πιστεβω εν καλλικαςsotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=elh-hmszczA
κυπριακο video με τον τροπο κυνηγιου που περιγραφεται OYAOY![]()
καλο θα ηταν μερικοι να διαβασουν και τα comments απο κατω!
οι Κυνηγοι να λαλουν "αισχος για το κυνηγι" και οι αχαπαροι να λαλουν οτι "τα περτιζια εν στεκουν πιον ζε μονο ετσι παιζουνται..." αρα αποτι εκαταλαβες ο καθενας οσα ξερει τοσα λαλει!!! και εγω ξερω οτι τουτο δεν ειναι κυνηγι
Τσιπούρες στη Λεμεσό
-
- Full Member
Re: Τσιπούρες στη Λεμεσό
-
- Full Member
άκου να σου πω ρε φιλε επειδή "εκαταλαβα" ότι κάμνεις πως τα ξέρεις όλα .με "τζινους" που παο ειδικά την πρώτη κυριακή δηλαδή με τα αδέρφια μου τζάι τους φίλους τους που έχουν "σηιλους" και περπατούν για λαό τζάι σηκώνουν τους "περτικους" τζάι εν τους παίζουν, και αν "ερτι" κανένας πάνω μου "πεζοτον",μονο την πρώτη κυριακή παο στους "περτικους" από τι δεύτερη κυριακή αρχίζω tzikla,άρα όπως το είπες και εσύ εν δικό του θέμα του καθενός να κυνηγά όπως θέλει!!!!το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος ενέν εσύ που θα το κρίνεις.και τις ειρωνείες σου στην πάντα.πάντα φιλικάsotiris!129 έγραψε:δηλαδη φιλε μου οτι εκαταλαβες !!! Που ποτε τα περτιζια καμουν περασματα ζε πιανουμε ποστο?beretta687 έγραψε: δηλαδή ρε σωτήρη εγώ την πρώτη κυριακή που παο στάμα εν σέβομαι το θήραμα και πυροβόλο ότι πετα?![]()
παεις σταμα εσυ και ΑΝ δεν περπατησω εγω ή ο Πανικος ή ο Α Β τι θα γινει εν να καμουν περασμα τα περτιζια? Εχτος και αν τα περτιζια στον τοπο σας εν μεταλαγμενο ειδος φασοπερτικας που καμει και περασμα!
αρα εκμεταλεβεσαι τον κοπο του καθενος που φκενει και "αθελα του" λαονει τα + οτι στην ουσια εσυ απλα πατας την σκανδαλη τιποτα περησοτερο ουτε ψαχνεις για να τα βρεις ουτε περπατας ουτε ιχνηλατας ουτε τιποτε απλο καθαρο σκοπευτηριο 0 βαθμο δυσκολιας, αρα με το συνπαθκιο ναι δεν σεβεται το θηραμα οποιος το κανει αυτο απλα γιατι αυτο δεν ειναι κυνηγι!!!
ΕΓΩ απλα περιγραφω την λεξη κυνηγι κατα την καθαρη της εννοια απο εκει και περα ο καθενας κατα ποσο την εφαρμοζει ειναι καθαρα δικο του θεμα . . .
