Μεχρι που μπορουν να φτασουν;;;;;;;;;;;;

Απάντηση
istriano ®

Μεχρι που μπορουν να φτασουν;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση από istriano ® »

Σημερα εμαθα απο καποιο φιλο (μελος του forum) οτι καποιος σκυλλεμπορας τον πηρε τηλ. και τον απειλησε εμμεσος πλην σαφως γιατι με τα γραφομενα του ανοιγει τα ματια του ανυποψιαστων μαννοκυπραιων, οπως τους αποκαλεσε, και χαλα την ζηση των επαγγελματιων δηθεν!!!!!!!! Ο φιλος απλα συνηστουσε στο καθε ενδιαφερομενο να ψαχνει τα αιματα αν προερχονται απο καλες κυνηγετικες γραμμες, το ιστορικο των προγονων και το προφιλ των γονιων!!!!!!!! Αν ειναι δυνατο, ο καθε μ_______σμενος επιτηδειος, να προσπαθει εν μεσο απειλων, να θελει να φυμωση τον οποιονδηποτε γιατι προσπαθει να βοηθησει τον ανυποψιαστο κοσμο που του πουλα αρλουμπες ο καθε παπαρας! Στην τελικη ομως αυτο που πετυχαινουν τετοιοι χειριστη ετασιτεχνες του ειδους, ειναι να μειωνουν και την υποληψη του κοσμου ακομα και των κατοχυρομενων επαγγελματιων. (Προσωπικα ουτε εκτροφεας ειμαι ουτε επαγγελματιας του ειδους, απλα ειμαι ενας υγιες σκεπτομενος κυνοφιλος οπως και ο φιλος).
Γιατρός

Re: Μεχρι που μπορουν να φτασουν;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση από Γιατρός »

Παγκόσμια ημέρα ζώων σήμερα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

istriano έγραψε:Σημερα εμαθα απο καποιο φιλο (μελος του forum) οτι καποιος σκυλλεμπορας τον πηρε τηλ. και τον απειλησε εμμεσος πλην σαφως γιατι με τα γραφομενα του ανοιγει τα ματια του ανυποψιαστων μαννοκυπραιων, οπως τους αποκαλεσε, και χαλα την ζηση των επαγγελματιων δηθεν!!!!!!!! Ο φιλος απλα συνηστουσε στο καθε ενδιαφερομενο να ψαχνει τα αιματα αν προερχονται απο καλες κυνηγετικες γραμμες, το ιστορικο των προγονων και το προφιλ των γονιων!!!!!!!! Αν ειναι δυνατο, ο καθε μ_______σμενος επιτηδειος, να προσπαθει εν μεσο απειλων, να θελει να φυμωση τον οποιονδηποτε γιατι προσπαθει να βοηθησει τον ανυποψιαστο κοσμο που του πουλα αρλουμπες ο καθε παπαρας! Στην τελικη ομως αυτο που πετυχαινουν τετοιοι χειριστη ετασιτεχνες του ειδους, ειναι να μειωνουν και την υποληψη του κοσμου ακομα και των κατοχυρομενων επαγγελματιων. (Προσωπικα ουτε εκτροφεας ειμαι ουτε επαγγελματιας του ειδους, απλα ειμαι ενας υγιες σκεπτομενος κυνοφιλος οπως και ο φιλος).
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΑ....ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ..... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! :x :x :x
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

solon loyka έγραψε: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΑ....ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ..... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! :x :x :x
+1
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

1000% συμφωνώ και εγώ
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

istriano έγραψε:Σημερα εμαθα απο καποιο φιλο (μελος του forum) οτι καποιος σκυλλεμπορας τον πηρε τηλ. και τον απειλησε εμμεσος πλην σαφως γιατι με τα γραφομενα του ανοιγει τα ματια του ανυποψιαστων μαννοκυπραιων, οπως τους αποκαλεσε, και χαλα την ζηση των επαγγελματιων δηθεν!!!!!!!! Ο φιλος απλα συνηστουσε στο καθε ενδιαφερομενο να ψαχνει τα αιματα αν προερχονται απο καλες κυνηγετικες γραμμες, το ιστορικο των προγονων και το προφιλ των γονιων!!!!!!!! Αν ειναι δυνατο, ο καθε μ_______σμενος επιτηδειος, να προσπαθει εν μεσο απειλων, να θελει να φυμωση τον οποιονδηποτε γιατι προσπαθει να βοηθησει τον ανυποψιαστο κοσμο που του πουλα αρλουμπες ο καθε παπαρας! Στην τελικη ομως αυτο που πετυχαινουν τετοιοι χειριστη ετασιτεχνες του ειδους, ειναι να μειωνουν και την υποληψη του κοσμου ακομα και των κατοχυρομενων επαγγελματιων. (Προσωπικα ουτε εκτροφεας ειμαι ουτε επαγγελματιας του ειδους, απλα ειμαι ενας υγιες σκεπτομενος κυνοφιλος οπως και ο φιλος).
πέστε του να με πάρει και μένα να με απειλήσει να του πω να έρθει μια βόλτα από την φάρμα "τραχτο" έχω να τον θάψω κιόλας να τελειώνουμε με εκνευρίζει να απειλού αν θέλει ας έρθει περιστερώνα κάπου θα τον βολέψω
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
πέστε του να με πάρει και μένα να με απειλήσει να του πω να έρθει μια βόλτα από την φάρμα "τραχτο" έχω να τον θάψω κιόλας να τελειώνουμε με εκνευρίζει να απειλού αν θέλει ας έρθει περιστερώνα κάπου θα τον βολέψω

:lol: :lol:
:lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Anthimos έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:

:lol: :lol:
:lol:

Χαχα!! Πολλα δυνατος ο παρεας!! :D :D :D :D
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

και προσωπικά η άποψη μου για το αν ένα σκυλί θα βγει καλο είναι και θέμα δουλειάς δεν έχω πάρει ποτε έτοιμο σκυλί γιατί είμαι όλοι μέρα στα χωράφια με τα πρόβατα και τις αίγες τα 3 μου σκυλιά τα έφερα εγώ από έξω το ένα έχει και 11 χρονια που το έφερα δεύτερο να το φέρεις μονος σου σου έρχεται το ένα τρίτο και κανεις και ταξιδάκι και διαλέγεις πιστεύω όμως ότι και η κυπριακή παραγωγή έχει να δόση πολύ καλά σκυλιά αλλα το να απειλήσεις το θεωρώ φτήνια και από την άλλη δεν ξέρει ποιον απειλά εγώ είμαι πρόσφυγας από φιλια και αργάκι τις μόρφου τώρα μένω περιστερώνα αυτός που απείλησε αν είναι από λευκωσία θα κατάλαβε και ποιος είμαι λογικά αν είναι από αυτούς που πιστεύει ότι τον παίρνει να απειλά αν θέλει τον περιμένω και σήμερα στο bar ατέλειωτο να τα πούμε από κοντά
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ήρεμα Σωτήρι μου ήρεμα, τσαι να ξέρεις΄οτι τούτι που απειλούν εν οι πιό σχέσιες που ούλους, Τσίνος που το λαλεί η ψυσχή του απλά κάμνει το εν το λαλεί πρώτα. :!: Για αυτό νομίζω τα ποτάκια σου θα τα πιές μόνος εκτός και εάν το μπάρ έχει και καμιά ωραία ύπαρξη ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”