Τσιπούρες στη Λεμεσό

Κλειδωμένο
sotiris!129

Re: Τσιπούρες στη Λεμεσό

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου εκαταφερες να πεις οσα ηθελα να πω με 1234342 ποστ και δεν τα καταφερνα...
bravo σου!!!
Tasozzz
Full Member

Δημοσίευση από Tasozzz »

sotiris!129 έγραψε:
Tasozzz έγραψε:Εγώ ρε κοπέλια δεν καταλάβω τούτον τον τροπο σκέψης που έχουν οι πλείστοι σιηλλαριες ότι όλοι άλλοι κυνηγοί που ένα γύρο τους έν αχαπαροι που ήρταν να τους εκμεταλλευτούν.Μπράβο τους που έχουν την καβλα να περπατούν αλλά αμάν σηκώσεις κάτι φίλε μου κουτσια το και καθαρησε την φάση αλλιώς κρυψε.
Ο καθένας κυνηγά όπως θέλει φτάνει να μεν παράνομα.
φιλε μου εντελος ψυχρεμα απλα ερωτηση ...εξανακυνηγισες περδικια κανονικα???
απο το τι εγραψες εκαταλαβα πως η απαντηση ειναι μαλον οχι, αν ειναι ναι τοτε μην διαβασεις το παρακατω
φκενεις το πρωι πας το βουνο με το σκυλο σου... αυτος εντωπιζει ενα κοπαδι απο 20 περδικια που κατα ενα 90% θα πρωσικοστουν αυτο ειναι δεδομενο ξερεις το που πρην φκεις πας το βουνο... παεις πισω τους και την δευτερη φορα λογικα παλε θα πρωσικοστουν αυτο γινεται μεχρι το κοπαδι να σπασει αλλα και να κουραστει... οταν γινει αυτο τοτε τα 3 που θα ακολουθισεις οταν σπασει πλεον το κοπαδι θα τα φερμαρει ο σκυλος 1-1 ΑΝ δεν εχει παλουρες μπροστα σου, ΑΝ προλαβεις να κοντεψεις του σκυλου πρην πεταχτει ο περτικος αν μπορεις να κοντεψεις ζιαμε που εν φερμαρισμενος ο σκυλος αναναναναναν τοτε θα παιξεις!
στο μεταξυ αυτος ο κυνηγος επερπατησεν ουλο το βουνο πανω κατω 1-2-3 ωρες για να γινει τουτι η κουβεντα ... ο αλλος που στεκετε κατω στην ζικλα επερπατησεν 10 μετρα να παει στο ποστο, εκατσεν στην καρεκλουα του με το τσιαρουι του τον καφε του και απλα καρτερα ποτε που τουτιν την κουβεντα πιο πανω εν να παν να δοκουν τα 20 πανω του και απλα να εκτελεσει!

