-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ-ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΕΠΗΓΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.......ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 16/8 ΣΤΙΣ 1.00 Η ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΦΟ......ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΟ......ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ..... ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΠΟΤΕ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΙΣΗ!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Ο Άνθιμος εν Fabarm που έχει...εδωκετε του το Beretta για παραπλάνηση???????????????????????????????????
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein