ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010-2011
-
- Full Member
Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010-2011
νομιζω τουτα εν ηταν τιποτε. ερχεται πολλα δυνατο σαββατοκυριακο, ετσι λεν οι προβλεψεις φυσικα που 5 διαφορετικα σαιτ που παρακολουθω. παντος πρωτη φορα να συμφωνουν ολα, μακαρι να εν αληθινα...
- LAGOS
- Full Member
Παιδιά Δυτική Επαρχία Λάρνακας σχεδόν τίποτε. Μακάρι να βγούν αληθινές οι προβλέψεις για το τριήμερο 10-12.
Εχτές έρκετουν πάνω μου ο λαγός μέσα σε οργωμένο χωράφι και ενόμιζα οτι έφκαλε καπνούς. Έκαμε 2 λεπτά να κάτσει η σκόνη μετά την σιηπεθκιά και να καταλάβω οτι έππεσε.
Εχτές έρκετουν πάνω μου ο λαγός μέσα σε οργωμένο χωράφι και ενόμιζα οτι έφκαλε καπνούς. Έκαμε 2 λεπτά να κάτσει η σκόνη μετά την σιηπεθκιά και να καταλάβω οτι έππεσε.

Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- πανικος
κοκκινοχωρια ψες εβρεξε καμια ωρα καλα νερα,σημερα καλοκαιρι.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Phinix
Λεμεσο επσες καλα νερα εως νορις το πρωι.
Εως το επομενο σα/κυρ δεν διχνει τπτ.
Εως το επομενο σα/κυρ δεν διχνει τπτ.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
φιλε λαγος κοπσε τιποτε ρε φιλεLAGOS έγραψε:Παιδιά Δυτική Επαρχία Λάρνακας σχεδόν τίποτε. Μακάρι να βγούν αληθινές οι προβλέψεις για το τριήμερο 10-12.

- LAGOS
- Full Member
Ε καλά ρε φίλε μπορέι να ήταν πιό λίγο.costas++ έγραψε:φιλε λαγος κοπσε τιποτε ρε φιλεLAGOS έγραψε:Παιδιά Δυτική Επαρχία Λάρνακας σχεδόν τίποτε. Μακάρι να βγούν αληθινές οι προβλέψεις για το τριήμερο 10-12.
Εχτές έρκετουν πάνω μου ο λαγός μέσα σε οργωμένο χωράφι και ενόμιζα οτι έφκαλε καπνούς. Έκαμε 2 λεπτά να κάτσει η σκόνη μετά την σιηπεθκιά και να καταλάβω οτι έππεσε.εκαπνογονο ποθ τοθ εσιρες
τσιε εκαμε 2 λεπτα να ποκαθαρισι ι σκονι

-
- Full Member
http://forecast.uoa.gr/forecastnew.php
παιδες 10 και 11 του μηνα η σελιδα δινει πολυ ικανοποιητικα νερα ξεκινουν φυσικα απο την πεμπτη το απογευμα αλλα οχι τοσο δυνατα...μακαρι να βγει σωστη παντα ομως βγαινει οπως τα λεει το παραξενο ειναι οτι οι ειδησεις λενε πως δεν περιμενουν κατι..αν εχετε και εσεις εγκυρες σελιδες διασταυρωστε το
παιδες 10 και 11 του μηνα η σελιδα δινει πολυ ικανοποιητικα νερα ξεκινουν φυσικα απο την πεμπτη το απογευμα αλλα οχι τοσο δυνατα...μακαρι να βγει σωστη παντα ομως βγαινει οπως τα λεει το παραξενο ειναι οτι οι ειδησεις λενε πως δεν περιμενουν κατι..αν εχετε και εσεις εγκυρες σελιδες διασταυρωστε το
- BECCACCIA
- Full Member
LAGOS έγραψε: Ε καλά ρε φίλε μπορέι να ήταν πιό λίγο.Πιστέυω όμως οτι αν βρέθηκες σε έτσι φάση θα καταλάβεις πόση αγωνία πέρασα. Εμένα παντώς εφάνηκε μου πως επέρασεν καμιά ώρα.
επαιξα τον στα 5 μετρα μεστο χωματοδρομο που ηταν το χωμα οπως την πουτρα , η σκονη ηταν παρα πολυ, εξαναδα τον πολλα πιο μακρια αλλα εντον επιανε ο σιηπετος, επηρατο αποφαση εντα παω καλα με του λαους, εν το δευτερο καλικωμα για φετος.

- APOLLON_1
6 ΜΠΟΦΟΡΡΡΡΡΡ ΤΙΝ ΚΙΡΙΑΚΙ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΕΛΑΝΟΥΝ. Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΝΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΝ ΚΙΡΙΑΚΙ 

EPANIEL POWER
- LAGOS
- Full Member
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... y/CYXX0003
Ελπίζω τούτη τη φορά να βγόύν αληθινές οι προβλέψεις γιατί εν πάει άλλο η κατάσταση.
Ελπίζω τούτη τη φορά να βγόύν αληθινές οι προβλέψεις γιατί εν πάει άλλο η κατάσταση.