φυσιγγια RC

spidis
Full Member

Re: φυσιγγια RC

Δημοσίευση από spidis »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Εγω 2 χρονιες επαιξα την white paper 34 μετα απο συμβουλη παιδιων που το φορουμ και ειμαι πολλα ευχαριστημενοσς . φετος θα δοκιμασω και την κιτρινη φιπρε .
Η RC2 WHITE PAPER ΠΡΩΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΝΙΟΒΡΗ ΜΕ ΟΤΙ ΟΠΛΟ ΤΖΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Κυριακο ημουν ενας απο αυτους που μιλουσαν γαι την white paper και οντος ειναι φοβερη. Η κιτρινη 35 gr mallini tapa se 7 νουμερο ισως σου αρεσει και ακομα παραπανω για πρωτο φυσιγγιο. Ειναι λιγο πιο γρηγορη με λιγοτερο λακτισμα. Φοβερες και η δυο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Ρε παιδκια τι σχεση εσιη τζε λαλειται πεζετε πρωι ή νύκτα ;;;
Εσιη 385ms ταχυτητα τζε πεζεται οταν εχει υγρασια !
The best there is
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Οι RC ειναι παγκοσμιος αναγνωρισμενες. Μετα απο πολλες δοκιμες που εκαμα ειναι οι πιο σταθερες χαρτουτζιες μαζι με τις fiocchi. Τζε οι εν τες φερνει η μπερεττα αλλα ο ιδιος εισαγωγεας.
The best there is
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

marios00apoel έγραψε:ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΦΥΓΙΓΓΙΑ RC ΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΙ ΤΑ ΦΕΡΝΙ Ι BERETTA. ΑΝ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝ 8Α ΤΑ ΕΠΕΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ. ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΚΚΑ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΠΕΖΕ ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΠΕΞΑΜΕ ΣΕ ΣΙΜΠΙΕΣΜΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΜΕ ΧΙΡΟΤΕΡΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 6 ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ 5 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ
http://www.rc-cartridges.com/

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Open mind for a different view.
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

marios00apoel έγραψε:ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΦΥΓΙΓΓΙΑ RC ΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΙ ΤΑ ΦΕΡΝΙ Ι BERETTA. ΑΝ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝ 8Α ΤΑ ΕΠΕΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ. ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΚΚΑ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΠΕΖΕ ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΠΕΞΑΜΕ ΣΕ ΣΙΜΠΙΕΣΜΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΜΕ ΧΙΡΟΤΕΡΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 6 ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ 5 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ
KAΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ ΠΕΡΕΤΤΑ. ΕΓΩ ΠΕΖΩ ΤΗΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΤΖΑΙ ΕΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝ ΑΛΛΑΣΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΤΖΑΙ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΤΗΣ 2 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΟΠΑ Η ΒΙΚΤΟΡΥ
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΤΙ ΣΥΓΧΥΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΕΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

kypros έγραψε:Κυριακο ημουν ενας απο αυτους που μιλουσαν γαι την white paper και οντος ειναι φοβερη. Η κιτρινη 35 gr mallini tapa se 7 νουμερο ισως σου αρεσει και ακομα παραπανω για πρωτο φυσιγγιο. Ειναι λιγο πιο γρηγορη με λιγοτερο λακτισμα. Φοβερες και η δυο
Κυπρο η whıte paper και η κιτρινν 35 γρ ειναι δοκιμασμενες σε διευρημενους αυλους 18.8 με τα ιδια αποτελεσματα?
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

ALEXIS έγραψε:ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΤΙ ΣΥΓΧΥΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ

ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε Αλεξη ?

ΦΙΛΙΚΑ ΑΘΩΣ
Open mind for a different view.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”