ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριεςadmin έγραψε:Φίλε το όπλο επωλήθηκε αλλά εξαρτάτε τι ΄ζητάς απο το όπλο αν θα το χρησιμοποιείς και για σκοπευτήριο τότε πιάσε ένα sporting όχι πολύ βαρετό εάν θα το έχεις μόνο για κυνήγι επέλεξε κυνηγετικό. . Κοίταξε πρώτα απο όλα να σου κάθετε
ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
-
- Full Member
Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ BREDA PEGASO ΙΧΝΗΛΑΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΩΛΙΑΖΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΥΛΗ?Breda Pegaso έγραψε:Αυτή είναι και πωλείται λόγω αλλαγής φυλής...
- Breda Pegaso
Θελω να την πουλήσω κυρίως επειδή έχω 2 πιο μικρους σκύλους 18 μηνών και θέλω να τους δουλέψω εκείνους γιατί δεν ταιριάζουν λόγω του ότι αυτή ειναι πιο μεγαλη και βουρουν την που πίσω με αποτέλεσμα να μεν κάμνουν τίποτε. Όταν είναι μόνοι τους δουλέυκουν.
Όσον αφορά την σκύλα, πιάνει και μαλαή χαμέ αλλά όχι σαν ιχνηλάτης καθαρόαιμος, θα σου κάμει πιο κοντινή ιχνηλασία (Ειδικά όταν εν καλό το έδαφος). Καποιες φορές όταν τύχει φερμάρει κι όλας.
Φέτος που την επήρα δυσκολεύκεται λόγω του τζιαιρού όπως και πολλοί σκύλοι άλλωστε.
Αυτή δικούς της, ήβρε μας 3 λαούς ως τωρα αλλά πρίν να τους εφκάλει εσηκώνονταν 10-15 μέτρα πιο μπροστα της λόγω του καιρού δεν εκρύφαν.
Δε θα σου πω ότι είναι ΤΟΠ εξάλου και η τιμή δεν είναι ψηλή γαι την εμπειρία της, αλλά δουλεύκει σταμάτητα, και βρίσκει και λαγούς αλλά φέτος δεν έβρεξε. Ηταν μαθημένη στο λαγό και στο κυνήγι έμαθε και σηκώνει και κανένα περδίκι.
Είναι ότι πρέπει για ατομικό κοντινό σκύλο.
Οποιος ενδιαφέρεται μπορει να μου στείλει προσωπικό μύνημα.
Όσον αφορά την σκύλα, πιάνει και μαλαή χαμέ αλλά όχι σαν ιχνηλάτης καθαρόαιμος, θα σου κάμει πιο κοντινή ιχνηλασία (Ειδικά όταν εν καλό το έδαφος). Καποιες φορές όταν τύχει φερμάρει κι όλας.
Φέτος που την επήρα δυσκολεύκεται λόγω του τζιαιρού όπως και πολλοί σκύλοι άλλωστε.
Αυτή δικούς της, ήβρε μας 3 λαούς ως τωρα αλλά πρίν να τους εφκάλει εσηκώνονταν 10-15 μέτρα πιο μπροστα της λόγω του καιρού δεν εκρύφαν.
Δε θα σου πω ότι είναι ΤΟΠ εξάλου και η τιμή δεν είναι ψηλή γαι την εμπειρία της, αλλά δουλεύκει σταμάτητα, και βρίσκει και λαγούς αλλά φέτος δεν έβρεξε. Ηταν μαθημένη στο λαγό και στο κυνήγι έμαθε και σηκώνει και κανένα περδίκι.
Είναι ότι πρέπει για ατομικό κοντινό σκύλο.
Οποιος ενδιαφέρεται μπορει να μου στείλει προσωπικό μύνημα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- AndreasDr
ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑAndreasDr έγραψε:Πωλούνται σκυλάκια διασταύρωση Drahthaar-Kurzhaar γεννημένα 8/11/10.
Απο γονείς εισαγώμενους, άριστους κυνηγετικά και διακριθέντες σε αγώνες μορφολογίας και πρακτικού κυνηγίου.
Θηλυκά 250 ευρό και αρσενικά 200 ευρό.
Τηλ: 99 62 32 32 begin_of_the_skype_highlighting 99 62 32 32 end_of_the_skype_highlighting , Λ/σία
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- marinos.a
- Site Admin
Πωλείτε τηλεφακός αεροβόλου 6-24χ56 ir sf.
Χαρακτηριστικά, ρυθμιζόμενο ζουμ 6Χ μέχρι 24Χ, πλάγιο τροχό για ρύθμιση παράλλαξης, φωτιζόμενο νηματόσταυρο τύπου mil-dot, γεμισμένος με άζωτο για αποφυγή θολώματος, διάμετρος σωλήνα 30μμ.
Μαζί χαρίζονται και οι βάσεις του.
Τον πουλώ διότι τον αγόρασα από το ιντερνέτ και τελικά το όπλο που αγόρασα είχε πάνω.
Τιμή 200 ευρώ. Είναι εντελώς απαννος

http://www.amazon.com/6-24x50-Eclipse-S ... B002Q77QCK
Χαρακτηριστικά, ρυθμιζόμενο ζουμ 6Χ μέχρι 24Χ, πλάγιο τροχό για ρύθμιση παράλλαξης, φωτιζόμενο νηματόσταυρο τύπου mil-dot, γεμισμένος με άζωτο για αποφυγή θολώματος, διάμετρος σωλήνα 30μμ.
Μαζί χαρίζονται και οι βάσεις του.
Τον πουλώ διότι τον αγόρασα από το ιντερνέτ και τελικά το όπλο που αγόρασα είχε πάνω.
Τιμή 200 ευρώ. Είναι εντελώς απαννος

http://www.amazon.com/6-24x50-Eclipse-S ... B002Q77QCK
Si vis pacem, para bellum
- marinos.a
- Site Admin
Χαρίζονται διάφορα περιοδικά για ψαροντούφεκο, ψάρεμα, λιγο κυνήγι και λοιπά συναφή. Είναι 100 με 150 και έχει περιοδικά βυθός, Deep, ψαροντουφεκο, Thalassa, και διάφορα για φουσκωτά και άλλες βάρκες, μερικά μαστορέματα και μερικά για αυτόνομη κατάδυση.
Όπως έγραψα ποιο πάνω, τα χαρίζω. Τα έχω όλα μέσα σε ένα ερμάρι και δεν τα χρειάζομαι αλλά λυπούμε να τα πετάξω. Είναι από το 1999 και μετά.
Όπως έγραψα ποιο πάνω, τα χαρίζω. Τα έχω όλα μέσα σε ένα ερμάρι και δεν τα χρειάζομαι αλλά λυπούμε να τα πετάξω. Είναι από το 1999 και μετά.
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
ενδιαφερομαι αλλα που μενεις?μενω εμπα-παφο εγω
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
οι ,,,εμπιραζι
-