Κυπρο σιγουρα δεν ειναι ολα μαυρα και ασπρα, αυτο περιμενα εσυ ειδικα που κυνηγας περδικια να το ελεγες πρωτος πως ειναι ολα καταμαυρα!!!
ειπες για τον τοπο πως και να θελουν δεν μπορουν να κυνηγισουν περπατητο γιατι δεν ειναι καταληλος ο τοπος και οι κυνηγοι πολοι...οτι τα περδικια της κλουβας ειναι ουλα μαζεμενα γιρο που την κλουβα μεσα σε 2 αρκαζια τοπο κτλ κτλ ακριβος τουτα ουλα καπιος που ξερει τι κανει και πως να κυνηγισει ξερει τα που πρην παει κυνηγι αρα δεν θα παει εκει :? λιο λογικο???
ζινοι που παν ζιαμε ξερουν και τι θα βρουν μπροστα τους και πως δεν θα ταραξουν παρα μονο στο να παν να πιαν τα νεκρα πουλια, και πως αυτα ειναι της κλουβας 100% γιατι πρην 2 εβδομαδες ζιαμε μεσα σε 2 αρκαζια τοπο δεν ειχε ουτε 1 περτιζι .... μεν μου πεις πως παν ζιαμε ζε λαλουν ου γα...τω ηρταμε δαμε κυνηγι και εχει 200 ατομα ζε τωρα πως θα κυνηγισουμε και στεναχωρκουνται αντηθετος χερονται (α εχει κυνηγους εν να ταραξουν τα πουλια, σαμπος ζεν ζικλες τα περτιζια) !!! τα πραματα ειναι καταμαυρα και οσο χαιδευουμε τα αυτακια μας ενθαρινουμε αυτους που ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ μεν σωστοι δεν κανουμε τιποτα και ενθαρινουμε και αλλους να το κανουν, αλλα οπως ειπε και ο giorgos80 "το κυνηγι διεπεται και απο αγραφους νομους" τον σεβασμο πρως το θηραμα και πολλα αλλα !
Ας μην ξεχναμε πως αυτοι ειναι οι πρωτοι που φκενουν στες ειδησεις και κλεεν πως δεν εχει θηραμα κτλ κτλ
Καταρχάς φίλε μου πολλά πράγματα που αναφέρες εγώ δεν τα είπα. Όσον αφορά την ερωτηση σου,ναι εξανα κυνήγησα πέρδικια κανονικά και ίσως και πιο πολύ απο εσενα!
Λάθος μου αν σου έδωσα την εντύπωση ότι συμφωνώ με αυτούς που εσύ τόσο πολύ μισής,εγω και μερικοί άλλοι αυτο που θελουμε να σου πούμε και δεν το καταλαβεις ειναι ότι δεν είσαι μόνος σου και δεν μπορείς να λέεις ότι ο τρόπος που κυνηγας έσυ ειναι ο σωστός και ότι ότι τζικλαρης παρα κάτω έν αχαπαρος αν με τις τζικλουες του παίξει και κανένα περτικουι.
Εντελώς φιλικά μια συμβουλη, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!
sotiris!129

τελευταια μου κουβεντα για το θεμα γιατι εβαρεθικα να θελω να εξηγισω το αυτονοητο
Αν αυτη η συζητηση γινοταν σε ελληνικο φορουμ και καπιος ελεγε πως παιζει περδικια /λαγους που εβγαλαν σκυλοι αλλον μεν δεις τι θα γινοταν ...οτι περασει που το ποστο μου παιζω το, και σαν το παιξεις και εν με κοφτει εμενα??? καλα ζε ηταν να φκαλουν καραμπινες μεσα που το pc και να του αρκεψουν πολεμο!!!
μονο στην Κυπρο γινονται τουτα τα πραματα σε τοσο μεγαλο βαθμο και γιαυτο φτασαμε στο σημειο που εφτασαμε!

Κ.Πανικο προς Θεου δεν εχω κατι μαζι σου αφου ουτε καν σε ξερω... ειναι ομως φανερο πως ο τροπος που εμεις οι δυο κυνηγαμε εχουν ενα τεραστιο ΧΑΣΜΑ και γιαυτο ειναι λογικο αφου ειμαστε σε κυνηγετικο φορουμ να μην τα βρουν ποτε οι αποψεις μας!
Απλα θαλω να σου πω πως οι μπεκατσες δεν κανουν περασμα (μερα) αρα με τον τροπο που λες πως κυνηγας μου φενεται αδιανοητο η εσυ η οποιος δηποτε αλλος που κυνηγα με τον ιδιο τροπο να εχει παραπονο απο τα αποτελεσματα του ταμειου θηρας για το ποσοστο καρπωσης της στο νησι και να λετε πως δεν ερχονται τοσες μπεκατσες στο νησι!ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ αυτο δεν σημενει πως δεν ερχωνται :?

φιλε Τασο στες πρωτες 2 γραμμες ειπα αν κανω λαθος για την εντηπωση που μου εδωσε το ποστ σου μην διαβασεις τα παρακατω....
και η δευτερη παραγραφος ηταν απαντηση για τον Κυπρο οχι για σενα γιαυτο και εγραψα το ονομα του στην αρχη!
Α και δεν μισω κανενα και οπως ειπα και σε αλλο ποστ ο ζικλαρης εν επιλογη οπως ολοι οι αλλοι κυνηγοι που κυνηγουν κατι αλλο... δεν ειπα αχαπαρο τον ζικλαρη ειπα αχαπαρω οπιον κυνηγα με τον τροπο που κυνηγα ο τυπος στο video
Tasozzz
Full Member

Δημοσίευση από Tasozzz »

sotiris!129 έγραψε:τελευταια μου κουβεντα για το θεμα γιατι εβαρεθικα να θελω να εξηγισω το αυτονοητο
Αν αυτη η συζητηση γινοταν σε ελληνικο φορουμ και καπιος ελεγε πως παιζει περδικια /λαγους που εβγαλαν σκυλοι αλλον μεν δεις τι θα γινοταν ...οτι περασει που το ποστο μου παιζω το, και σαν το παιξεις και εν με κοφτει εμενα??? καλα ζε ηταν να φκαλουν καραμπινες μεσα που το pc και να του αρκεψουν πολεμο!!!
μονο στην Κυπρο γινονται τουτα τα πραματα σε τοσο μεγαλο βαθμο και γιαυτο φτασαμε στο σημειο που εφτασαμε!

Κ.Πανικο προς Θεου δεν εχω κατι μαζι σου αφου ουτε καν σε ξερω... ειναι ομως φανερο πως ο τροπος που εμεις οι δυο κυνηγαμε εχουν ενα τεραστιο ΧΑΣΜΑ και γιαυτο ειναι λογικο αφου ειμαστε σε κυνηγετικο φορουμ να μην τα βρουν ποτε οι αποψεις μας!
Απλα θαλω να σου πω πως οι μπεκατσες δεν κανουν περασμα (μερα) αρα με τον τροπο που λες πως κυνηγας μου φενεται αδιανοητο η εσυ η οποιος δηποτε αλλος που κυνηγα με τον ιδιο τροπο να εχει παραπονο απο τα αποτελεσματα του ταμειου θηρας για το ποσοστο καρπωσης της στο νησι και να λετε πως δεν ερχονται τοσες μπεκατσες στο νησι!ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ αυτο δεν σημενει πως δεν ερχωνται :?

φιλε Τασο στες πρωτες 2 γραμμες ειπα αν κανω λαθος για την εντηπωση που μου εδωσε το ποστ σου μην διαβασεις τα παρακατω....
και η δευτερη παραγραφος ηταν απαντηση για τον Κυπρο οχι για σενα γιαυτο και εγραψα το ονομα του στην αρχη!
Α και δεν μισω κανενα και οπως ειπα και σε αλλο ποστ ο ζικλαρης εν επιλογη οπως ολοι οι αλλοι κυνηγοι που κυνηγουν κατι αλλο... δεν ειπα αχαπαρο τον ζικλαρη ειπα αχαπαρω οπιον κυνηγα με τον τροπο που κυνηγα ο τυπος στο video
Έχεις δίκαιο φίλε Σωτηρη ας κλείσει το θέμα, απ´οτι εκαταλαβες στις ποιο πάνω συζητήσεις ο Κυπραιος ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!
NARITAPA
Full Member

Δημοσίευση από NARITAPA »

Επειδή η Κύπρος είναι ο ομφαλός της γής,άρα και ο κάθε Κυπραίος εν το αφφαλόκομμα της..όλα περιστρέφοντε γύρω του. Είναι ξερόλας και αυθεντία.Αλλοίμονο στην αντίθετη άποψη.
Κια επειδή εδώ κυκλοφορούν πολλές απόψεις,κατ' μένα φασιστικές ή και ρατσιστικές,θέλω να θέσω και τις δικές μου σκέψεις. Το άγριο θήραμα της Κύπρου ΔΕΝ ανήκει σε κανένα.'Οταν σηκωστει το περδίκι ή ξεφωλιαστεί ο λαγός, δεν φέρει πινακίδα με τόνομα του κυνηγού που το σήκωσε. Αν καταφέρει ο κυνηγός που το σήκωσε και το παρπωθεί,καλώς. Αν όχι ,δικαιούται και ο τζικλάρης και ο "ασχετος" και ο "κωλόγερος" να το διεκδικήσει. Το γεγονός ότι ξεσήκωσες το θήραμα δεν σου δίδει κοτσιάνι πάνω του,που ν'απογορεύει σε άλλο κυνηγό να το κτυπήσει.Δεν μπορείς να απαιτάς,όλοι οι άλλοι γύρω σου να μένουν απαθείς,ή να μην πλησιάσουν καν τη περιοχή σου.Αυτά συνέβαιναν χρόνια πριν, την εποχή του Μεσαίωνα, με τα φέουδα...
Σήμερα,ευτυχώς,ζούμε σε άλλες εποχές....
φιλικά ..
και χωρίς φόβο και πάθος...
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

παιδια ,
παρακολουθησα την συζητηση σας και εχω να σας πω και εγω την γνωμη μοθ.
"ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΠΑΛΑΤΟΙ" εαν δεν αλακσουμε νοοτροπια, και εκσιγουμε,
πηγα σημερα ψαρεμα στην περιοχη ζυγιου και βρηκα δικτυα που καπιος επιτιδιος αφησε μεσα στο νερο, φυσικα τα δικτυα ειχαν ψαρι το οπιο φαινοταν οτι ηταν τουλαχιστο 2-3 ημερων. σκεφτηκα να φκαλω το δικτυ αλλα απο την αλλη λεω εαν σπαζει ο διαβολος το ποδι του και με κοπσει το τμημα αλιειας τοτε τη γινετε?, βγηκα λοιπον εκσω και ειδοποιησα το τμημα αλιειας και η απαντηση τους ηταν " νταπου θελεις να καμουμε ρε κουμπαρε , να ερτουμε να το βγαλουμε εμεις" και ερωτω, εγω τη επρεπε να καμω? εαν αυτο γινοταν στο εκσωτερικο να εισαστε σιγουροι οτι οχι μονο θα το εβγασαν αλλα θα με ευχαριστουσαν και ολας, αλλα δυστηχως εδω στην κυπρο ολοι μας παιζουμε πελλο για να περασουμε.
Εμενα ο παππους μου μου ειπε κατι και το εχω σαν αρχη " ΟΠΩΣ ΕΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΩΝ ΑΛΛΟ " Αυτο για μενα ισχυει και στο κυνηγι και στο ψαρεμα.

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
nik
Full Member

Δημοσίευση από nik »

chris197 έγραψε:παιδια ,
παρακολουθησα την συζητηση σας και εχω να σας πω και εγω την γνωμη μοθ.
"ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΠΑΛΑΤΟΙ" εαν δεν αλακσουμε νοοτροπια, και εκσιγουμε,
πηγα σημερα ψαρεμα στην περιοχη ζυγιου και βρηκα δικτυα που καπιος επιτιδιος αφησε μεσα στο νερο, φυσικα τα δικτυα ειχαν ψαρι το οπιο φαινοταν οτι ηταν τουλαχιστο 2-3 ημερων. σκεφτηκα να φκαλω το δικτυ αλλα απο την αλλη λεω εαν σπαζει ο διαβολος το ποδι του και με κοπσει το τμημα αλιειας τοτε τη γινετε?, βγηκα λοιπον εκσω και ειδοποιησα το τμημα αλιειας και η απαντηση τους ηταν " νταπου θελεις να καμουμε ρε κουμπαρε , να ερτουμε να το βγαλουμε εμεις" και ερωτω, εγω τη επρεπε να καμω? εαν αυτο γινοταν στο εκσωτερικο να εισαστε σιγουροι οτι οχι μονο θα το εβγασαν αλλα θα με ευχαριστουσαν και ολας, αλλα δυστηχως εδω στην κυπρο ολοι μας παιζουμε πελλο για να περασουμε.
Εμενα ο παππους μου μου ειπε κατι και το εχω σαν αρχη " ΟΠΩΣ ΕΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΩΝ ΑΛΛΟ " Αυτο για μενα ισχυει και στο κυνηγι και στο ψαρεμα.

Ευχαριστω
Φίλε μου cris197 έγραψες 3 post σε αυτό το θέμα και αναφέρεις τους πιο κάτω χαρακτηρισμούς :
….νηστιτζιοι οι κυπραιοι
…τοπουζοκυπραιοι
---ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΠΑΛΑΤΟΙ
.
Φίλε αν νομίζεις ότι ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες των ανθρώπων δικαιούσαι αλλά μην το γενικεύεις όμως.
Και αυτά που γράφεις δεν συνάδουν με το ¨ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ¨ που ανέφερες.

