ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ

Απάντηση
Yiannis
Full Member

Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Yiannis »

Politiko filani meta apo farma alogon dexia.sorry gia ta agglika grafo apo kinito
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Yiannis έγραψε:Politiko filani meta apo farma alogon dexia.sorry gia ta agglika grafo apo kinito
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΕΓΙΝΕ ΖΗΜΕΙΑ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

Rai έγραψε:
Yiannis έγραψε:Politiko filani meta apo farma alogon dexia.sorry gia ta agglika grafo apo kinito
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΕΓΙΝΕ ΖΗΜΕΙΑ?
ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ. ΚΙΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΙ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑ ΑΛΟΓΩΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΟ.

ΕΦΛΥΤΩΣΑ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΝΑ ΤΑ ΕΒΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

οι δολοφόνοι ξαναχτύπησαν :evil: απο τον κύριο δρόμο λευκωσίας - παλαιχωρίου προς αγροκηπιά υπάρχει ένα μεταλλείο στα δεξια κάτω απο το μεταλλείο ευτυχώς λόγο καιρού το δηλητήριο είχε εξασθενήσει και γλυτώσαμε τις δύο μας σκυλλίτσες :D
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

καλησπέρα,
μου είπαν εχτές για δηλητήρια σε Κόρνο-Μαθιάτη!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

AndreasDr έγραψε:καλησπέρα,
μου είπαν εχτές για δηλητήρια σε Κόρνο-Μαθιάτη!
και εγω ακουσα για τη περιοχη κορνου - δελικηπου στη περιοχη που εδωσαν για εκπαιδευτικα
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πρωτα εφοουμαστουν μονο πριν το τζινι τζιε νακκον στες αρχες.............τωρα.....

Και αν και δεν κολλα δαμε αλλα να το αναφερω, υποτιθετε εν χειμωνας αλλα εκτες που επια χωρκο, και επια να προσκυνησω σε ενα μικρο εκκλησακι της Αγ.Μαρινας......ηβρα και την πρωτη κουφη της χρονιας, παντως ουτε ναρκωμενη ηταν ουτε κοιμισμενη ηταν, στην αναμεσια της πορτας .Εφκαλλε την κκελλουα της κια εφησαν μου.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΝΑ, αλλα δεν μπορεσα να ξεχωρισω αν ηταν πατσαλα η νεαρο μαυρο φιδι που δεν πηρε το μαυρο του χρωμα ακομα.Τα ματια ηταν κιτρινωπα και στρογγυλα.

Ωστοσο δεν το σκοτωσα, ποτε δεν σκοτωνω τιποτε εαν δεν ειμαι σιγουρος.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

χρυσανθε μου καποιοι που θελουν να πωλουν θελουν να πωλουν ολοχρονα..αρα τωρα που ολοι δινουν με τα μουτρα στα εκπαιδευτικα λογω καιρικων συνθηκων και οχι μονο εν η ευκαιρια μερικων να δρασουν...

οσο αφορα τις κουφαες ρε φιλε εμεις την αλλη φορα ειδαμεν την πανω στο τροοδος που ηταν χιονισμενα και συ λεεις μου για τωρα..
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

ενας φιλος μου ειπε οτι γνωστος του που εβγαλε το σκυλο του εχτες στη περιοχη βουναρο στη λεμεσο εφαε ψατζη το σκυλι του και πεθανε..το δηλητηριο ηταν κομματι απο λαγο με την πετσια του....ελεοςςς να δουμε οσπου θα παει τουτη ιστορια
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

dangerous έγραψε:ενας φιλος μου ειπε οτι γνωστος του που εβγαλε το σκυλο του εχτες στη περιοχη βουναρο στη λεμεσο εφαε ψατζη το σκυλι του και πεθανε..το δηλητηριο ηταν κομματι απο λαγο με την πετσια του....ελεοςςς να δουμε οσπου θα παει τουτη ιστορια
Φίλε βούναρος τι περιοχή είναι ακριβώς?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ”