Συναδελφοι, οσοι γνωριζεται θα ηθελα να με ενημερωσεται για το ΜΚ 10. Βγαινει σε 28" και σε 30"; Ποσο βαρος εχει και τη λεει το ζυγισμα του; Το προοριζω για πολλη περπατημα με ενδιαμεσα 100ρια
Νομιζω αρχιζει απο 3300kg. Και βγενει και σε 28 και σε 30.
Φιλε μου οπως ειπες εχεις ηδη το 682 και θελεις κατι πιο ελαφρυ. Ειμαι της γνωμης οτι αν θα αλλαξεις οπλο πρεπει να πιασεις κατι που να εχει μεγαλη διαφορα στο βαρος αφου το θελεις για περπατητο και για λιγες ντουφεκιες. 200-300 γραμμαρια δεν ειναι τιποτε. Νομιζω πρεπει να παεις στα 2700-3000 για να δεις διαφορα. Αλλα οπως ειπαμε πεζει ρολο και το ζυγισμα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Σημερα πηρα την μεγαλη αποφαση. Απεκτησα το ΜΚ10 απο τον Φριξο. Φιλε breda οντως ζυγιζει 3,340 αλλα λογου αψογου ζυγισματος δεν το αισθανεσαι! Το 682 μου ειναι 3,900 !!!!!!! Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη (αν και το αισθανομαι) γιατι ξεφυγα λιγο απο το budget μου . Τωρα αν ειναι ευκολο καποιος που ειναι κατοχος ΜΚ10 να μου πει τι φυσιγγια χρησιμοποια με επιτυχια αποκλειστηκα για λαγο. FOB μαυρη 36g no.5 ειναι οκ;
istriano έγραψε:Σημερα πηρα την μεγαλη αποφαση. Απεκτησα το ΜΚ10 απο τον Φριξο. Φιλε breda οντως ζυγιζει 3,340 αλλα λογου αψογου ζυγισματος δεν το αισθανεσαι! Το 682 μου ειναι 3,900 !!!!!!! Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη (αν και το αισθανομαι) γιατι ξεφυγα λιγο απο το budget μου . Τωρα αν ειναι ευκολο καποιος που ειναι κατοχος ΜΚ10 να μου πει τι φυσιγγια χρησιμοποια με επιτυχια αποκλειστηκα για λαγο. FOB μαυρη 36g no.5 ειναι οκ;
μην φοβασε τιποτα, το εχω δοκιμασμενο σε 5 οπλα και μαλιστα και σε ΜΚ10 και το χρησιμοποιουμε απο την αρχη της σεζον μεχρι το τέλος .δοκιμασε και το Rottweil Waidmannsheil το χαρτινο.
Να το χαιρεσαι!! εγινα και εγω κατοχος ΜΚ10 πριν λιγους μηνες! το δικο μου παντος εν 3.640! Για φυσιγγια δεν μπορω να σου προτεινω γιατι μονο στη φασσα το χρησιμοποιησα, δοκιμασε αυτα που ξερεις και τους εχεις εμπιστοσυνη! Οσο για το φιλο που σου προτεινει το χαρτινο waidmashell, εχω λιγο τις επιφυλαξεις μ λογο του διευρυμενου αυλου! Παντως αν κανεις δοκιμες σε μακρινες βολες πανω σε τηλεφωνικους καταλογους και δεις οτι η διατρηση δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αλλα φυσιγγια με πιστονακι τοτε εισαι καλυμενος!!! Εννοειται πως ολοι οι αλλοι παραμετροι θα ειναι οι ιδιοι κ θα διαφερει μονο το φυσιγγιο!
Και εγώ με την σειρά μου δεν θα σύστηνα μάλλινη τάππα σε διευρημένους αυλούς. Αν θα κάνεις δοκιμές κοίταξε την κατανομή και μετά την διάτρηση. Άποψη μου! Καλορίζικο φίλε.
Αν υπάρχει και ο πλαστικός εμφρακτήρας κάτω από τη τάππα τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein