ναι φιλε μου ξερω τα!!! απλα εν τα κυνηγω για να ξερω απο πρωτο χερι...'petros' έγραψε:φιλε τα φυσιγγια ειναι της olympia
Πατα στη σελιδα τουςProducts
Game Loads και ειναι η σειρα gem
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ
-
- Full Member
Κάνε ένα μέτρημα με παχίμετρο το στόμιο των 2 τσοκ...μπας και έγινε μπέρδεμα στο εργοστάσιο και τα σημάδεψαν λάθος.
Το gem 32 πρέπει να είναι πολύ πολύ αργό για να δώσει τέτοια αποτελέσματα...σε σύγκριση με το άλλο φυσικά στο δικό σου όπλο!!!
Πράγμα απίθανο!
Το gem 32 πρέπει να είναι πολύ πολύ αργό για να δώσει τέτοια αποτελέσματα...σε σύγκριση με το άλλο φυσικά στο δικό σου όπλο!!!

Πράγμα απίθανο!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
Φίλε Σολων ετοιμάζω τον νόμο μου γιατί νομίζω εν να τον κοστώσω με τουτα ουλα τα Long Range που ενα δοκιμασω. Νομίζω ο admin εν να πρέπει να φέρει μαζί του τσε παγάκια για το κόστομα....

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- giorgos80
πολλυν heavy shot εσιναξες Λευκιε και ηντα ξερω ο ωμος σου εν για επανασυναρμολογηση που εννα παει

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- Breda Pegaso
Λευκιε ή κανενας αλλος συναδελφος ετυχε να δοκιμασετε την Lyalvale Express Super Game 36gr??
Υπαρχει και σε ταππα και σε πιστονι. Ακουσα πολυ καλα σχολια για το συγκεκριμενο φυσιγγι για το ενδημικο.
Υπαρχει και σε ταππα και σε πιστονι. Ακουσα πολυ καλα σχολια για το συγκεκριμενο φυσιγγι για το ενδημικο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Μ'ΕΜΕΝΑ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΗ....ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΔΙΠΛΟΣΤΗΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΒΑΖΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ....ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΑΝ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ... ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ!!!LEFKIOS έγραψε:Φίλε Σολων ετοιμάζω τον νόμο μου γιατί νομίζω εν να τον κοστώσω με τουτα ουλα τα Long Range που ενα δοκιμασω. Νομίζω ο admin εν να πρέπει να φέρει μαζί του τσε παγάκια για το κόστομα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ?ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
φιλε εν το αγαπημενο μου φυσιγγιο στο ενδημικο αλλα οχι στισ αρχεσ. θελει κρυαδα τζαι βορκα. πεζω μονο το πιστονι, ταπο δεν εδοκιμασα, ειναι γεμομενο με βεκταν πυριτιδα, περσι ειχα αριστα αποτελεσματα σε οτι οπλο τζαι αν την επεξα. ακανει ομωσ η τιμη. 20 ευ οι 25.Breda Pegaso έγραψε:Λευκιε ή κανενας αλλος συναδελφος ετυχε να δοκιμασετε την Lyalvale Express Super Game 36gr??
-
- Full Member
Οι δοκιμές των Long Range έγεινε στις 15/9/2012. Καταμετρήθηκαν τα στοιχεία και θα δοθούν στη διμοσιοτητα, πρώτα στο Hund & Shoot, αρχές του Οκτωβρη και στη συνέχεια στο Site μας. Κάντε λίγη υπομονή.

- o kalamaras
- Full Member
Αντε να δούμε και περιμένουμε με αγωνία...
Μήπως δοκιμάσατε και τίποτα με ... ατσάλινα σκαγια που με ενδιαφέρουν ?
Προσεχώς και γω μια μικρή ανταπόκριση.
Χαιρετισμούς και... ζεστές κάνες.

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ...ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ, ΣΤΑ ΞΕΝΑ?o kalamaras έγραψε:Αντε να δούμε και περιμένουμε με αγωνία...Μήπως δοκιμάσατε και τίποτα με ... ατσάλινα σκαγια που με ενδιαφέρουν ?
Προσεχώς και γω μια μικρή ανταπόκριση.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΙΣΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?
ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΑΠΑ-ΧΡΟΥΠΑ?ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΗΝΕΣ...ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΑΡΧΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!