Σήμερα πήγα κυνήγι με κάποιο κύριο από εδώ μέσα
Κύριο διότι σκέφτεται διαφορετικά από τους homo cyprius και έχει κάποιες αρχές
Σας λέω σαν πιο μεγάλος σας μετά και από κάποιο γεγονός ΜΑΚΡΥΑ από οποιονδήποτε κυνηγό/ψαρά να πηγαίνετε
Βρείτε τόπους που να μην έχει ψυχή και πάεις μόνο με αλεξίπτωτο φτάνει να μην βλέπετε κανένα άλλο διότι πολλά μπορούν να γινουν εν βρασμό ψυχής και ΔΕΝ το αξίζει οποινδήποτε θήραμα/ μακάκας
ΜΑΚΡΥΑ και αγαπημένοι όπως και με τους συγγενείς και ας μην κτυπήσετε τίποτε
Ευχαριστώ
Κύριο διότι σκέφτεται διαφορετικά από τους homo cyprius και έχει κάποιες αρχές
Σας λέω σαν πιο μεγάλος σας μετά και από κάποιο γεγονός ΜΑΚΡΥΑ από οποιονδήποτε κυνηγό/ψαρά να πηγαίνετε
Βρείτε τόπους που να μην έχει ψυχή και πάεις μόνο με αλεξίπτωτο φτάνει να μην βλέπετε κανένα άλλο διότι πολλά μπορούν να γινουν εν βρασμό ψυχής και ΔΕΝ το αξίζει οποινδήποτε θήραμα/ μακάκας
ΜΑΚΡΥΑ και αγαπημένοι όπως και με τους συγγενείς και ας μην κτυπήσετε τίποτε
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 08 Σεπ 2012, 18:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"εκαταλαβες" οτι οσα ξερω τοσα λαλο!!!beretta687 έγραψε: άκου να σου πω ρε φιλε επειδή "εκαταλαβα" ότι κάμνεις πως τα ξέρεις όλα .με "τζινους" που παο ειδικά την πρώτη κυριακή δηλαδή με τα αδέρφια μου τζάι τους φίλους τους που έχουν "σηιλους" και περπατούν για λαό τζάι σηκώνουν τους "περτικους" τζάι εν τους παίζουν, και αν "ερτι" κανένας πάνω μου "πεζοτον",μονο την πρώτη κυριακή παο στους "περτικους" από τι δεύτερη κυριακή αρχίζω tzikla,άρα όπως το είπες και εσύ εν δικό του θέμα του καθενός να κυνηγά όπως θέλει!!!!το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος ενέν εσύ που θα το κρίνεις.και τις ειρωνείες σου στην πάντα.πάντα φιλικά
(κυνήγι= κύναν άγω)=ακολουθω τον σκυλο τουτο δεν το λεω εγω αλλα ειναι το νοημα της λεξης, τουτο εν δεδομενο εσεις δεν το βλεπεται, δεν λεω κατι καινουριο η κατι που πρεπει να σπουδασεις για να το ξερεις αλλα λεω το αυτονοητο ΚΥΝΑΝ-ΑΓΩ!
αυτο στο video ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ και οπως βλεπεις απο τα comment κατω απο αυτο δεν ειμαι ο μονος που το λεει!
δεν ειρωνευτικα κανεναν... απο ποτε η αληθεια φενεται ειρωνεια

οπως επισης και το τι ειναι σωστο και λαθος / ηθικο και ανηθικο...
το να κυνηγας ζικλες απο την πρωτη κυριακη του λαγου/περδικου ειναι επιλογη και bravo σου για αυτο οπως ειναι επιλογη το λαγοκυνηγι κτλ κτλ, ομως το να κυνηγα καπιος ζικλες απο την πρωτη κυριακη και να εχεις μεσα στο γιλεκο & 5-6 5ρες αμπα ζε λαξει κανενας σκυλος να αλαξουμε χαρτουτσιες μονομιας με την ελπιδα να τους φυγει κανας λαος/περτικος ειναι επιεικως "ΚΑΤΑΝΤΙΑ"
ειμαστε εκτος topic αν θα απαντησεις μπες στο κυνηγι περδικια μπλα μπλα μπλα....
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
-
- Full Member
το κυνήγι εν άθλημα εν και είμαι τίποτε "κρεατοσιλεκτις".εγώ παο για να διασκεδάσω οι να καρτερώ τους σκύλους του αλλου αν θα fkaloun τίποτε και να το παίξω εγώ.είμαι 15 χρονια κυνηγός και λαό δεν έπαιξα ούτε έσυρα ποτε σε λαό.αλλα φιλε σωτήρη ειλικρινά όπως είπα και πιο πάνω μονο πρώτη κυριακή παο στους "περτικους".γιατί δεν μου αρέσει το κυνήγι του...sotiris!129 έγραψε:"εκαταλαβες" οτι οσα ξερω τοσα λαλο!!!beretta687 έγραψε: άκου να σου πω ρε φιλε επειδή "εκαταλαβα" ότι κάμνεις πως τα ξέρεις όλα .με "τζινους" που παο ειδικά την πρώτη κυριακή δηλαδή με τα αδέρφια μου τζάι τους φίλους τους που έχουν "σηιλους" και περπατούν για λαό τζάι σηκώνουν τους "περτικους" τζάι εν τους παίζουν, και αν "ερτι" κανένας πάνω μου "πεζοτον",μονο την πρώτη κυριακή παο στους "περτικους" από τι δεύτερη κυριακή αρχίζω tzikla,άρα όπως το είπες και εσύ εν δικό του θέμα του καθενός να κυνηγά όπως θέλει!!!!το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος ενέν εσύ που θα το κρίνεις.και τις ειρωνείες σου στην πάντα.πάντα φιλικά
(κυνήγι= κύναν άγω)=ακολουθω τον σκυλο τουτο δεν το λεω εγω αλλα ειναι το νοημα της λεξης, τουτο εν δεδομενο εσεις δεν το βλεπεται, δεν λεω κατι καινουριο η κατι που πρεπει να σπουδασεις για να το ξερεις αλλα λεω το αυτονοητο ΚΥΝΑΝ-ΑΓΩ!
