Πουλώ το οπλο μου για να πιάσω κάποιο άλλο που μου κάθετε λιγο καλύτερα το κοντακι.
Είναι ένα beretta 686 Silver Pigeon S polychoke διπλοσακνδαλο με 5 chokes και original θήκη μεταφοράς.
Το αγόρασα πριν τρια χρόνια καινούριο και η κατάσταση του είναι εξαιρετική
marinos.a έγραψε:Πουλώ το οπλο μου για να πιάσω κάποιο άλλο που μου κάθετε λιγο καλύτερα το κοντακι.
Είναι ένα beretta 686 Silver Pigeon S polychoke διπλοσακνδαλο με 5 chokes και original θήκη μεταφοράς.
Τιμή 1200 ευρώ
εχτες ειπα σου μεινε στο μπερεττουι σου και σημερα το πουλας
marinos.a έγραψε:Πουλώ το οπλο μου για να πιάσω κάποιο άλλο που μου κάθετε λιγο καλύτερα το κοντακι.
Τιμή 1200 ευρώ
εν που την Παρασκευη που τριβιτζιαζετε. ειδετε τι καμνει η εκθεση επια με και μενα
Τιμή 1200 ευρώ
εν που την Παρασκευη που τριβιτζιαζετε. ειδετε τι καμνει η εκθεση επια με και μενα
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΙΑΗΣ ΟΠΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΑΕ ΣΙΗΛΛΟ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ.
ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΟ.
3 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΑΙ ΒΕΡΕΤΤΑ
ΚΑΙ 1200 ΕΩΡΩ
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΙΣΚΟΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΝΤΤΑΚΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
ALEXIS έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ.
ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΟ.
3 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΑΙ ΒΕΡΕΤΤΑ
ΚΑΙ 1200 ΕΩΡΩ
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΙΣΚΟΛΕΥΤΗΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΓΧΩΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΤΖΕ ΠΕΦΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΖΕΝ ΚΑΜΜΑ
ALEXIS έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ.
ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΟ.
3 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΑΙ ΒΕΡΕΤΤΑ
ΚΑΙ 1200 ΕΩΡΩ
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΙΣΚΟΛΕΥΤΗΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΓΧΩΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΤΖΕ ΠΕΦΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΖΕΝ ΚΑΜΜΑ
Μαρίνο νομίζω ότι για να πωληθεί το όπλο σου θα πρέπει να κατεβείς ακόμα λίγο (όχι ότι δεν τα αξίζει) για τον λόγο ότι είναι διπλοσκάνδαλο κάτι που δεν αρέσει στους πολλούς.
Εγώ πρόσεξα ότι με αυτό το όπλο που κρατούσες στην έκθεση ένιωθες πάρα πολύ καλά και κατά την επώμιση ήταν σαν να και το είχες στην κατοχή σου πολύ καιρό (καθόσουν στο κοντάκι σωστά και άνετα χωρίς διώρθωση).
Φίλε προχώρα στην αγορά αυτή και καλή τύχη με την πώληση του όπλου σου.