Επισκοπή..είναι ουσιαστικά οι εκβολές του ΚούρρηAlfa33s16v έγραψε:Φιλε μου που εν τουτος ο Μ1 και εγω εν ξερω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
- LauronaCasa
- Full Member
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
- Alfa33s16v
- Full Member
- LauronaCasa
- Full Member
Ρε κοπέλια πολλή ησυχία τες τελευταίες μέρες..τι γίνετε περιμένει ο ένας τον άλλο ποιος θα γράψει πρώτος πληροφορία? 
Με εξαίρεση 2 πουλιά τη δευτέρα το πρωί εν ηβρα τίποτε άλλο. Κάτι τρυγόνια έβαλε εκτές το Μ1 μόνο. Σήμερα είπα να κοιμηθώ λίο παραπάνω έτσι εν επία.

Με εξαίρεση 2 πουλιά τη δευτέρα το πρωί εν ηβρα τίποτε άλλο. Κάτι τρυγόνια έβαλε εκτές το Μ1 μόνο. Σήμερα είπα να κοιμηθώ λίο παραπάνω έτσι εν επία.
- Alfa33s16v
- Full Member
Επηρακσε τους ουλλους που τους εκλιοσαν τον διαλογο με τις τσιπουρες αλοπος !
Φιλικα

Φιλικα

If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σήμερα εκινηθήκαν τα ορτύκιαLauronaCasa έγραψε:Ρε κοπέλια πολλή ησυχία τες τελευταίες μέρες..τι γίνετε περιμένει ο ένας τον άλλο ποιος θα γράψει πρώτος πληροφορία?

Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές κοπέλια στάθηκα τυχερός στην ατυχία μου. Αποφάσισα να πάω το απόγευμα για ορτύκια σε μια περιοχή στην Λεμεσό. Πάω με δύο φίλους εκεί που παρκάραμε έκανε αναγκαστική προσγείωση ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής που κινδύνευε να πέσει. Πήγαμε πιο πάνω απο εκεί που πάμε συνήθως. Με το που κατεβαίνουμε κάποιοι κυνηγί απο απέναντι σηκώνουν ένα ορτύκι και πέχουν χαμηλα με αποτέλαισμα ένα σφαιρίδιο να με χτυπήση στο χέρι χωρις να μου κάνει ζημιά. Κατεβάζουμε σκύλους βάζουμε γυαλιά και πάμε. Πέζω ένα ορτύκι και πέφτει κουτσόφτερο σε ένα πυκνό την ώρα που πήγα να το βρώ βάζω τα γυαλιά πάνω στο κεφάλι μου για να ψάξω στο πυκνό έρκετε ένα κοπελούι που μπροστά μου σηκώνετε ένα ορτύκι και πέζει με που τα 25 μέτρα με 5άρια. Ευτυχώς δέν με έπληξε κάποιο σφαιρίσιο στο μάτι αλλά έφαα καλή σχιπεθκιά. Ο μιτσής μόλις είδε τα γέματα εβούρισε στον παπά του και μαζί , τσαι εφύαν βουρητοί. Πάλε καλά που έν έπεσε πάνω μου το ελικόπτερο ή εν εφκαλα με κανένα μάζτι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
φίλε τα περαστικά μου. Βάλε αμματόπετραν πάνω σου.
Δυστυχως αποδειξαμε και πάλι τι εστι Κύπριος κυνηγός.........
Δυστυχως αποδειξαμε και πάλι τι εστι Κύπριος κυνηγός.........
- LauronaCasa
- Full Member
Παναγία μου ρε admin αν εν κακό τζαι ξόριστο...κυριε ελεησον...περαστικά σου..
Παίδες σήμερα Μ1 τρυγόνι σχεδόν καθόλου όμως είχε κανένα ορτύκι ποτζί ποδά..
Παίδες σήμερα Μ1 τρυγόνι σχεδόν καθόλου όμως είχε κανένα ορτύκι ποτζί ποδά..
- Anthimos
- Moderator
Φίλε ευτυχώς που εισαι καλά .... 

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
Ρε για ονομα!!!!!!!!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