει τελικα παλι η ιδια εγγυηση. ψαξε το γιατι απο λογια ολοι ειναι καλοι!!! εφ' ορου ζωης ποιου??? αστειον α!!!

καλως ορισες και απο εμενα! θυμιζεις μου τον εαυτο μου πριν 5-6 χρονια που εψαχνα για επαγγελματικους λογους μηχανηματα και τα πηρα ταχα για την εγγυηση απο τον αντιπροσωπο ενω θα μπορουσα να τα φερω απο ιντερνετ πιο φτηνα και να ισχυει τελικα παλι η ιδια εγγυηση. ψαξε το γιατι απο λογια ολοι ειναι καλοι!!! εφ' ορου ζωης ποιου??? αστειον α!!!

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε ένα σκοπευτικό καλό όπλο όπως είναι το DT10 καινούργιο ανεβαίνει στις 4500-5000 μεταχειρισμένο κοντά στις 3000-3500 τώρα απο τις 2200 είσαι καμιά 800-1200 ευρώ διαφορά αλλά ανεβαίνεις σε ένα πιο ψηλό σκαλί . Απο την άλλη παίρνεις ένα εμπορεύσιμο όπλο για αρχή όπως το 682GOLD E 2500 καινούργιο μεταχειρισμένο 1500-1800 και πάλι κάνει ς την δουλειά σου μέχρι να θέλεις 'ανανέωση' ξανά. Τώρα για το 725 εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι δέν έχει ωριμάσει ακόμη στην αγορά για να μας δώσει και κάποια σημάδια μεταπωλητικής αξίας. Έχουμε δεί και το θέμα του cynergy και για αυτό αν ήμουν στην θέση σου θα προτιμούσα ένα όπλο αποδεδειγμένα και καλό σκοπευτικά αλλά να εμπορεύεται και εύκολα σε περίπτωση που σε 1-2 χρόνια θέλεις μια αλλαγή. Επίσης στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν και άλλα αξιόλογα όπλα όχι τόσο γνωστά αλλά πολύ καλά σκοπευτικά. Όπως για παράδειγμα το FAIR RACING το οποίο έχω δοκιμάσει και μπορώ να πώ εντυπωσιάστικα. Επίσης υπάρχουν αγωνιστικά απο διάφορες άλλες εταιρείες εκεί κοντά στα χρήματα που διαθέτεις.Εγώ αν ήμουν στην θέση σου είπα σου υπομονή έρευνα και δοκίμασε όσα περισσότερας μπορείς. Επίσης μια τελευταία συμβουλή αν το βρείς με κοντάκι ADJUSTABLE τόσο το καλύτερο και για να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά και για να μπορείς μετά αν δέν το θές να το πουλήσεις.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Athos 1978, Kanaris,
Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο τις beretta στην κύπρο - είναι lifetime warranty "" ότι πάθη το όπλο". Τώρα, τι ακριβώς περιέχει η εγγίσει - δεν μπήκα σε λεπτομέρειες. (Πήγα να δω το 686/silver pigeon 1). Η Browning προσφέρει 10 χρονια εγγίση στο όπλο ( 3 χρονια στο stock) - υποθέτω ότι αμάν το σύρεις που τον γκρεμό κάτω, και σπάσει - δεν το καλύπτει η εγγύση.
Ο λόγος που ρωτάω για την εγγίσει είναι επειδή κάνω service management/design για ιαπωνική εταιρία τα τελευταία 12 χρονια. Θέλω να μάθω τι ακριβώς γίνετε αν αγοράσεις ένα όπλο είτε από ""grey importer" η από άλλο μεταπωλητή στο εξωτερικό. Διαβάζοντας το forum, κατάλαβα ότι μπορεί να τύχει να βρω κάλλη ευκαιρία από μη αναγνωρισμένο μεταπωλητή.
Υπάρχουν διαφορα μοντέλα του service από τους κατασκευαστές στον μεταπωλητή: Η εγγύση αυτή σε πολλές περίπτωσις, δεν έχει καμια σχέση με την εγγύση που παίρνεις σαν τελικός πελάτης η οποια καθορίσει η κάθε χωρα ανεξάρτητα. (στην κύπρο consumer warranty για ηλετρονικά ήδη είναι 2 χρονια το λιγότερο - βάση ευρωπαϊκής οδηγίας) .