αυτο στο video ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ και οπως βλεπεις απο τα comment κατω απο αυτο δεν ειμαι ο μονος που το λεει!
δεν ειρωνευτικα κανεναν... απο ποτε η αληθεια φενεται ειρωνεια?
το να κυνηγας ζικλες απο την πρωτη κυριακη του λαγου/περδικου ειναι επιλογη και bravo σου για αυτο οπως ειναι επιλογη το λαγοκυνηγι κτλ κτλ, ομως το να κυνηγα καπιος ζικλες απο την πρωτη κυριακη και να εχεις μεσα στο γιλεκο & 5-6 5ρες αμπα ζε λαξει κανενας σκυλος να αλαξουμε χαρτουτσιες μονομιας με την ελπιδα να τους φυγει κανας λαος/περτικος ειναι επιεικως "ΚΑΤΑΝΤΙΑ"
ειμαστε εκτος topic αν θα απαντησεις μπες στο κυνηγι περδικια μπλα μπλα μπλα....
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
-
- Full Member
file dame o sotiris dame exei dikio. tous pertikous en tous pezoume sto stama oxi giati ekmetalleuomaste ton kopo twn allwn alla giati einai krima auto to spoudaio thirama na to xtupoume me tropo upoulo. pou ti stigmi omos pou epitrepetai pou to nomo o kathenas dikaioute na to kamei an thelei.beretta687 έγραψε:το κυνήγι εν άθλημα εν και είμαι τίποτε "κρεατοσιλεκτις".εγώ παο για να διασκεδάσω οι να καρτερώ τους σκύλους του αλλου αν θα fkaloun τίποτε και να το παίξω εγώ.είμαι 15 χρονια κυνηγός και λαό δεν έπαιξα ούτε έσυρα ποτε σε λαό.αλλα φιλε σωτήρη ειλικρινά όπως είπα και πιο πάνω μονο πρώτη κυριακή παο στους "περτικους".γιατί δεν μου αρέσει το κυνήγι του...sotiris!129 έγραψε:"εκαταλαβες" οτι οσα ξερω τοσα λαλο!!!beretta687 έγραψε: άκου να σου πω ρε φιλε επειδή "εκαταλαβα" ότι κάμνεις πως τα ξέρεις όλα .με "τζινους" που παο ειδικά την πρώτη κυριακή δηλαδή με τα αδέρφια μου τζάι τους φίλους τους που έχουν "σηιλους" και περπατούν για λαό τζάι σηκώνουν τους "περτικους" τζάι εν τους παίζουν, και αν "ερτι" κανένας πάνω μου "πεζοτον",μονο την πρώτη κυριακή παο στους "περτικους" από τι δεύτερη κυριακή αρχίζω tzikla,άρα όπως το είπες και εσύ εν δικό του θέμα του καθενός να κυνηγά όπως θέλει!!!!το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος ενέν εσύ που θα το κρίνεις.και τις ειρωνείες σου στην πάντα.πάντα φιλικά
δεν ειρωνευτικα κανεναν... απο ποτε η αληθεια φενεται ειρωνεια?
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
sorry gia th grafh to plhktrologio en exei ellhnikA
- kypros
Παλε αρχισαν οι απολυτες αποψεις που καποιους και οι κατακρισεις ...ενα μικρο σημειο πρεπει να εχετε υποψην γΙατι δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.