Πάντα φιλικά.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Σωτηρη, ναι κυνηγω περδικι με σκυλουσ δεικτεσ αλλα τουτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαι απολυτος...πρεπει να αντιλιφθεις οτι για παραδειγμα στο κουτραφα, απο την στιγμη που αφηνουν 300 περδικια μες το ξεροχωραφο ειναι αυτονοητο οτι οι κυνηγοι θα κατσουν και θα τα παιζουν στο σταμα. Δεν υπαρχει αλλος τροπος σε εκεινο το εδαφος ετσι και αλλιος.

Για μενα το κατακριτεο ειναι το οτι πετασουμε τοσα λεφτα και σπαταλουμε τοσα πουλια για σκοποβολη μιας ωρας και δεν επλουτιζουμε με τουντα πουλια αλλους 10 καλυτερους τοπους.

Οσο αφορα τις επομενες εξορμησεις φιλε δεν πιστευω να βουρα κανενας επιτιδες πουκατο που τις παγανιες μες τους κρεμους για να παιξει περδικια ρεχτα.
Τωρα εαν στεκεται για τζηκλα και πεσουν 2 πουλια πανω του εννοιτε οτι θα τα παιξει.

και ενδικτεικα θα σου αναφερο δυο σημεια για να καταλαβεις οτι καταμαυρα και κατασπρα ποτε δεν ειναι τα πραματα...
1 στην ισπανια κυνηγουν περδικι με παντιμα στο σταμα και θεωρειται κορυφεο ειδος driven shooting. Αρα μηπως τα πουλια απελευθερωσης σε πεδινες περιοχες χωρις βλαστηση προοριζονται για τετοι ειδος κυμηγιου?? ισως.
2 Εαν εσυ περπατας στην παγανια σου και σου ριξουν ρεχτα οι πιο πανω κυνηγοι δεν τα κτυπας? τοτε γιατι τουτο ειναι ενταξει αλλα αμα πεσει πανο σε ενα τζηκλαρη το πουλι να ειναι προβλημα?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

kypros έγραψε:Σωτηρη, ναι κυνηγω περδικι με σκυλουσ δεικτεσ αλλα τουτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαι απολυτος...πρεπει να αντιλιφθεις οτι για παραδειγμα στο κουτραφα, απο την στιγμη που αφηνουν 300 περδικια μες το ξεροχωραφο ειναι αυτονοητο οτι οι κυνηγοι θα κατσουν και θα τα παιζουν στο σταμα. Δεν υπαρχει αλλος τροπος σε εκεινο το εδαφος ετσι και αλλιος.

Για μενα το κατακριτεο ειναι το οτι πετασουμε τοσα λεφτα και σπαταλουμε τοσα πουλια για σκοποβολη μιας ωρας και δεν επλουτιζουμε με τουντα πουλια αλλους 10 καλυτερους τοπους.

Οσο αφορα τις επομενες εξορμησεις φιλε δεν πιστευω να βουρα κανενας επιτιδες πουκατο που τις παγανιες μες τους κρεμους για να παιξει περδικια ρεχτα.
Τωρα εαν στεκεται για τζηκλα και πεσουν 2 πουλια πανω του εννοιτε οτι θα τα παιξει.

και ενδικτεικα θα σου αναφερο δυο σημεια για να καταλαβεις οτι καταμαυρα και κατασπρα ποτε δεν ειναι τα πραματα...
1 στην ισπανια κυνηγουν περδικι με παντιμα στο σταμα και θεωρειται κορυφεο ειδος driven shooting. Αρα μηπως τα πουλια απελευθερωσης σε πεδινες περιοχες χωρις βλαστηση προοριζονται για τετοι ειδος κυμηγιου?? ισως.
2 Εαν εσυ περπατας στην παγανια σου και σου ριξουν ρεχτα οι πιο πανω κυνηγοι δεν τα κτυπας? τοτε γιατι τουτο ειναι ενταξει αλλα αμα πεσει πανο σε ενα τζηκλαρη το πουλι να ειναι προβλημα?
+100000
EPANIEL POWER
sotiris!129