Με την φιλελευθεροποίση τις αγοράς στην ευρώπη, αγοράζοντας κάτι από άλλη χωρια την ευρώπης δεν πρέπει να διαφέρει από το να αγοράσεις και από άλλη πόλη τις κύπρου. για αυτό το λόγο, δεν ισχύ πλέον ο ορος - αποκλειστικός αντιπρόσωπος.
Warranty buyout - αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής πουλάει το προϊόν χωρίς εγγύση, και μετά ο μεταπωλητής πουλάει την δικη του εγγύση με δικούς του ορους και κόστος. Συνήθως ο κατασκευαστής αφαιρεί το κόστος τις εγγύσεις από την τιμή και του παρέχει πρόσβαση σε ανταλλακτικά τα οποια αγοράζει.
τα πιο συνήθης μοντέλα είναι:
parts only/ parts & labour - warranty το reseller - παρέχει δωρεάν ανταλλακτικά στον μεταπωλητή για όπλα με εργοστασιακή εγγίση, η οποια μπορεί να διαφέρει από την εγγίση του μεταπωλητή στον πελάτη. (ο τρόπος που συνήθως δουλεύουν η αντιπροσωπείες αυτοκινήτων).
direct customer warranty with independent service center local and/or international coverage. Το καλύτερο μοντέλα - η εγγύση είναι από το εργοστάσιο/ κατασκευαστή στον τελικό πελάτη, άσχετος από που το αγόρασε. το service centre είναι υπόχρεο να επιδιόρθωση το προϊόν άσχετος αόρ που αγοράστηκε. (και ας είναι, σε ορισμένες περίπτωσις, πολίτης οπλων ο ιδιοκτητης το service centre.
Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο τις beretta στην κύπρο - είναι lifetime warranty "" ότι πάθη το όπλο". Τώρα, τι ακριβώς περιέχει η εγγίσει - δεν μπήκα σε λεπτομέρειες. (Πήγα να δω το 686/silver pigeon 1). Η Browning προσφέρει 10 χρονια εγγίση στο όπλο ( 3 χρονια στο stock) - υποθέτω ότι αμάν το σύρεις που τον γκρεμό κάτω, και σπάσει - δεν το καλύπτει η εγγύση.
Ο λόγος που ρωτάω για την εγγίσει είναι επειδή κάνω service management/design για ιαπωνική εταιρία τα τελευταία 12 χρονια. Θέλω να μάθω τι ακριβώς γίνετε αν αγοράσεις ένα όπλο είτε από ""grey importer" η από άλλο μεταπωλητή στο εξωτερικό. Διαβάζοντας το forum, κατάλαβα ότι μπορεί να τύχει να βρω κάλλη ευκαιρία από μη αναγνωρισμένο μεταπωλητή.
Υπάρχουν διαφορα μοντέλα του service από τους κατασκευαστές στον μεταπωλητή: Η εγγύση αυτή σε πολλές περίπτωσις, δεν έχει καμια σχέση με την εγγύση που παίρνεις σαν τελικός πελάτης η οποια καθορίσει η κάθε χωρα ανεξάρτητα. (στην κύπρο consumer warranty για ηλετρονικά ήδη είναι 2 χρονια το λιγότερο - βάση ευρωπαϊκής οδηγίας) .
Με την φιλελευθεροποίση τις αγοράς στην ευρώπη, αγοράζοντας κάτι από άλλη χωρια την ευρώπης δεν πρέπει να διαφέρει από το να αγοράσεις και από άλλη πόλη τις κύπρου. για αυτό το λόγο, δεν ισχύ πλέον ο ορος - αποκλειστικός αντιπρόσωπος.