Ναι το περδικι κυνγιεται σηκωτο και με σκυλο.
Ομως υπαρχουν περιοχες την πρωτη μερα που ο κοσμος ειναι τοσο πολλης, και η μορφολογια του εδαφους ετσι και τα πουλια ολα της κλουβας που και να βαλεις ολους εκεινους που μαζευκουνται που το " μαλαγρομα" του κλουφκιου να περπατισουν θα φακκα ο ενας πας τον αλλον.
Αρα πριν αρχιζουμε τις απολυτες κατηγοριες να ζυγιζουμε τα δεδομενα καλυτερα. Μηπως ο κοσμος τις πρωτες μερες στα γνωστα σταματα ειναι τοσο πολλης που ουσιαστικα και να θελει να περπατισει δεν εχει τοπο?
Μηπως ειναι η διαχειριση των πουλιων που ειναι λαθος αφου τα αφηνουμε βουναρι σε τοπους που ειναι 2 αρκατζια τιτσιρα και προοθουμε απλα την σφαγη??
Αρα παιδες ναι, καποιοι εν του κρεατος οκ, αλλα εν καλα να σκεφτουμαστε λιο παραπανω και να μιλουμε λιο λιοττερο...
Ομως υπαρχουν περιοχες την πρωτη μερα που ο κοσμος ειναι τοσο πολλης, και η μορφολογια του εδαφους ετσι και τα πουλια ολα της κλουβας που και να βαλεις ολους εκεινους που μαζευκουνται που το " μαλαγρομα" του κλουφκιου να περπατισουν θα φακκα ο ενας πας τον αλλον.
Αρα πριν αρχιζουμε τις απολυτες κατηγοριες να ζυγιζουμε τα δεδομενα καλυτερα. Μηπως ο κοσμος τις πρωτες μερες στα γνωστα σταματα ειναι τοσο πολλης που ουσιαστικα και να θελει να περπατισει δεν εχει τοπο?
Μηπως ειναι η διαχειριση των πουλιων που ειναι λαθος αφου τα αφηνουμε βουναρι σε τοπους που ειναι 2 αρκατζια τιτσιρα και προοθουμε απλα την σφαγη??
Αρα παιδες ναι, καποιοι εν του κρεατος οκ, αλλα εν καλα να σκεφτουμαστε λιο παραπανω και να μιλουμε λιο λιοττερο...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
+10000kypros έγραψε:Παλε αρχισαν οι απολυτες αποψεις που καποιους και οι κατακρισεις ...ενα μικρο σημειο πρεπει να εχετε υποψην γΙατι δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.
- πανικος
τα περδικια πρωτα πρωτα ειναι πιο δυσκολο να τα χτυπσεις στο σταμα παρα να σου το φερμαρει ο σκυλλος και να το καρτερας να σηκωθει.εγω προσωπικα στεκομαι το πρωι σε μια πλαια και περιμενω να πεσουν κατω περδικια να τα πυροβαβολησω και απολαμβανω τες ευστοχες βολες αφου ερχονται σαν τα πυραβλουκια.αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι κυνηγος νομιζω
στο κατω κατω οι μισοι κυνγοι ακομα και οι σκυλλαριες βουρουν πανω στα βουνα πριν ξμερωσει και ριχνουν κατω το θυραμα
δεν καρτερω να περασει παγανια να πεξω τον λαγο τους ουτε τα περτιτζια τους,αν δωσει πανω μου στο ποστο μου λαος η περδικι στο ποστο μου το ξαναλεω οπιος θελει ασ ρεξει το θυραμα που θα ερτει πανω μου ειναι δικο μου και δεν ρωτω κανενα.παντα φιλικα

δεν καρτερω να περασει παγανια να πεξω τον λαγο τους ουτε τα περτιτζια τους,αν δωσει πανω μου στο ποστο μου λαος η περδικι στο ποστο μου το ξαναλεω οπιος θελει ασ ρεξει το θυραμα που θα ερτει πανω μου ειναι δικο μου και δεν ρωτω κανενα.παντα φιλικα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
εμειναν τσιπουρες ρε κοπελια εν μας ειπατε?