φυσιγγια RC
- andreasana210326
φυσιγγια RC
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....
Η8ΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RC EΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΟΥ ΣΥΦΝΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ VICTORY.....ΑΛΛΑ 8Α ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ RC . ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ BERETTA 687 SPORTING FIXED CHOKE 4-2, KAI ΣΥΝΗ8ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΑΠΟ 34 , 35 ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η8ΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RC EΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΟΥ ΣΥΦΝΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ VICTORY.....ΑΛΛΑ 8Α ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ RC . ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ BERETTA 687 SPORTING FIXED CHOKE 4-2, KAI ΣΥΝΗ8ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΑΠΟ 34 , 35 ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- ΜΑΡΚΟΣ
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: φυσιγγια RC
Φίλε πέρσι εδοκίμασα τες RC3 caccia. Νομίζω εν 36 γραμμάρια με σκάγια νικελ. Προσωπικά είχα την για δεύτερη και έμεινα πολλά ικανοποιημένος.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πιάσε την 35 άρα την κίτρινη την fibre για πρώτη νο 7 και θα με θυμηθείς
Προσέχουμε...για να έχουμε
- mariosk
- Full Member
φυσιγγια RC
Χρησιμοποιώ την κίτρινι fibre Νο 6 35 gr στην ανοιχτή και την αντίστοιχη μαύρη στην κλειστή. Δεν χάνουν. Παρεμπιπτόντως κυνηγώ κι εγώ με beretta.
-
- Full Member
X2.mariosk έγραψε:Χρησιμοποιώ την κίτρινι fibre Νο 6 35 gr στην ανοιχτή και την αντίστοιχη μαύρη στην κλειστή. Δεν χάνουν. Παρεμπιπτόντως κυνηγώ κι εγώ με beretta.
Και εγώ τον ίδιο συνδυασμό αλλά 7άρα κίτρινη στην πρώτη και την 6άρα μαύρη στην δεύτερη με 5/4.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- mariosk
- Full Member
φυσιγγια RC
Θα δοκιμάσω κι εγώ την κίτρινη σε Νο 7 γιατί άκουσα πολύ καλά σχόλια.vti-chris έγραψε:X2.mariosk έγραψε:Χρησιμοποιώ την κίτρινι fibre Νο 6 35 gr στην ανοιχτή και την αντίστοιχη μαύρη στην κλειστή. Δεν χάνουν. Παρεμπιπτόντως κυνηγώ κι εγώ με beretta.
Και εγώ τον ίδιο συνδυασμό αλλά 7άρα κίτρινη στην πρώτη και την 6άρα μαύρη στην δεύτερη με 5/4.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
επίσης στις δοκιμές μου άρεσε πολύ η camouflage για δεύτερη
Προσέχουμε...για να έχουμε
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Εγω 2 χρονιες επαιξα την white paper 34 μετα απο συμβουλη παιδιων που το φορουμ και ειμαι πολλα ευχαριστημενοσς . φετος θα δοκιμασω και την κιτρινη φιπρε .
-
- Full Member
admin έγραψε:Πιάσε την 35 άρα την κίτρινη την fibre για πρώτη νο 7 και θα με θυμηθείς
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
RC 4 CACCIA EXERETIKH GIA OLH THN DIARKEIA THS HMERAS SE NO 5 EKANA APISTEUTES BOLES . GIA TOUS FILOUS THS MALLINHS TAPPAS WHITE PAPER XARTENH EXISOU KALH.