ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
- AndreasDr
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Περαστικά Άριστε!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- LauronaCasa
- Full Member
Σήμερα Μ1 νέκρα... ούτε στρούθος
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εγώ σήμερα δέν είχα ότρεξη να πάω είμουν όπως τον πεξούμενο!!! 

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
αν επιενες ξανά φίλε μου τσιε εδιούσες πάνω στον μιτσήν που σε έπεξεν μπορεί τσιε να σε εκκρέμαζεν στον περτικοδέτην του σήμερα χεχεχε ,......
περαστικά σου τσιε σιδερένιος

περαστικά σου τσιε σιδερένιος

-
- Full Member
Ευτυχως δεν την εφαγες απο πισω! Να δουμε τι φωτο θα εβαζες τοτε!!admin έγραψε:Χθές κοπέλια στάθηκα τυχερός στην ατυχία μου. Αποφάσισα να πάω το απόγευμα για ορτύκια σε μια περιοχή στην Λεμεσό. Πάω με δύο φίλους εκεί που παρκάραμε έκανε αναγκαστική προσγείωση ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής που κινδύνευε να πέσει. Πήγαμε πιο πάνω απο εκεί που πάμε συνήθως. Με το που κατεβαίνουμε κάποιοι κυνηγί απο απέναντι σηκώνουν ένα ορτύκι και πέχουν χαμηλα με αποτέλαισμα ένα σφαιρίδιο να με χτυπήση στο χέρι χωρις να μου κάνει ζημιά. Κατεβάζουμε σκύλους βάζουμε γυαλιά και πάμε. Πέζω ένα ορτύκι και πέφτει κουτσόφτερο σε ένα πυκνό την ώρα που πήγα να το βρώ βάζω τα γυαλιά πάνω στο κεφάλι μου για να ψάξω στο πυκνό έρκετε ένα κοπελούι που μπροστά μου σηκώνετε ένα ορτύκι και πέζει με που τα 25 μέτρα με 5άρια. Ευτυχώς δέν με έπληξε κάποιο σφαιρίσιο στο μάτι αλλά έφαα καλή σχιπεθκιά. Ο μιτσής μόλις είδε τα γέματα εβούρισε στον παπά του και μαζί , τσαι εφύαν βουρητοί. Πάλε καλά που έν έπεσε πάνω μου το ελικόπτερο ή εν εφκαλα με κανένα μάζτι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Ρε δημιτρη μου μα που τα βρησκεις ρε φιλε μου'?! ευτιχος που εχουμε και εσενα να βλεπουμε καμια φωτογραφια!!!dimitris savva έγραψε:
- LauronaCasa
- Full Member
Σήμερα παίδες στο Μ1 ένα ορτύκι με το ζόρι
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
-
- Full Member