ε Κυπρο μου Οχι εδω και τουλαχιστον 2 χρονια δεν πυροβολο σε ρεχτο περδικη τουτο ειναι καθαρα επιλογη δικια μου γιατι δεν βρισκω πουθενα action ... Τι εν να ακουσω ακομα 1-2 μπαμ παραπανω?παιζω ζε ενα τενεκουι αν εν για τουτο :? εκαμαν μου το πολες φορες να μου παιξουν περτιζι που εβουρουν 2 ωρες... αρα δεν κανω κατι που εμενα δεν θα μου αρεσε να μου κανουν!
εσενα δεν σου ετυχε πολλες φορες να φκενεις πανω στην μουτι του βουνου και να ερκουνται πουκατω σου αλλοι και να καρτερουν να ριξεις τα περτιζια κατω? εμενα ετυχε μου πολλες φορες... και αποδω και περα απλα μολις τους δω καθουμε αφκω το τσιαρουι μου πιανω και τον σκυλο μου και καθουμε και θωρω τους για να με δουν οσπου να αντραπουν και να φιγουν!
η δεν σου ετυχε να περπατας 1-2-3 ωρες χωρις να φκαλεις τιποτα και να σου προσικοστει 1 περτιζι να καμεις κατα πανω του 200-300-10003242 μετρα περπατημα οσπου να το ξαναβρεις και να σου ξαναπρωσικοστει παλε πισω του αλλα τοσα μετρα αλλη τοση κουραση αλλο τοσο σκορσο και ξαφνικα να βρεθει ενας ποσταζης(εν λογικο 1 βουνο ολοκληρο να εχει εστο 1 ) και να τον παιξει...??? Φανταζουμε ενιοσες πολλα ορεα! τελεια εν εχει λαθος!!!

Ε Ναπιταρα επειδη και μεσενα εχουμε τεραστιο χασμα στο τροπο κυνηγιου και ουτε με σενα αποκλειται να τα εβρουμε ποτε απαντω σου απλα για να σου απαντησω ξερω οτι κελε ξουραφι παλε εν να εισαι αλλα απαντω σου για το Φασιστικο: εγω τουτα που λαλω εν φασιστικα γιατι δεν σκεφτομαι τον αλλο και επιβαλω την γνωμη μου και ειμαι εγωιστης... και σε ρωτω!!!
ο αλλος σε τουτι την περιπτωση εμενα σκεφτεται με?σεβεται με? οξα γραφει με στα @@ του? ο αλλος δεν μου επιβαλει να σταματησω να κυνηγω μετα απο ενα τετειο περιστατικο? πιος ο λογος να ξαναφκω πανω στο βουνο να ξαναρκεψω ξανα απο αρχης να περπατω μες τους 40 βαθμους κελσιου για να ξαναπρωσικοσω παλε αλλον περτικο και μπλα μπλα μπλα και παλε ο ποσταζης να εχει παραπανω πυθανοτητες απο εμενα??? εσυ δεν εισαι εγωιστης/φασιστας που για 1 μπαμ καταστρεφεις ιχνηλασια ωρων ενο εχεις ηδη παιξει 1 πακετω χαρτουτσιες πανω στες ζικλες και μου στερεις εμενα την 1 χαρτουτσια που εγω ολη μερα θα παιξω????

Στον μεσαιονα ναπιταρα οταν κυνηγουσαν ειχε θηραμα να φαν και οι κοτες... τωρα που εν εχει πρεπει να αλαξουμε μιαλα για να εχουν και τα παιδια μας και να μην απολαμβανουν κυνηγια μονο απο το διαδικτιο!
σε ουλα θελετε εξηχρονισμο ταμειο θηρας/απελευθεροσεις/οικολογους μπλα μπλα μπλα στον τροπο σκεψης σας ομως οχι... και μετα εγω υπερασπιζω το "εγω" μου και οχι εσεις! ατε ολαν ζε κανει σας μετα κλαψουριζεται πως δεν εχει θηραμα...
ΕΓΩ δεν μπορω να επιβαλω το να κοψει ο νους σου να μεν πατησεις την σκανδαλη γιατι το ρεχτο περτιζη/λαος μπορει να αποτελει κοπους ωρων απο καπιον, ενο ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑ μπορεις να ελενξεις τα δαχτιλα σου και να καθορισεις με αυτο το κυνηγι/κοπους ενος συνκυνηγου σου!
και αν θες να ψαξεις να βρεις και εσυ με την αξια σου αλλο...
λαλει ζε ο Αντρεας 78 καμια φορα λαλεις κανει να μεν ασχολουμε αλλο εν αξιζει αλλα οσον ζε να θελεις εχει κατι ποστ :lol: :lol: :lol: !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”