Warranty buyout - αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής πουλάει το προϊόν χωρίς εγγύση, και μετά ο μεταπωλητής πουλάει την δικη του εγγύση με δικούς του ορους και κόστος. Συνήθως ο κατασκευαστής αφαιρεί το κόστος τις εγγύσεις από την τιμή και του παρέχει πρόσβαση σε ανταλλακτικά τα οποια αγοράζει.
τα πιο συνήθης μοντέλα είναι:
parts only/ parts & labour - warranty το reseller - παρέχει δωρεάν ανταλλακτικά στον μεταπωλητή για όπλα με εργοστασιακή εγγίση, η οποια μπορεί να διαφέρει από την εγγίση του μεταπωλητή στον πελάτη. (ο τρόπος που συνήθως δουλεύουν η αντιπροσωπείες αυτοκινήτων).
direct customer warranty with independent service center local and/or international coverage. Το καλύτερο μοντέλα - η εγγύση είναι από το εργοστάσιο/ κατασκευαστή στον τελικό πελάτη, άσχετος από που το αγόρασε. το service centre είναι υπόχρεο να επιδιόρθωση το προϊόν άσχετος αόρ που αγοράστηκε. (και ας είναι, σε ορισμένες περίπτωσις, πολίτης οπλων ο ιδιοκτητης το service centre.
-
- Full Member
admin έγραψε:Φίλε ένα σκοπευτικό καλό όπλο όπως είναι το DT10 καινούργιο ανεβαίνει στις 4500-5000 μεταχειρισμένο κοντά στις 3000-3500 τώρα απο τις 2200 είσαι καμιά 800-1200 ευρώ διαφορά αλλά ανεβαίνεις σε ένα πιο ψηλό σκαλί . Απο την άλλη παίρνεις ένα εμπορεύσιμο όπλο για αρχή όπως το 682GOLD E 2500 καινούργιο μεταχειρισμένο 1500-1800 και πάλι κάνει ς την δουλειά σου μέχρι να θέλεις 'ανανέωση' ξανά. Τώρα για το 725 εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι δέν έχει ωριμάσει ακόμη στην αγορά για να μας δώσει και κάποια σημάδια μεταπωλητικής αξίας. Έχουμε δεί και το θέμα του cynergy και για αυτό αν ήμουν στην θέση σου θα προτιμούσα ένα όπλο αποδεδειγμένα και καλό σκοπευτικά αλλά να εμπορεύεται και εύκολα σε περίπτωση που σε 1-2 χρόνια θέλεις μια αλλαγή. Επίσης στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν και άλλα αξιόλογα όπλα όχι τόσο γνωστά αλλά πολύ καλά σκοπευτικά. Όπως για παράδειγμα το FAIR RACING το οποίο έχω δοκιμάσει και μπορώ να πώ εντυπωσιάστικα. Επίσης υπάρχουν αγωνιστικά απο διάφορες άλλες εταιρείες εκεί κοντά στα χρήματα που διαθέτεις.Εγώ αν ήμουν στην θέση σου είπα σου υπομονή έρευνα και δοκίμασε όσα περισσότερας μπορείς. Επίσης μια τελευταία συμβουλή αν το βρείς με κοντάκι ADJUSTABLE τόσο το καλύτερο και για να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά και για να μπορείς μετά αν δέν το θές να το πουλήσεις.
Hello Admin,
Καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες, ίσος να χρειαστεί να περιμένω ακόμα λίγους μήνες φυλάγοντας λίγα λεφτά ακόμα για να ανεβώ σε άλλο σκαλί. Ίσος DT10, ίσος ένα Blazer.
Τα FAIR δεν τα είχα υπόψη μου.....υποθέτω μιλάμε για http://www.fair.it/eng/fucile_racing.jsp ?
έχεις καμια ιδέα για τι τιμές μιλάμε - και ποιος τα φέρνει?
Costas
- Alfa33s16v
- Full Member
Φιλε Κωστα τα fair τα φερνει ο Παμπος Ηρακλιδης. το καταστημα του ειναι Λευκωσια στην Πινδαρου.
Οι τιμες τους νομιζω ειναι προσιτες και φερνει και τα Breda.
Οι τιμες τους νομιζω ειναι προσιτες και φερνει και τα Breda.
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!