σας ότι όντως μπορείτε να κυνηγήσετε και δεν αποτελείτε κίνδυνο για τους άλλους και τον εαυτό σας
Αφού καλύψαμε το καθάρισμα του όπλου και τις χαρτούτσιες κτλ κοιτάξετε το καρδιολογικό και νευρολογικό/ομθαλμολογικό σας σύστημα ότι όντως δουλεύει και είναι οκ
Μήπως για κατοχή όπλου και κυνήγι θα έπρεπε να γινόταν κάποιος έλεγχος υγείας ;
Ελέγξετε και την κατάσταση της υγείας
-
- Full Member
Re: Ελέγξετε και την κατάσταση της υγείας
με τόσα που ακούμε τσιε βλέπουμε θα έπρεπε να περνούσαμε και απο Ψυχολογικό/ψυχιατρικό έλεγχο....

Και με τόσα που περνά ο κόσμος καθημερινά και μαζεύεται το στρες (συσσωρευτικό) είναι και πιο 'εύκολο' να γυρίσει όπλο ο ένας στον άλλο ;
Είναι η ιδέα μου ή έγινε ο κόσμος πολλά νευρικός και πάνω στην πρίζα συνέχεια ;
Είναι η ιδέα μου ή έγινε ο κόσμος πολλά νευρικός και πάνω στην πρίζα συνέχεια ;
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Η σύγχρονη επιστήμη απέδειξε ότι το ψάρεμα είναι απο τις πιο αντιαγχοτικές και αντιστρες δραστηριότητες, αλλά όχι της τσιπόύρας
Πιστέψτε με όταν είμαι πολύ αγχομένος πάω ψάρεμα είναι φοβερή η ηρεμάι που λαμβάνω ισιαίτερα αν κλείσω και το κινητό

Προσέχουμε...για να έχουμε
αυτό που λες ειδικά να βλέπεις τον φελλό και να φεύγεις από όλα και όλους μας το κάνανε και σε σεμινάριο πέρυσι (άσχετο αλλά έδειχνε πως ξεφεύγει το μυαλό από όλα και αποκτά την απόλυτη ηρεμία)admin έγραψε:Η σύγχρονη επιστήμη απέδειξε ότι το ψάρεμα είναι απο τις πιο αντιαγχοτικές και αντιστρες δραστηριότητες, αλλά όχι της τσιπόύραςΠιστέψτε με όταν είμαι πολύ αγχομένος πάω ψάρεμα είναι φοβερή η ηρεμάι που λαμβάνω ισιαίτερα αν κλείσω και το κινητό
από τις λίγες δραστηριότητες που αυτή η συγκέντρωση σε ένα αντικείμενο ηρεμά τόσο πολύ