ΝΕΟ ΟΠΛΟ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΝΕΟ ΟΠΛΟ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Artemis G. έγραψε:
marinos.a έγραψε:
686AndreasOnyx έγραψε:ειχα απορια ρε φιλε ειμουν μεταξυ beretta & witchester και εδιαλεξα το beretta νομιζω εν καλυτερη επιλογη
Έτσι

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ !!!!! :lol: :lol: :lol:
ΣΩΣΤΟΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

φιλε εχω το ιδιο οπλο. κυνηγω με αυτο εδω και 4 χρονια και ειμαι πολλα ευχαριστημενος σε ολα τα κυνηγια, ειδικα στο ενδημικο. πολυ καλη επιλογη
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

686AndreasOnyx έγραψε:ειχα απορια ρε φιλε ειμουν μεταξυ beretta & witchester και εδιαλεξα το beretta νομιζω εν καλυτερη επιλογη
ΒΛΕΠΕΙΣ BERETTA ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ :|
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

686AndreasOnyx έγραψε:http://unitedclaybusters.blogspot.com/2 ... eries.html

Το νεο μου οπλο (686 Οnyx sporting) ρε παιδια εσιει κανενας εμπειρια με το συγκεκριμενο οπλο ?

Φίλε Αντρέα

Εχω το όπλο στο οποιο αναφερεσε εδω και 3 χρόνια σχεδον....Λίγο βαρετό αλλά συνηθίζετε!! Το παν ειναι να σου κάθετε καλά το όπλο κι εγω δυστυχώς αργησα να το καταλάβω...Γι'αυτο και σου προτείνω να εισαι σιγουρος ότι σου κάθετε καλά το όπλο.Στα φυσίγγια δεν είναι ιδιότροπο όπλο.Για ότιδηποτε αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαι.

Νίκος Α
beagle tricolor
Full Member

Δημοσίευση από beagle tricolor »

εδο κε 19 χρονια εχο ενα zanoletti o/u 2-4 italy'για 10 τουλαχιστον χρονια πιστεβα στιν αστοχια μ οτι εφτεγε το οπλο.στιν πορια απο καλοσινι μπικα εγγιτισ κε με φκαλανε προσ πτοχεφσι κε με ιδοποιισαν να παραδοσο το οπλο.στεναχοριθικα περισοτερο για το οπλο αλιθια 8-) κε ετσι αποφασισα να πλεροσο αφτο ποθ μ αναλογουσε να καθαρισο τονομα μ,κε ετσι εγινε,κρατισα κε το οπλο μ.αποφασισα να βαλο καπια πραματα στι σιρα.προτα απο ολα πιγα στον οπλουργο κε εφερα το οπλο στα μετρα μ.μετα απο αφτο πιγεννα σε δασκαλο σκοπεφτιριου παροτι τα 40 μ κε εματηθα να σκοπεφκο με τα ματια ανιχτα κε βελτιοσα το σιμαδι μ κ.ο.κ.στιν πορια μπροστα σε χαρτονια κατελιξα σε 2-3 φισιγγια με μπαρουτι που πεζετε ολεσ τεσ ωρεσ.επιτυχια σε ολα τα θιραματα κατα 80%.
beagle tricolor
Full Member

Δημοσίευση από beagle tricolor »

beagle tricolor έγραψε:εδο κε 19 χρονια εχο ενα zanoletti o/u 2-4 italy'για 10 τουλαχιστον χρονια πιστεβα στιν αστοχια μ οτι εφτεγε το οπλο.στιν πορια απο καλοσινι μπικα εγγιτισ κε με φκαλανε προσ πτοχεφσι κε με ιδοποιισαν να παραδοσο το οπλο.στεναχοριθικα περισοτερο για το οπλο αλιθια 8-) κε ετσι αποφασισα να πλεροσο αφτο ποθ μ αναλογουσε να καθαρισο τονομα μ,κε ετσι εγινε,κρατισα κε το οπλο μ.αποφασισα να βαλο καπια πραματα στι σιρα.προτα απο ολα πιγα στον οπλουργο κε εφερα το οπλο στα μετρα μ.μετα απο αφτο πιγεννα σε δασκαλο σκοπεφτιριου παροτι τα 40 μ κε εματηθα να σκοπεφκο με τα ματια ανιχτα κε βελτιοσα το σιμαδι μ κ.ο.κ.στιν πορια μπροστα σε χαρτονια κατελιξα σε 2-3 φισιγγια με μπαρουτι που πεζετε ολεσ τεσ ωρεσ.επιτυχια σε ολα τα θιραματα κατα 80%.
μεν τα πολλο πσιλαφισκετε τα πραματα φιλαρακια μ'καποτε κινιγουσαμε με τα λαστιχα τζεκουτσιουσαμεν :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”