Browning - Miroku
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Browning - Miroku
Κώστα εσύ μην γράψεις έν φορεί το φόρουμ τόσες σελίδες
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
miroku 9000,
Holland and Holland
Για να βγαλουμε αποτελέσματα καποιος εθελοντης πρέπει να τα βάλει στο excel (σε στήλες τις μάρκες).
Holland and Holland
Για να βγαλουμε αποτελέσματα καποιος εθελοντης πρέπει να τα βάλει στο excel (σε στήλες τις μάρκες).
- Savvas
- Full Member
Browning GTi και καλή καρδιά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
-
- Full Member
Πολύ φασαρία για αυτά τα miroku στην Κύπρο Όπως με τα αυτοκίνητα της Hunday που στην Ελλάδα πουλάνε άλλα εδώ ούτε να τα δούνε δεν θέλουν... Τελικά το κάθε προϊόν έχει να κάνει με αυτόν που το εισάγει και το υποστηρίζει και όχι με την πραγματική του άξια
Προσωπική μου άποψη τα καλύτερα όπλα για το κλίμα της Κύπρου και το στιλ που κυνηγάμε είναι κύριος τα Γαλλικά και μετά τα Ιταλικά και τα Ισπανικά που κάναν κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια.Για τα Browning.... μίλα η ιστορία.
Προσωπική μου άποψη τα καλύτερα όπλα για το κλίμα της Κύπρου και το στιλ που κυνηγάμε είναι κύριος τα Γαλλικά και μετά τα Ιταλικά και τα Ισπανικά που κάναν κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια.Για τα Browning.... μίλα η ιστορία.
-
- Full Member
sintrofe!!!!! MIROKU MK60 SPORT 4-2 GRADE 5...!ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:MIROKU MK60 5-3 grade 5,
breda pegaso
fabarm bell choke(tula tula)
- panayiotis
- Full Member
Ιταλικα φιλε μου. Δεν τα αλλασω με τιποτε και ειδικα τα berettachrisostomos1 έγραψε:Πολύ φασαρία για αυτά τα miroku στην Κύπρο Όπως με τα αυτοκίνητα της Hunday που στην Ελλάδα πουλάνε άλλα εδώ ούτε να τα δούνε δεν θέλουν... Τελικά το κάθε προϊόν έχει να κάνει με αυτόν που το εισάγει και το υποστηρίζει και όχι με την πραγματική του άξια
HUNTING FOR EVER
πολλα μεγαλο θεμα ανοιχτηκε και πολλες αποψεις ακουστηκαν και θα ακουστουν..οσο αφορα το cynergy εχετε δικαιο το πρωτο μοντελο που βγηκε ειχε πολυ ασχημα σχολια γιαυτο και η εταιρια εβγαλε ξανα το μοντελο με διορθωσεις..το μοντελο χωρις το λαστιχο πισω ηταν καταστροφικο για την εταιρια γιαυτο και εμπλουτισε την σειρα με τα νεα διορθωμενα μοντελα...ειμαι κατοχος του cynergy sporting black και το εψαξα καλα πριν την αγορα..
στην κατοχη μου εχω:
Browning cynergy sporting black 28''
Lyon & Lyon αγγλικος πλαγιοκαννος (sbs) 4-2 30''
Westley Richards (sbs) 1879 με ζευγος καννων 5-5 και 5-3 26''
υπαρχουν και αλλα που κυνηγω αλλα δεν ειναι στην κατοχη μου μιας κ η συλλογη ειναι μεγαλη και οικογενειακη
στην κατοχη μου εχω:
Browning cynergy sporting black 28''
Lyon & Lyon αγγλικος πλαγιοκαννος (sbs) 4-2 30''
Westley Richards (sbs) 1879 με ζευγος καννων 5-5 και 5-3 26''
υπαρχουν και αλλα που κυνηγω αλλα δεν ειναι στην κατοχη μου μιας κ η συλλογη ειναι μεγαλη και οικογενειακη

-
- Full Member
Οι περισσοτερη συναδελφοι πεζεται με γερα ονοματα;-) εγω εχω emilio rizzini kai verney carron saint etienne extra luxe
-
- Full Member
beretta ultralight deluxe gr3